üstü kapalı bir scooter (türkiyeden)
-
Reklamlar
-
İlginç bir fikir. Bu havalarda rüzgarı önlemesi güzel. Ayrıca sökülmesi 5 dk ise oda güzel(yaz aylarında çıkar, kış aylarında tak, canın sıkıldı ister tak, ister çıkar). Fakat biraz daha şekil verilirse daha güzel olur.
-
güzel olmuş görselliği düşündüğümden cok daha iyi
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Ben beğendim,elinize emeğinize sağlık. İlk tecrube için gayet şık duruyor.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
-
-
şerefsizim bnm aklıma gelmişti.gelmese ble mutlaka gelrdı :D
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
-
Güzel güzel... Ellerine sağlık güle güle kullan. BMW resimlerinin ikincisinde soldakinden esinlenerek birşeyler yapabilirsen ben bir tane sipariş bile verebilirim :D
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
-
yukaridaki ornek resimlerde de goruldugu gibi aero dinamige biraz daha onem verilirse daha konforlu surusler saglanabilir, ilk olarak sizinki cok yuksek, yukaridaki resimde adam oturdugu zaman kafasina epey yakin tavan, ikincisi sizin onden camin egimi cok dik, yukaridakilerde epey egim var, bence 2. versionda bu tip eksiklikleri hallederseniz cok daha randimanli olur, kalibi tutturdunuz mu boya cam filmi, fiber vs ile ozel uretime bile gecersiniz neden olmasin, yeter ki ruzgarda optimim bir performansa ulassin...guzel calisma olmus, tebrikler
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
-
Güzel bir çalışma tebrikler. Zamanla daha iyi bir şekile sokacağından eminim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Güzel güzel ugrasmis emek vermissiniz. c1 gibi olmasini beklemek hata olur zaten. ama tekrar gözden gecirilerek eksikleri giderilirse portatif olarak kullanilabilir. hatta üretime bile gecilebilir. neden olmasinki. cokda iyi ekmegini yersiniz benden söylemesi. fotolar daha net olsaydi yorumlarda degisebilirdi. iyi calismalar dilerim.
-
Güzel düşünce ve uygulama olmuş bence..arkadaşların dediği gibi biraz daha kısa yapılsa ve aerodinamiğe özenilse gerçekten özel üretimlik bir şeyler çıkabilir ortaya..
-
guzel olmus hadım köy tarafındamı oturuyorsun bi arkadasım oralarda böyle bise gördüğünü söledi bugn :D
-
görüntü olarak güzel.. rüzgarda dikkatt...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
dostum ön camda yağmur suyu duruyorsa basit bir silgeç motoruyla silgeç takabilirsin, bu kadarını yaptığına göre onuda yaparsın, güzel bir keşif olmuş, bunun ticaretini bile yapabilirsin, bi maliyet çıkar kendine böyle motora sahip olanlara bile imalatını yapıp satabilrsin, ee bizde ticaret adamıyız
-
Arkadaşım emeğine sağlık güzel olmuş!
Gördüğüm kadarıyla yüksekliği biraz fazla olmuş ama yeni bir zahmete girmeye değecek kadar değil! Fakat virajlarda, farklı rüzgar akımlarında ve bilhassa büyük araç sollamalarında yelken görevi görüp rüzgar tutacağı için tehlike arz edip oldukça zorlatacaktır seni.... Birde araçlar seni sollarken yerden su attıkları zamanlarda su cama geldiği takdirde hızının yüksekliğine bağlı olarak tehliken o derece artacaktır! Neden hızına bağlı, çünkü; ne kadar hızlı gidersen en ufak bir görüş yetersizliğine yol açan durumlarda yada irkilmelerde o kadar çabuk istikametinden şaşarsın yada yoldan çıkarsın....
Uzun yolda da oldukça tehlikeli olacaktır!
Ama dilerim Allah bunların hepsinden korusun sizi inşallah.....
-
beter-böcek adlı üyeden alıntı
Arkadaşım emeğine sağlık güzel olmuş!
Gördüğüm kadarıyla yüksekliği biraz fazla olmuş ama yeni bir zahmete girmeye değecek kadar değil! Fakat virajlarda, farklı rüzgar akımlarında ve bilhassa büyük araç sollamalarında yelken görevi görüp rüzgar tutacağı için tehlike arz edip oldukça zorlatacaktır seni.... Birde araçlar seni sollarken yerden su attıkları zamanlarda su cama geldiği takdirde hızının yüksekliğine bağlı olarak tehliken o derece artacaktır! Neden hızına bağlı, çünkü; ne kadar hızlı gidersen en ufak bir görüş yetersizliğine yol açan durumlarda yada irkilmelerde o kadar çabuk istikametinden şaşarsın yada yoldan çıkarsın....
Uzun yolda da oldukça tehlikeli olacaktır!
Ama dilerim Allah bunların hepsinden korusun sizi inşallah.....
kardeş malum çok alçak bir scooter olduğu için yüksek gibi görünüyor ama 180 boy + kask ile binince 10 cm gibi bir boşluk kalıyor resimler insansız olduğu için göz yanılmasını normal olarak görüyorum dışarıdan bakınca banada öyle geliyor.ancak diğer yazılarında haksız olduğunu düşünmüyorum.
-
Allah kaza bela vermesin kardeşim inşallah güle güle kullan.....
-
beter-böcek adlı üyeden alıntı
Allah kaza bela vermesin kardeşim inşallah güle güle kullan.....
Eyvallah kardeş sağollasın senin cbf ye eğer kafa koruma varsa süper olur böyle birşeye makina müsait
-
Aklıma gelmedi değil vallaaa
Kafa koruma taktırmadım ama alt koruma var! Neden aklıma geldi, çünkü hergün akşamları şehir dışına gidip gece geri geliyorum yağmur çamur fırtına demeden! Bundan dolayı gerek yağmur bakımından gerekse rüzgar koruma bakımından düşünmüştüm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler