Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sıfırdan Yapılan Motorlar Güvenilir midir?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2010
    Şehir
    Ankara-Çankaya-Y.Ayrancı
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Arkadaşlar Kawasaki KLE 500 alma düşüncesi içindeyim.Şimdilik öylesine ilanlara bakıyorum ama ilanlarda birşeyler farkettim.Bazıları motosiklet daha 45.000 civarında iken ağır bakıma sokmuş motoru komple yenilemişler.70.000 civarı sokanda var ama genelde 40.000-50.000 arası ağır bakım yapmışlar.Yenilenen bir motosikletin motoru ne kadar güvenilirdir? Son olarak bir motoru rektifiye etmek ne kadar tutar?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    enduro bi makina öle kolay kolay arza yapmaz..40bin/50 bin bi enduro için bişi diil ancak kullanıcı hatalarından motor yapılır.. usta iyi ise sorun yok eger kötü ise bayagı bi ugraştırır.. sahibinden de bi ilan var kle 500 yoksa onu mu kafaya taktın.. motor yapılmış komple..

  3. #3
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    İlanlarda yazan ağır bakım rektefiye değildir
    Rektefiye yapılmış bir motor tamamen sorunsuz da olabilir sorunluda çıkabilir. Yapan ustanın ilgisine ve yapılan işin temizliğine bağlıdır
    Silindir sayısı arttıkça rektefiye fiyatı artar haliyle.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

  4. #4
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2010
    Şehir
    Ankara-Çankaya-Y.Ayrancı
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Takip ediyorum şimdilik hepsini.Fiyat-performans-kalite açısından çok cazip geldi bana bu motor.

    Ağır bakımdan kastım piston felan değişimi yapıldığını söylüyorlar.Sanırsam benim ağır bakım tabirim yanlış Bir enduro için 40.000 hiçbirşey değil ama piston felan değiştirmeye ihtiyaç duymak için motora nasıl yükleniyorlar Allah bilir.Motosikletin yorumlarını okuduğumda ömürlük bir motoru var diyorlardı.

  5. #5

    Üyelik
    06 Nisan 2011
    Şehir
    İstanbul Ordu Mesudiye
    Motosikleti
    nx4 falkon
    Yağına bakmamıştır suyuna bakmamıştır motora nefes aldırmadan dip gaz vermiş uzun süre yol almıştır kötü benzin denk gelmiştir mekanik bi arıza sonucu da olmuş olabilir.Motorun ömürlük olması değil önemli olan kullanıcının bilinçli olması inan.CGL ye 140000 km binen biliriM hiç bi işlem yaptırmadan.Şimdi orjinal olsa dahamı sağlıklı olurdu diye düşünsek bunuda kimse bilemez ve garanti veremez.Belli başlı kriterlere bakılır ve iyidir denebilir ama garantisi olmaz.Nasip neyse odur motor almak evlenmek gibidir eğer uymlu bi beraberlik olur sizde motoru dinlerseniz ihtiyaçlarını karşılarsanız oda eşiniz gibi size hizmet eder.Yani sizde vazifenizi yapacaksınız.Vazifeleriniz sadece servise götürmek değildir hiç bi servis sizin gibi bakamaz.İşin aslı arkadaşım kötü motor diye bişey zaten yok çin motorları bile iyidir.İyi bi binicide 100000 bile yapar.Unutmayın sıfır alsanız sizdede bi problem yaşanabilir sizde motor yaptırabilirdiniz.Uygun parçalar kullanılıyorsa neden olmasın.Alırsanız şansa artık inşallah orjinal toplanmıştırda sorunsuz binersiniz.

  6. #6
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2010
    Şehir
    Ankara-Çankaya-Y.Ayrancı
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    En ufak bir ses geldiğinde motosikletimi servise götüren bir paranoyak olduğum için 2. el almaktan korkmuyor değilim.2. el bir makinaya ne kadar iyi bakarsan bak ilk kullanıcısın hatasını sana sonradan ödetebilir.Aslında ikinci ellerde iş ilk sahibine düşüyor.

  7. #7

    Üyelik
    06 Nisan 2011
    Şehir
    İstanbul Ordu Mesudiye
    Motosikleti
    nx4 falkon
    İşte bende bunun için dedim kardeş motorunun tamirini ve bakımını kendin yap.Bilmiyosanda zamanla ğrenirsin.Bugün bir çin motorunun silindir piston sekman egzantrik dişlisi ıvır zıvırı contasına kadar ortalama 75 lira tutuyor.Bunları bi tamircinin değiştirmesinin bedeli en az 300 lira ve inan hepsini değişmezler.Bide bahsettiğiniz motorları düşünürsek herhalde 1500 liradan aşağı el sürmezler.Prim vermeyelim arkadaşlar öğrenelim kendimiz tamir edelim.Cebimizden çok tamir parası çıkacak diye ikinci el motor almaya korkar olduk.Tamircilerin bizi kek yerine koymasına engel olalım.

  8. #8
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    evet elin anahtar tutması insanın kendi kabiliyet inatçılık gibi etkenlere bağlı olabilir fakat inan ki senin elinin anahtar tutması öyle birşey ki dağ başında kaldın sadece buji değiştirsen motor çalışacak ama sen ellemeye korkuyorsun farzedelim kaç km yol itebilirsin motoru... evet tamirciler uzun atlama yapar gerçekten hakkı olanı alan bi tamirci bulursan ömür boyu kafan rahat eder tıpkı ben gibi adam benim 2 zamanlı pejo ma bakmaya başladı aradan 11 yıl geçti bu motora benzin değil mazot koy desin koymassam ne olayım öyle güvenirim onun tavsiyelerini dinledim bu güne kadar hiçbir arıza başımı ağrıtmadı zaten abone olduğun usta sana çok büyük güzellikler yapacaktır iyi bir ustan olsa 2. el değil 10 el bile alırsın o onay verdikten sonra ama öyle usta bulmak zor bu zaman da
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

  9. #9

    Üyelik
    06 Nisan 2011
    Şehir
    İstanbul Ordu Mesudiye
    Motosikleti
    nx4 falkon
    Hklısın hakkından fazlasına tenezzül bile etmeyen dürüst bir insan olursa zaten sorun olmaz.Bedava yapmamalı ama 3 saat çalışıp 70 liralık parça takıp 350 lira alan adam müslüman bile olmaz.Millet 600 liraya bir ay çalışıyo.Öyle dürüst bi insana rastlayana ne mutlu.Kazasız sürüşler.

  10. #10
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2010
    Şehir
    Ankara-Çankaya-Y.Ayrancı
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Haklısınız.Bu yüzden ilk motorumu çinli olarak seçtim öğrenmek için.Gidip motoru indiremem ama zincir ayarı yağ değişimi buji değişimi vs. gibi herkesin elinden geleceği şeyleri yapıyorum.Allaha şükür iyi bir ustam var ve kendisi kazıkçı biri değildir.Fiyatları makul.

    İlerde eğer alırsam umarım sağlam hor kullanılmamış bir KLE 500 alırım

  11. #11
    gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2010
    Şehir
    İstanbul Bayrampaşa
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Aslına bakarsanız bu her zaman kötü bir şey değil, motor yapılması. Geçen gün AEA'da diyordu ya, anahtar değmemiş motor değil olay, bakımlı olması. Motosikletim yağ yakmaya başladı ve 60.000 kilometrede piston sekman değişti, rektefiye yapıldı. Takır takır çalışıyor motosikletim, pişman da değilim.

    Enduro motosiklette kilometre önemli değildir denilir, evet öyle. Ben arıza yapmayacağına dair garanti veriyorum motosikletim için. Motosikletine temiz bakanlar için de bu böyledir. Tamam, motor yapılması bir problemi işaret ediyor olabilir fakat bu her zaman böyle değil. Açıkçası motorumun yağ yakıp anahtar değmemiş olmasındansa sağlam çalışır ve motor yapılmış olmasını tercih ederim.

    Varsa beğendiğiniz bir KLE, gidin sahibiyle görüşün. Zaten büyük ihtimal kişi ile görüştüğünüzde nasıl biri olduğunu anlayacaksınızdır, sürüşü de anlaşılacaktır tahminen. Motor da temizse ve sürücü normal şartlarda kullanıyorsa motoru bence korkulacak birşey yok. Mesela saçları jöleli genç birinden 10.000 kilometrede bir motosiklet almaktansa kendi yaşlarımda nezih birinden 80.000 kilometredeki bir motosikleti almayı tercih ederim.

    Özet olarak, gidin motora bakın, sahibine bakın ve ona göre karar verin. Enduronun olayı bu, yani kilometre size bir şey ifade etmiyor genelde. Motosiklet temiz kullanılmışsa, içinize de siniyorsa affetmeyin derim ben.

    Kolay gelsin.

  12. #12
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2010
    Şehir
    Ankara-Çankaya-Y.Ayrancı
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    evet haklısınız aslında yaş önemli ve motosikleti hangi amaçla kullandığıda önemli.Uzun yola sık gidenler genelde bakımlarını eksiksiz yaparlar.

  13. #13
    excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ocak 2010
    Şehir
    Eskisehir (şimdilik)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Motosiklet nazlı kız arkadaş gibidir. Bir şeyini eksik ettin mi? ilk başlarda hissettirmez. Ama sonradan başına çok ekşir. Tam performans ve sorunsuz bir hayat geçirmek istiyorsanız beraber, Kadınlara yaptığımız gibi ıvır kıvır herşeyi düşünmeye çalışmalı, en ufak bir sinyali bile dikkate almamız gerekiyor diye düşünüyorum ben.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

  14. #14
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    kocaeli- karamürsel
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    yorum yazan arkadaşların bir çoğu dosdoğru söylemişler gerçekten bence makinanın eskisi olmaz , bakımlısı bakımsızı olur ,

    dışarıdan baktığınızda makina çil çil yanar fakat ne şartlarda nasıl kullanıldığı konusu çok önemli bir unsurdur görsel önemli olsada biraz performansada yer ayırmak gereklidir ,

    bahsettiğin makina yapısı ve imalatları, itibari ile kawasakıyı kawasakı yapan motor modelidir , en 500,kl 500, er 5 te bildiğim kadarıyla aynı model motor kullanılıyor onun için piyasada 2 . el olarak kendini ispat etmiş bir motor modelidir buraya kadar çok güzel ancak , emin ol bu makinaların motorları düzgün olsun , geri granaj ve şasi aksamları sıfır gibi olur orasını hiç kafana takma , bir aksilik olursaki , seni motosikletten bile soğutur oda yolllarda yaşayacağın motor problemlerinden çıkan rezilliklerdir , bunu hiç birimiz istemeyiz..


    kısaca böyle bir makina alacaksan diğer arkadaşlarında dediği gibi model yılı ve kilometresi hiç önemli değildir yanına güvendiğin ve işi bilen bir ustayla , motosiklete baktırmanda fayda var ve motosiklet sahibinin ,kişilik ve karakteri hakkında gözlemleme yapılması bir çok ipucunu ,çözmende yardımcı olur , diğer bir konuda sahibi motosikletin kaçıncı sahibi olduğudur

    ben sıfır km,cbf aldım , ve o ana kadar sürekli kle 500, en 500, er 5 arasında (2. el ) döndüm durdum fakat bulduğum motosikletler içime sinmedide sinmedi arkadaş ne yapacaksın armudun sapı ,üzümün çöpü derken dedim oğlum irfan sen git sıfır alda 150 cc olsun hiç olmazsa başın ağrımaz ilk sahibi olarak her şeyini scr sini bilirsin

    hele bir tane en 500 vardı her şey tamam param nakit ve cebimde hazır , motorda 2000 model en 500 dü fakat pimpirikiz ya 2000 model bir motosikletin nasıl olupta 25000 km de oluyor olması kafamı acayip kurcalamıştı yani 60 bin 70 bin olsa belkide alacaktım ve motosikleti alacağım arkadaş binici değilde bu işin alım satımını yapıyor olmasından ve motor hakkında bana yeterli açıklamayı yapamamasından ötürü vazgeçtim

    şimdi duysa cbf 150 aldığımı benimle dalga geçer o da makina mı diye

    kendisi son 6750 tl dedi bende düz yap diye ısrar ettim çünkü param yetmiyordu 250 liradan sebep ve motorun yan yatması vs. görseli ve yukarıda yazdığım sebeplerden ötürü en 500 sevdasından vazgeçtim hayırlısı ne ise öyle olsun cümlemiz için

    2. el işi şans işidir alırken sürekli en ağır şartları düşünerek almalısınki sonradan hayal kırıklığına uğrayıp motosikletten soğuyanlardan olmayasın ,

    çünkü parayı çöpten toplamıyoruz birde ikinci li alırken insan alacağı malın garantisinin olmadığını bildiği için bir nebzede olsa iç dünyasını rahatlatmak istiyor , benim gibi saf kalpli ve herkese inanan bi,r tipsen zaten benim gibi yapacağın büyük ihtimaler arsında olabilir , bu gün o paralarla bir yerli araba almak mümkün ,ailecek binebileceğin , buda başka bir boyut

    ama o parayı toparlayabilmek için bir çoğumuzun canı cıkıyor ondan dolayı kırk kere düşünüp bir kere biçmekte fayda görüyorum
    umarım gönlündeki motosikletin sıfırını alman nasip olur kal sağlıcakla...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

  15. #15
    excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ocak 2010
    Şehir
    Eskisehir (şimdilik)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Adam haklı... ikinci elde KM'ye yaşa bakmayacan... artık ne akyaj yapıyorlar motoralara... ne temizliyorlar, ne topluyorlar...
    Düzgün bir ustayla alıp bakacaksın...

    13 yaşında 100.000km'de motor aldım.. Ustayı götürdüm, usta ben kefilim dedi.. Sahibi ile anlaştık... Notere gittik.. satış sözleşmesine madde koydurdum. motoru 1 hafta içinde yetkili servisine götüreceğimi ve kontrol ettireceğimi. Anlattığından farklı ve yüklü bir masraf veya sorun çıkarsa satışınn iptal olacağını. Satan arkadaş ok dedi.. götürdük Borusan'a. Komple bakım bir de kontrol...

    Bu yaşta daha temizini görmedik biz dediler. Motora anahtar değmemiş, her parçası ilk günkü gibi duruyor dediler. (yılların yıpranma payı hariç). Gönül rahatlığıyla aldım bindim..
    ha sorunları yok mu tabiki var? orta sehpa takozları yok.. taktıracaz, arka amortisör takozları ömrünü doldurmuş vs vs gibi ıvır kıvır işler. .
    ama düzgün bakılmış... aynın şekilde bakarsan bi 100.000 de sen gidersin dediler..

    Ben bunu alana kadar ne 2004 ler ne 2005 ler gördüm... Silindir çatlatıp dikiş attıran mı ararsın, pert motoru toplayıp trafiğe sokan mı ararsın... Dışardan baktın mı çil çil yanıyo ama makina..
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

  16. #16
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    kocaeli- karamürsel
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam haklı... ikinci elde KM'ye yaşa bakmayacan... artık ne akyaj yapıyorlar motoralara... ne temizliyorlar, ne topluyorlar...
    Düzgün bir ustayla alıp bakacaksın...

    13 yaşında 100.000km'de motor aldım.. Ustayı götürdüm, usta ben kefilim dedi.. Sahibi ile anlaştık... Notere gittik.. satış sözleşmesine madde koydurdum. motoru 1 hafta içinde yetkili servisine götüreceğimi ve kontrol ettireceğimi. Anlattığından farklı ve yüklü bir masraf veya sorun çıkarsa satışınn iptal olacağını. Satan arkadaş ok dedi.. götürdük Borusan'a. Komple bakım bir de kontrol...

    Bu yaşta daha temizini görmedik biz dediler. Motora anahtar değmemiş, her parçası ilk günkü gibi duruyor dediler. (yılların yıpranma payı hariç). Gönül rahatlığıyla aldım bindim..
    ha sorunları yok mu tabiki var? orta sehpa takozları yok.. taktıracaz, arka amortisör takozları ömrünü doldurmuş vs vs gibi ıvır kıvır işler. .
    ama düzgün bakılmış... aynın şekilde bakarsan bi 100.000 de sen gidersin dediler..

    Ben bunu alana kadar ne 2004 ler ne 2005 ler gördüm... Silindir çatlatıp dikiş attıran mı ararsın, pert motoru toplayıp trafiğe sokan mı ararsın... Dışardan baktın mı çil çil yanıyo ama makina..

    buradanda bir ders çıkarmam gerek kendi adıma notre götürüp dediğini yaptırmak

    birde aldıktan sonra aradan uzun zaman geçince sorun problem çıkmıyor ve motorada ısınıyorsunuz işte bu bir nebze 2 . el aldığınız motosiklet kendini ispatlamış oluyor ve seviniyorsunuz bu bambaşka bir tat gerçekten

    sonra aldığınız insana ulem harbiden dürüst adammış bana düzgün diye anlattığı makina hakikaten düzgün çıktı diye dua etmekte güzel bir şey,

    fakat bunun tam tersi olup beddua edenleride görmüyor değiliz,

    hatta turşu makinayı allandırıp ,ballandırıp kakalayan ve bu işte alttan girip ,üstten çıkan profesyonel ticaret adamları var aman diyimmm ben allah motosiklet alacak arkadaşlara vesile kılmasın karşılaşmayı buda başka mevzuuuu


    bu arada konu sahibi arkadaşıma söylemeyi unuttum onuda buradan tamamlayayım abi motor açılmadı orjinal, gibi yaklaşımlara tamah etmesin bence açılmış toplanmış dzenfekte edilmiş makina daha makbuldür , hazır açılmışı toplanmışı elden geçirilmişi varken neden bir çok kilometre yapmış , açılmamış, orjinal diye satılanı alayımki belki sahibinde patlamadı o ana kadar ? ama orjinal açılmadı da fakat illa açılacak, ya bende patlarsa ????


    birde abi değişen yok (bu genelde arabalarda geçerli ) motosiklette değişen olsun kardeşim hatta şasi hariç her bir tarafı sıfır değişmiş olursa buna bilekis çok sevinirim ne güzel işte
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

  17. #17
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2010
    Şehir
    Ankara-Çankaya-Y.Ayrancı
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Cevaplarınız ve önerilerileriniz için çok teşekkür ederim.

    Kawasaki birşey biliyorki bu motoru birkaç model de ve yıllarca kullandı.Fakat 45.000 km de yağ yakmaya başlaması biraz garibime gitti.Şu ilanda görüldüğü gibi: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4640837/detay/
    Motosiklete ne kadar iyi bakarsan oda sana o kadar iyi bakar bencede.Excavatus umarım birgün alabilrsem bu motoru senin ki gibi temiz bir 2. el bulabilirim.

    piyanist_irf amin İnşallah nasip olur. dediğin gibi o paraları kolay bulmuyoruz bu yüzden insan 2. el alırken bir ileri bir geri davranıyor.Ben bu sıkıntıyı ilerde motorumu satacağım insana yaşatmak istemem.Bence en güzel satış stratejisi dürüstlüktür.

  18. #18
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    kocaeli- karamürsel
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevaplarınız ve önerilerileriniz için çok teşekkür ederim.

    Kawasaki birşey biliyorki bu motoru birkaç model de ve yıllarca kullandı.Fakat 45.000 km de yağ yakmaya başlaması biraz garibime gitti.Şu ilanda görüldüğü gibi: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4640837/detay/
    Motosiklete ne kadar iyi bakarsan oda sana o kadar iyi bakar bencede.Excavatus umarım birgün alabilrsem bu motoru senin ki gibi temiz bir 2. el bulabilirim.

    piyanist_irf amin İnşallah nasip olur. dediğin gibi o paraları kolay bulmuyoruz bu yüzden insan 2. el alırken bir ileri bir geri davranıyor.Ben bu sıkıntıyı ilerde motorumu satacağım insana yaşatmak istemem.Bence en güzel satış stratejisi dürüstlüktür.
    ilandaki motosiklet bence alınacak bir motosiklet o motosiklete 2500 lira masrafla adam olrmu olmazmı snin araştıracağın bu konudur bence

    hele birde elektirik,boya ve motordan az çok anlıyorsan bu motosikletten kar bile edersin oda emeğinin bileğinin hakkı olur ,alanda adam gibi biner sende binersin , ancak yağ yakıyor derken kısa yoldan bir kle 500 motor parçaları orjinal ve sıfır ne kadara mal olacak , ve motosikletin piyasası ne?

    bunların sağlamasını yaptıktan sonra kararı yine bütçen belirler elbette sana kalmış ben düşünüyor olsam bu veya bu tarz bir aleti alırdım çünki fiyat uygun, sebebi belli sorun ortada ,
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

  19. #19
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2010
    Şehir
    Ankara-Çankaya-Y.Ayrancı
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Motorun sahibi sanırsam biraz hor kullanmış.O işin altından kalkamam ben.Şimdilik araştırma içerisindeyim zaten.Önce ki motorumu almadan önce 5 ay felan araştırmıştım.Senin ekipmanlarını ve çalışmalarını bu forumda takip etmiştim nerde bende o yeterenek Yağ değiştirme, buji değiştirme, zincir germe vs işler geliyor elimden sadece

  20. #20
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    kocaeli- karamürsel
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun sahibi sanırsam biraz hor kullanmış.O işin altından kalkamam ben.Şimdilik araştırma içerisindeyim zaten.Önce ki motorumu almadan önce 5 ay felan araştırmıştım.Senin ekipmanlarını ve çalışmalarını bu forumda takip etmiştim nerde bende o yeterenek Yağ değiştirme, buji değiştirme, zincir germe vs işler geliyor elimden sadece

    sabır sabır binkere ölç birkere biçmek en iyisi araştırmakta her zaman fayda var hayırlı olsun şimdiden
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)