Arkadaşlar selamlar, Runner 180 i olan yada daha önce kullanmış olan, nasıl bir motordur tavsiye edermisiniz??
2. el temiz istanbulda bulabilirmiyiz?? hepsi antalyalı olmuş
Arkadaşlar selamlar, Runner 180 i olan yada daha önce kullanmış olan, nasıl bir motordur tavsiye edermisiniz??
2. el temiz istanbulda bulabilirmiyiz?? hepsi antalyalı olmuş
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Antalyadan yazıyorum Runner Zevk için alınır sürekli bi yere gitmek için değil zevkine göre param var benzin yakarsa yaksın diyorsan al
motor ömrü kısaymış duyduğuma göre bu devirde 2 zamanlı motora binilmez. runner 200st veya runner vxr 200 alman daha mantıklı olacaktır
arkadaşım 1.6 benzinli araba kadar benzin yakar,parcaları zor bulunur. burda çok var ondan ona parca takarak idare ediliyor sağlamlığına, motoruna kimse laf edemez,yaktığı benzinin hakkını verir.sınıfının en hızlı motorudur çoğu touring scoter kullanıcısının belalısıdır düzde 160km hıza ulaşır tam bir kalkış canavarıdır ama tavsiye etmem onun yerine 2.el temiz skıpper bak,parça konusunda pek problem yaşamazsın..
skipper da mı 2 zamanlı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 ----------
Sahibinden e bakıyorum tek istanbulda 2 motor bulabildim,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-runner/detay
Buna son 4 lira olur diyor full malossi vs. varmış...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29334875/detay
Buda baya iyi durumda..
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
2.ilandaki motor temiz duruyor ama usta biriyle gidip incelersen daha uygun olur 1.ilanın kmsi pek inandırıcı değil birde boyanmış gibi görünüyor fiyat olarakta 3500tlye kadar uygundur bundan fazla fiyatlı runnerlarda modifiye malossi kevlar kayış özel hava filtreleri vardır.bu arada skıpper 150 cc 4 zamanlıdır runnerdan az yakar
temızını bulursan al zevkını yaşa.tam bir zevk makınası
MOTOR bence bır hastalıktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)