Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Gidilecek yerler-2010

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Eylül 2009
    Şehir
    ISTANBUL-Dudullu
    Motosikleti
    Harley Davidson XL883C
    Merhaba,
    Sessizce izliyorum forumları. Güzel gezileri imerenerek takip ediyorum. Ancak kendimce şöyle bir eksiklik olduğunu düşünüyorum.

    Bilen arkadaşlarımız, İstanbul'a yakın yerlere eşli-eşsiz, bazen gece kalmalı bazen günübirlik geziler düzenleseler, hiç olmazsa Marmara bölgesinin ayak basılmamış yerini bırakmasak bu yıl ve ben de bu gezilere katılsam ne kadar güzel olurdu.

    "Bilen arkadaşlarımız" burada anahtar kelime... Yoksa her hafta motosiklete atlayıp, benzinimiz yettiğince gitmek elbette ki hepimiz için mümkün.

    Nereye gitsek sorusunun cevabı her zaman "Şile" olmamalı değil mi?

    Saygılar,


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2009
    Şehir
    Yalova
    Motosikleti
    cbf 500
    İstanbul a en yakın yer YALOVA diyebilirim .Yenikapı ve Pendik'ten Yalova ya sürekli feribot çalışıyor.Yenikapı-Yalova: 65 dakika,Pendik:-Yalova 40 dakika Sabah gidip akşam dönebilirsiniz.Özellikle Termal i görmenizi isterim.Ayrıca Termalde müthiş güzel bir seyir yolundan "sudüşen şelalesi"ne gidip unutulmaz doğa güzellikleri içerisinde piknik yapabilirsiniz. Yada "erikli yaylası","büyük ve küçük dipsiz gölleri"ve "Teşvikiye şelalesi"görülmeye değer yerlerdir.Termal de halen kullanılmakta olan ve şifa dağıtan ikibin yıllık kaplıca hamamlarını görmenizi ve girmenizi tavsiye ederim.Sadece bay,sadece bayan ve bay- bayan karışık yüzme havuzlu tarihi hamamlar sizlere unutulmaz saatler yaşatacaktır.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler