ybr me kendi çapımda bişeyler yaptım nasıl olmuş?
-
Reklamlar
-
kusura bakma arkadaşım ama bi ybr ci olarak beğenmedim.arkaya sollama beni sollarım seni yazsan tam olcakmış walla
-
ne alaka ? seninkini gönder seninkinede bakalım
-
sen ne yapmışsın öyle güzelim YBR'ye.. hiç beğenmedim, o beyaz şeritli lastikler ne öyle siyah kösele ayakkabı içerisinde beyaz çorap gibi durmuş.. egzoz ucu daha bi fena..
-
Egzoz nispeten iyi de lastikler çok itici görünüyo :(
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence Olmamış Ybr daha güzel sade olarak
-
orjinalini bozmayı sevmeyenlerdenim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
ses çıksın diye egzozu biraz uzun tuttum ama değiştirmeyi düşünüyorum ses çıkarması için biraz uzun olması gerekiyor
-
seco@ybr adlı üyeden alıntı
ses çıksın diye egzozu biraz uzun tuttum ama değiştirmeyi düşünüyorum ses çıkarması için biraz uzun olması gerekiyor
ekzoz kısa olunca daha çok ses çıkarmaz mı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
o lastikler cok ucuz gostermiş ybr yi
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Lastik dedinizde bana lastik lazım İstanbula gelsem sirkecide ucuz kaliteli lastik bulabilirmiyim
-
idare eder yinede eline sağlık kuzenimin de ybr si var buraya ekleyeyim ybr cilerin gözü açılsın hafta sonuna egzos takıcak ...
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
-
seco o eksoza o parçayı eklettirdikten sonra nikelaj mı yaptırdın.nerde yapılıyo öle bişey benim ekzoz yanık biraz bende yanık yeri kaplatıyım istiyorum olurmu ki? bilgisi olanlar lütfen bilgilendirsin...
-
emeğine ve bakış açına saygı duyuyorum . ancak motorun estetiğini bozmuşsun bence. tekrar bir elden geçirsen iyi olur. özellikle de egzos borusunu tekrar bir düşün. çok kaba sanki bazuka bağlamışsın motora yahu.
-
emegıne sağlık
zevkler ve renkler tartısılmaz
-
zewkler tartışılır ama bence hiçç olmamış,bi ybr ci olarak şahsi kanaatim motoru katletmişsin be abi!!!!
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
-
Tekerlerdeki ve ön çamurluktaki beyaz yanaklar iğğğğreenç ötesi . Geriyede birtek eksoz kalmış onunda sesi güzel çıkıyorsa iyidir. Genelde senin yaptığını Alanyalı krolar yapar ama Balıkesirden çıkması ilginç ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
outtttttttttttttttt
-
lastikler eski MZ lere benzemiş sanki hani boyuyolar ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler