Antares'in önünde bu kadar da olmaz dedirtecek çukur!

asm

Dün Antares AVM civarlarında derin bir çukura girdim motorla.

Daha doğrusu çukur mu,set mi ne olduğunu anlayamadım.

Motorun farı önünü aydınlatmaktan aciz olduğu için böyle süprizlerle karşılaşılabiliyor ama böylesini ilk defa gördüm,daha doğrusu göremedim.

Bir karartı görmemle gidona sımsıkı sarılmam bir oldu.

Motora bindiğim 4 yıl süre zarfında hiç böyle sert bir darbeye maruz kalmamıştım motorda.

Motordan öyle bir ses çıktı ki dedim bu sefer motor kesin dağıldı. Şok halinde motoru düşünüyordum ama motordan düşmediğime şükrettim sonra.

Kenara çekip motora baktığımda jantta veya motorun başka bir yerinde yamukluk göremedim.

Bugün de gündüz vakti çukura girdiğim yere gittim özellikle.

Ucuz atlatmışız vesselam. Girdiğim çöküntüyü ve seti görünce motordan düşmediğime şükrettim bir daha.

Ankara'nın göbeğinde bir sorumsuzluk örneği işte!

Etlik tarafından Antares AVM önündeki ışığa gelmeden aman dikkat edin arkadaşlar.

Fotoğraflar :

türkiyemin asfalt yamalarına hastayım
ya çukur ya tümsek yapılıyor

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
burayı biliyorum: paleolitik çağda oluşmuş bir heyelan set gölü bu
içindeki balıkları tutmak için kurututtular sonraları

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Pazartesi günü tadına baktım araba ile sanırım sağ ön amortisör sizlere ömür.

asm

Geçenlerde bir gazetenin okuyucu köşesinde sahte SMS kampanya haberlerinden birinin bir bakanın cep telefonuna geldiği ve bakanın isteği ile olaya müdahale edildiğini söylüyordu okuyucunun birisi.

Yani bu rahatsız edici mesajlara müdahale için illa ki bunların bir bakanı mı bulması gerektiğini söylüyordu okuyucu.

Bu çukurlara arkası sağlam,sözü geçen birisi düşmediği müddetçe sanırım biz ne dersek boş.

Yeri geldiğinde şikayetlerimi ilgili kurumlara bildiririm fakat ne devlette,ne de özel sektörde bu şikayetlerin umursanmadığını görüyor ve ülkemdeki çalışma mantığına kahroluyorum.

Konya Yolu'nda yayaların yürümeye çalıştığı bir yerin fotoğraflarını çektim ve bu yerde su birikintisi oluştuğunu,buradan yayaların geçemediğini,aynı yerin asfalt kısmındaki su birikintisinden ötürü de arabaların yayalara su sıçrattığını Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimine, birkaç tv kanalına,birkaç gazeteciye,birkaç haber kanalına bildirdim fakat kimseden bir ses çıkmadı.

Ülkemizde birşeylerin bedeli canla ödenmiyorsa sanırım çok da önemli değil!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burayı biliyorum: paleolitik çağda oluşmuş bir heyelan set gölü bu
içindeki balıkları tutmak için kurututtular sonraları

Allah kahretmesin sizi. :queen::queen::queen:

Gülmekten yarıldııımmm :flower::flower::flower::flower::flower:

herzaman böyle ucuz atlatılmıyor bu tip çukurlar. dalgın sürücü ciddi bir şekilde yaralanabilir hatta hayatından dahil olabilir...bu fotoları Belediyeye de ilet derim.

Ciddi bir yorum eklemeyi de ihmal etme...

Asım kardeşim öncelikle geçmiş olsun, çok şükür düşmeden atlatabilmişsin.

Burası Halil Sezai Erkut caddesi, hergün işe giderken sabahları motorumla bu yoldan geçiyorum.
Sanırım son günlerde oldu, çünkü daha önce farketmemiştim.
Senin bu mesajını gördükten sonra akşam yine oradan araba ile geçtim ve aynen duruyordu çukur.
Buradan bilgilendirmeseydin belki bende girecektim o çukura.
Bilgilendirme içinde ayrıca teşekkürler.

BİMER'e (Başbakanlık İletişim Merkezi) başvuruda bulundum ve konu hakkında acil çözüm ve yazılı cevap istedim.

Daha önceki başvurularıma da cevap verdiler ve olumlu sonuçlanmıştı.

Mesajımız ile ilgili kurum neresi ise (sözkonusu ilgili kurum ankara büyükşehir bld.) "bimer" bu kurumdan acil cevap alıp bizi bilgilendiriyor.
Bu konuyu da takip edeceklerini ümid ediyorum.

Başvuru adresi:
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx

Valilik ve büyükşehir belediyesine bilgi gönderilmiş:
antares.jpg

asm

Özer bey , söylediğiniz gibi şikayetimi ilgili yerlere de aktarmaya çalışacağım.

Asım kardeşim öncelikle geçmiş olsun, çok şükür düşmeden atlatabilmişsin.

Burası Halil Sezai Erkut caddesi, hergün işe giderken sabahları motorumla bu yoldan geçiyorum.
Sanırım son günlerde oldu, çünkü daha önce farketmemiştim.
Senin bu mesajını gördükten sonra akşam yine oradan araba ile geçtim ve aynen duruyordu çukur.
Buradan bilgilendirmeseydin belki bende girecektim o çukura.
Bilgilendirme içinde ayrıca teşekkürler.

BİMER'e (Başbakanlık İletişim Merkezi) başvuruda bulundum ve konu hakkında acil çözüm ve yazılı cevap istedim.

Daha önceki başvurularıma da cevap verdiler ve olumlu sonuçlanmıştı.

Mesajımız ile ilgili kurum neresi ise (sözkonusu ilgili kurum ankara büyükşehir bld.) "bimer" bu kurumdan acil cevap alıp bizi bilgilendiriyor.
Bu konuyu da takip edeceklerini ümid ediyorum.

Başvuru adresi:
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx

Hakkaten ucuz atlattık İsmail hocam. Sağolasın.

Etlik'te işyeri olan ve oradan motorla geçen bir arkadaş da o çukura girdiğini ve motorunun hasar aldığını söyledi.

Motor bir yana sürücü motordan düşse Allah muhafaza!

Başvuru için de sağolasın. Bir başvuru da ben yapayım.

Geçmiş olsun, bende 120yle giderken girmiştim bi kere elim gidondan ayrıldı sanki.. Şok geçiriyorsun..

ohhooo abicim k.çekmece nin yanında bu yol kaymak yolda duzgun yer yok maşallah ama buda fena deilmiş hani lastikcilere rot culara yarıyo bu yollar gerisi küfür vs.

Koskoca otobanlarda bile bu sorunu yaşamak saçmalık. Ben de her gün temi kullanıyorum ikitelli-maslak arası her çukuru tümseği saçma sapan yolları ezberlemiş durumdayım. Ona göre ufak tefek önlemler...televizyondan anca bangır bağırırlar onu yaptım buna zam şunu yaptım şuna zam. Her şey lafta yapılıyor.herkeze geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
çökme olmuş çok tehlikeli motosikletli arkadaşlar için belediyenin tuzağı :(,gazetede okumuştum biryerde bu yoldaki delik ve çukurları protesto etmek için içlerine fidan ekmişlerdi :)

Tabi yollar böyle olmasa tamirciler lastikçiler nasıl ekmek yerler. Bu yollar onlara yarıyor. Belediyenin yolları milletin jantını patlattığı zaman amörtisörüdür cartı curtu için bu yol bozuk bizden ötürü bizden ötürü diyip yaptırıyor mu sanki.... Eee bu işler böyle... Işine gelene de gelmeyene de...

İstanbulda aynı dertlerden biz de şikayetçiyiz. Otobanın sol şeridinde 1 karış derinliğinde yaklaşık 40 cm çapında delik mi istersiniz. Yoksa asfalt yenilemeye çalıştıkları zaman asfaltın 1 ay boyunca çizgi çizgi kalması mı dersiniz. Yoksa iki karış yüksekliğindeki saçma sapan setler mi dersiniz. Hepsinden mevcut burada da.

Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar