Motosikletçiye adres tarif ederken(HABER)

Katılım
26 Ocak 2009
Mesajlar
129
Adres tarif ederken canından oldu
Pendik'te durakta beklediği sırada adres soran bir kişinin motosikletine binen İsmail Karadağ, bir kilometre sonra motosikletten düştü. Karadağ, arkadan gelen plakası alınamayan bir kamyonun altında kalarak feci şekilde can verdi.

26 Mart 2010

Ramazan ALMAÇAYIR / İSTANBUL - DHA

Edinilen bilgiye göre, Makine Teknisyeni Sabri Balsözen (33), yeni aldığı motosikletin tescil işlemlerini yapmak üzere Sancaktepe'den yola çıktı. Balsözen, Pendik Tersaneler'deki otobüs durağında bekleyenlere Tuzla Emniyet Müdürlüğü'ne nasıl gideceğini sordu. Durakta bekleyenlerden 35 yaşındaki İsmail Karadağ , "Sana gösterebilirim. Seninle geleyim" dedi. Bunun üzerine Balsözen, Karadağ'ı motosikletine bindirerek yola çıktı. Yaklaşık 1 kilometre sonra Pendik Esenyalı Köprüsünün altında motosiklet Fahri Keskin'in kullandığı bir kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen İsmail Karadağ'ın üzerinden arkadan gelen bir kamyon geçti. Feci şekilde parçalanan Karadağ olay yerinde hayatını kaybederken, sürücüsü kamyonuyla ortadan kayboldu. Askerden yeni dönen İsmail Karadağ'ın cesedi Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Akıllara durgunluk veren kazanın ardından motosikletine aldığı gencin ölümüne tanık olan sürücü Sabri Bağsözen ve kamyonet sürücüsü Keskin, Esenyalı Polis Merkezi'ne götürüldü. Sabri Bağsözen burada gözyaşları içinde olanlara hala inanamazken iki sürücünün ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Öte yandan polis İsmail Karadağ'ı ezerek kaçtığı iddia edilen kamyoneti bulabilmek için çalışma başlattı.

LİNK: http://www.milliyet.com.tr/adres-ta...kiye/sondakika/26.03.2010/1216614/default.htm
 
Katılım
24 Ağu 2005
Mesajlar
784
:silent: ne desen boş. Kader dedikleri bu olsa gerek.
 
Katılım
10 Kas 2008
Mesajlar
458
Allah rahmet eylesin iyilik yapayım derken canından ol o esenyalı tarafı tehlikeli olabiliyor ben ordan geçerken daha dikkatli oluyorum yazık ne diyim kötü bir durum bu kendini bilmez motosiklet üzerinde insan olduğunu unutan kamyon ve diğer dört teker sürücülerine Allahından bulsun diyorum
 
Katılım
1 Nis 2008
Mesajlar
24
pendıkte en sevmedıgım yer bi tersaneler bölgesı esenyalıdan başlıyo tuzlaya doğru gıdıyor bıde gebzeye giden yanyol otobanın kenarında gidiyor hem dar hem çok virajlı Allah rahmet eylesın
 
Katılım
13 Nis 2008
Mesajlar
2,571
Yorum yapmakta zor böyle bir olaya
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
 
Katılım
15 Mar 2005
Mesajlar
213
Motorcu olmayan da motordan ölebiliyor. Çok üzücü. Allah rahmet eylesin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Üst