Bisiklet için motor kiti

Bana gayet temiz ve dürüst satıcılar gibi geldi..
Motorlarda gerçekten ABD menşeili..

Denenebilir..

Benim alt komşu takmış kafayı şimdi buna, illa alacağım diyor. Yakın zamanında alırsa test yazısını yazarım buraya.:mrgreen:

tamamda ekstradan karbüratör yakıt deposu zincir dişli vs. lazım yapılacak masrafa değermi orası şüpheli hatta çok rahat 2.el bi motosiklet bile alınabilir

tamamda ekstradan karbüratör yakıt deposu zincir dişli vs. lazım yapılacak masrafa değermi orası şüpheli hatta çok rahat 2.el bi motosiklet bile alınabilir

Bu söylediklerinin hepsi dahil sanırım fiyata, zaten ilanda fotoğraflarda da görünüyor.
Tercih meselesi işte, bunun da meraklısı çıkar illaki; hatta kullanışlı bile bence :)

Bu söylediklerinin hepsi dahil sanırım fiyata, zaten ilanda fotoğraflarda da görünüyor.
Tercih meselesi işte, bunun da meraklısı çıkar illaki; hatta kullanışlı bile bence :)

hepsi dahilse mantıklı alınabilir hatta ben sipariş vermeyi bile düşünmedim değil:))))))

23650153vzb.jpg

bak ilan fotosunda gaz teli bile var :) zincir dişli de var.
bisiklete bu takılırsa bildiğim kadarıyla ehliyet felan gerektirmiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence polisler bunu mobilet gibi motoru bisiklet sınıfında değerlendirip plaka, ruhsat ve ehliyet ister.

Benim hosuma gitti kaliteli bir bisiklet fiyatına motorlu bir bisiklet fena değil (Tabi bisikleti de veriyorsa)

Amerikan kalitesine malesef güvenmiyorum ben cünki öncelik onlarda para. Cinde de üretiriyor olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Trafiğe çıkmadan ben site içinde,köyde kullanacağım,tarlaya gideceğim" diyen için olur ama yakalanınca bağlarlar.
Ruhsat çıkartılması mümkün değil ve ehliyet kesinlikle gerekir.
Yani verilecek para boşuna olacaktır..
onun yerine mobylette almak çok daha iyi hiç değilse daha 50 yıl parçası bulunur.

Bizim burda göçmen evlerinde bulgar göçmeni bi dayıda var bunun yapılmış hali.Bulgardan getirmiş zamanında.Ama bildiğiniz bisikletten yapma motor.Bunun gibi.50 senedir geziyomş adam ben buraya taşınalı da 4 sene oldu hala da geziyo, işine gidip geliyo falan.Hiç sanmıyorum polislerin bişey diyeceğini, olmadı sorarım bi kere amcaya bişey diyolar mı diye.

bu bisiklete takicam ben nasip kismet ise....
http://www.bianchi.com.tr/yonetim/urunresim/apache.jpg
Nisan ayi icinde teslim edecekler...
Bide motoru oldumu yenmicek tadindan....

bu bisikletin ortasında amortisör var ama motora yer kalmamışki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

Bizim burda göçmen evlerinde bulgar göçmeni bi dayıda var bunun yapılmış hali.Bulgardan getirmiş zamanında.Ama bildiğiniz bisikletten yapma motor.Bunun gibi.50 senedir geziyomş adam ben buraya taşınalı da 4 sene oldu hala da geziyo, işine gidip geliyo falan.Hiç sanmıyorum polislerin bişey diyeceğini, olmadı sorarım bi kere amcaya bişey diyolar mı diye.

bende edirnede öğrenciyim gördüm o amcayı :)

çok güzele benziyor, alınabilir, hızı da düz yolda 70-80 kiloluk bir kullanıcıyla 50km civarı diye düşünüyorum izlediğim videolardan, 66cc olan model 2.7hp miş..

ben de almayı düşünüyorum. rampa çıkarken bisikletim beni öldürüyo. en azından rampaları bununla çıkıp düz yolda pedal çevirmek daha az yorulmak. neden olmasın. :p

ghostriderrrr bu bisikletin ortasında amortisör var ama motora yer kalmamışki demissin

İyide buradada bizim yetenegimiz devreye giriyor...:bounce::cat:

zevki olabilir aslında.. Motosiklet gibi kullanmak için değil tabii ama gezilerde falan at arabanın arkasına gittiğin yerde takıl. Tatilde köyde takıl falan.. Denize menize götür. Biraz yaygınlaşırsa kardeşimin bisikletine taktırabilirim. Ama sakatlık çıkma ihtimali tedirgin ediyor insanı. Max hız fazla olmasaydı bari..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar