Beyler aramızda birçok kişi motosiklet dergilerini mutlaka takip ediyordur şöyle yeni motorları araştıran , kalın (tabiri caizse çok yapraklı) , bol posterli bi dergi biliyormusunuz.
Beyler aramızda birçok kişi motosiklet dergilerini mutlaka takip ediyordur şöyle yeni motorları araştıran , kalın (tabiri caizse çok yapraklı) , bol posterli bi dergi biliyormusunuz.
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Benim her ay takip ettiğim Motoron dergisi var.
Birde 2-3 sayı Motorbike dergisi almıştım.
motoron fena değil. bir ara 2 teker dergisi çok iyi çıkış yapmıştı. hem yenilikleri takip ediyor hem de yurdum motorcusuna hitap ediiyordu. Ancak Türkiye'de motosiklet kültürünün otumamasından dolayı yok olup gitti.
Buraya bak kardeşim belki işine yarar..
http://www.motosiklet.net/forum/anke...t-dergisi.html
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
24-27 Şubat 2011 tarihinde İstanbul motoshow fuarına katılacak olursan;
firmalardan bol bol poster alabilirsin. Sen gelemezsen şayet, İstanbul'dan
bir tanıdığına rica edersin alır ve sana gönderir..
http://www.motoplus.org/
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..
Motoron ve motorbike dergilerini sürekli takip ediyorum.İkiside gayet güzel yeni modelleri tanıtıyorlar ama poster vermiyorlar.
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
Fuardan alın, beleş dergi dolu gazete standı.
Beyler peki fuara gidicek olanlar Bana bi kıyak geçip Yurtiçi Kargo - İzmir/karşıyaka şubesine sağlam bi SS posteri göndere bilirmi kargo tabiki bana ait ,, gönderen biri olursa çok makbule geçer.
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Motor on almışdım geçen ay.Sayfaları falan baya kaliteli.
HONDA
ELİNT bu soruyu duymasın...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
motoron. cidden fena değil
Orgazma Dudak Büktürür
Ben Motoron Takipçisiyim Tavsiye ederim.Motorbikeın bi Sayısını okudum bir daha almadım Bol Reklamlı Bana Sıcak Gelmedi.
Motoron nerde var bugün tansaş da motorbike vardı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------
karfur da varmıdır ki , dergiyi boşver fuara kimse gitmiyecek herhalde
BYZ ARABALI ÇOCUK...
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)