Yaklasik 1 yildir ybr kullaniyorum.Artik yetmiyor bana.Yakiti en ekonomik bir racing istiyorum.yardimci olursaniz memnun olurum...
simdiden tesekkurler...
Yaklasik 1 yildir ybr kullaniyorum.Artik yetmiyor bana.Yakiti en ekonomik bir racing istiyorum.yardimci olursaniz memnun olurum...
simdiden tesekkurler...
gt250r derim
Başka da zaten cbr250 ve ninja250 var 500cc ye kadar başka seçenek yok.
400 luk falan yokmu?
400cc değil de 500cc ler oluyor ama istediğin tarzda yok. 250cc den sonra 600cc geliyor.
Kawasaki Ninja 400 var ama ülkemize gelmedi sanırım...
Uploaded with ImageShack.us
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
500 lük racing yok bulamazsın,ama racing gibi makinası olan nakedlar var mesela Er5,gs 500,cbf 500.commuter dan racing e geçiş için...seni ybr den sonra fazlasıyla tatmin ederler,bi süre için...
bunu solemeniz gercekten guzel oldu.kafamda naked yoktu ama artik dusunuyorum.cok tesekkur ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------
kawasakiye gore ucuz honda.her sokak basi honda servisi var artik.ilginiz icin cok ederim
- gt650 r olabilir. 2 silindir olduğu için pek zorluk yaşamazsın heralde. Ama yinede tehlikelidir bence 125 cc makineden 600'lüğe geçmek. Senin için en iyisi ve en ucuzu 250r'dır. Honda cbr 250 istersen baya beklemen lazım. Kawa zaten istemiyosun. Başka da seçenek yok. Allah gönlüne göre versin
600'f çok güzel makine o da olabilir. Fiyatları da gayet iyi. Temizinden bulursun bitane. 4 silindire doyum olmaz. Tabi motorda benzine doymaz o da dikeni yani
Madem naked olabilir dedin bunu öneririm...
Uploaded with ImageShack.us
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
bence sen ybr ye devam et. yüksek cc almak ciddi anlamda maddiyat gerektirir. almakla iş bitmez. yedek parça ve yakıt maliyetleri ybr ye benzemez. ufak bir kazada bir ybr parası harcarsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)