Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amanıınn bu ne be her bir tekeri ayrı oynuyo??:queen:
şaka bir yana buna da motosiklet deniyorsa eğer ...ben oynamıyorum abi....
motosiklet dediğinin 2 tekeri olur..durduğunda ayağını yere koymak zorunludur.ayaklık açmadan bırakırsan yatmaması için bir sebep olmamalıdır.v.sv.sv.s
Çinlilerin yaptığını alırsak tekerin teki parçalanır bizde 3 teker devam ederiz 3teker diğer adımız çıkar
Birde tomahawk vardı bunun gibi http://www.metacafe.com/watch/246625/tomahawk/
harbi süper bir alet,paylaşım için teşekkürler.
acaba diyorum bunu sürüpte düşen olurmu,O nasıl yatış hemde ıslak zeminde .10 üzerinden 10 puan benden.kim üretmiş acaba bu oyuncağı
Bu motoru 2011 yılında seri üretime sokacaklar firmanın adı Quadro Teknolojileri aynı firma Aprilia, Piaggio, Triumph, Yamaha, Bajaj, Qingqi gibi markalarında dizaynını yapmış. :cyclopsan
Süspansiyonu bildiğimiz süspansiyonlardan değil galiba her tekerde yatay süspansiyonlar var, zaten motorun çekici kılan tarafı 4 teker olması değil dengeyi sağlayan süspansiyonlar. :cat:
Bence çok güzel bir alet, 4 teker olsun ama motosiklet sürüş tarzında olsun diyorsanız alınır ama tr ye gelene kadar ben ss kullanacak kadar tecrübe sahibi olurum herhalde.:queen: