Elveda demeden önce...

Beverly ile vedalaşmadan önce son bir macera yaşayalım dedik ve çıktık yola,
Rota şehrin sınırlarında yakınlarda bir yerlerde bir tabiat parkı.

Lütfen fotoğraflara aşağıdaki parçayı dinleyerek bakın. İki sevgilinin son bir yaz şarabı içerek ayrıldıkları hikayeyi anlatan bu parça bizim durumuzu da anlamlı kılıyor ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Bj6nhpC5Qbo

0.jpg

1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

2.jpg

15.jpg

Son düzenleme:
Fotoğraflar gerçekten güzel, çok güzel bir gezi olmuş :) umarım yeni sahibi de mutlu mesut kullanır :) ama;

Son fotoğraftaki hareket olmamış, 9 kusurlu hareketten biri kaskı yere koymaktır :) Çünkü kafanıza taktığınızda saçlarınız arasında yürüyen bir böcekle karşılaşabilirsiniz.

:)
kaskları da motorla beraber gözden çıkardım, bir dahaki motor ile birlikte o kasklarında yenilenme zamanı geldi. O yüzden rahatça yere bırakabiliyorum.
Ama içine böcek girme olayı hiç aklıma gelmedi tabi. ;)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Fotoğraflar gerçekten güzel, çok güzel bir gezi olmuş :) umarım yeni sahibi de mutlu mesut kullanır :) ama;

Son fotoğraftaki hareket olmamış, 9 kusurlu hareketten biri kaskı yere koymaktır :) Çünkü kafanıza taktığınızda saçlarınız arasında yürüyen bir böcekle karşılaşabilirsiniz.

Amma yaptin ha!!!!
O motorla dag basina gitmekten korkmayan insan, hele orda köfte yemekten korkmayan insan, bir ufacik böcekten mi korkacak?
(admin gaz veren insan smileyi istiyoruz)

ne garip değil mi biz motosikletimizi satarken hüzünleniyoruz ama alan taraf ise göbek atarak halay çekerek alıyor :)

Hayırlısı olsun allah daha iyilerini nasip etsin

resimler çok kaliteli paylaşım için teşekkürler
hep şöyle bi fotoğraf eğitimi ve profesyonel bir fotoğraf makinesi almak istemişimdir ,resimleri görünce fotoğraf aşkım kabardı :)
hayırlı olsun bundan sonra ne almayı düşünüyosun?

resimler çok kaliteli paylaşım için teşekkürler
hep şöyle bi fotoğraf eğitimi ve profesyonel bir fotoğraf makinesi almak istemişimdir ,resimleri görünce fotoğraf aşkım kabardı :)
hayırlı olsun bundan sonra ne almayı düşünüyosun?

Fotoğraf çekmeyi seviyorum ve bunu tamamen amatörce yapıyorum.
Yinede beğendiğinize sevindim. Makinemde pahalı birşey değil.

Almayı düşündüğüm motorlar scooter'da yine B500 (2011) Viteslilerde ise 2 silindirli ve naked.

beverly.jpg

Ducati_Monster696-ok_2008_01_1024x768.jpg

2009-Aprilia-Shiver-5.jpg

Kawasaki_ER_6N_2009_31_1024x768.jpg

Resimler çok güzel ellerinize sağlık. Ayrıca beni bu güzel şarkının varlığından haberdar ettiğiniz için teşekkürler.

Çok güzel fotolar elinize sağlık. Sanırım Motoron dergisinin bu sayısında bi fotoğrafınız çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam :)
Umarım fazla motorsuz kalmadan yeni motorunuza kavuşursunuz :)

Çok güzel fotolar elinize sağlık. Sanırım Motoron dergisinin bu sayısında bi fotoğrafınız çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam :)
Umarım fazla motorsuz kalmadan yeni motorunuza kavuşursunuz :)

:) Evet sağolsunlar onca fotoğraf arasından seçip yayınlamışlar.
Dergiyi almanıza gerek yok ben sizle paylaşayım fotoğrafı :)

Son düzenleme:

bende kaskımı ve montumu sanki dünyanın en önemli şeyiymiş gibi yere göğe sığdıramam...molalarda nereye koyacağımı şaşırırım...

Deryali güzel makinaydı bence vitesli makina için kız arkadaşının da rahatlığını düşünmelisin...skutırda ki rahat ve konforu bir daha bulamayacağınızı da unutmayın...Allah kaza bela vermesin...

bende kaskımı ve montumu sanki dünyanın en önemli şeyiymiş gibi yere göğe sığdıramam...molalarda nereye koyacağımı şaşırırım...

Deryali güzel makinaydı bence vitesli makina için kız arkadaşının da rahatlığını düşünmelisin...skutırda ki rahat ve konforu bir daha bulamayacağınızı da unutmayın...Allah kaza bela vermesin...

Bende kaskım yeni iken yerlere göklere sığdıramıyorum eskiyince koyver gitsin :)
Bu arada o Kız arkadaşım değil Metehan Abi,
7 yıllık eşim ve 2 yaşındaki kızımın annesi :). Şuan o artık benimle fazla motosiklete binmiyor. Bebekten ötürü nadiren ikimiz biryerlere çıkıyoruz.

Bende kaskım yeni iken yerlere göklere sığdıramıyorum eskiyince koyver gitsin :)
7 yıllık eşim ve 2 yaşındaki kızımın annesi :). Şuan o artık benimle fazla motosiklete binmiyor. Bebekten ötürü nadiren ikimiz biryerlere çıkıyoruz.

evet öyle...bende bi pot kırmayım dedim o bağlamda demiştim...:p tabi bebek olunca herşey değişiyor...ne mutlu size...

maşallahh maşallahhh :) ducatinin o motoru çok hoşuma gidiyor neyse hayırlsıı olsun al bitanede görelim fotoları :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar