kanguru-deri montu izlenimlerim

kanguru-deri montu aldım izlenimlerim aşağıda;

1-kalite-işçilik ve şekil harika, test edildi, bakan kişi oldukça fazla, neticede deri, ama yol veren sayısı azaldı, hatta 2 hatun üzerime sürdü trafikte-serseri muamelesi artıyor, trafikte ürküp yol veren de arttı "Allah'ından bulsun" psikolojisi

2-tekstil karakterli monta göre hava iletkenliği daha fazla, dolayısıyla serin tutma açısından faydalı

3-kısa kol, t-shirt kesinlikle olmaz, kola yapışıyor ve sıcakta devam edilirse kesin kokar, güneşin altında olmaz ama sabah erken ve akşam güneş batışında yazın da olsa deri gider kanaatindeyim, fermuarı araladığınız anda ısı anında düşüyor ama bu sefer de fermuarı pert etme kaygısı oluyor (mal-can-yonga)

4-dışarıdan sipariş vereceklere tüyo; aynı markanın tekstiline göre 1 beden büyük sipariş verin-ben aynı beden olur diyordum 1 beden büyükte bile kendi kışlığı çıkınca tam oldu

5-boyunluk kesinlikle olmalı, teri emecek zaten yaka yok-ince yaka hemen leş olur

6-serin havada kalın kumaş boyunluk lazım, benim aldığım üründe boyun kemeri de yok (diğerlerinde var mı onu da bilmiyorum)

7-arkada kopça yok, pantolona fermuar diktirmek gerekiyor, yoksa bel de açılıyor, en azından daha uzun beli,gövdesi olan içlik giyilmeli(veya sweat shirt vs.)

8-tekstilden hatıra olmaz 2 kere yıkadım şimdiden iplikler havalanmaya başladı (ki makinada değil elde bebek yıkar gibi ve bebek küvetinde! yıkıyorum)-daha ne kadar gider bilmiyorum

9-deri kesinlikle çok güzel bir hatıra olarak kalacak çocuklarıma (ben bakıp aaahhh gençlik demeyeceğim(zaten 40'lık olduk)-çünki ölene kadar mokoko)

10-deri mont olmadan motorcu olunur ama korumalı mont olmadan motorcu olunmaz. motora o zaman da binilir ama gitmek için değil varmak için...

sürç-ü lisan affola-herkese iyi haftalar

saygılar

Helal olsun! Azmedip aldın mı kangurunu? Yalınız, marka bilgisi ve resim isteriz. Dışarıdan sipariş etmişsin diye anladım. Peki nereden?

Sekiz numarayı anlamadım. Deriyi yıkamıyorsun, değil mi?

Güle güle kullan.

ürkütücü mü :silent: nasıl bir mont görmek isterim. fotoğraf var mı acaba?

Helal olsun! Azmedip aldın mı kangurunu? Yalınız, marka bilgisi ve resim isteriz. Dışarıdan sipariş etmişsin diye anladım. Peki nereden?

Sekiz numarayı anlamadım. Deriyi yıkamıyorsun, değil mi?

Güle güle kullan.

mrb, furygan aldım, dışarıdan sipariş etmedim, tekstilin yıkanmasından bahsetmek istemiştim, resime gelince google link koyalım ama istersen google görseller den "motocycle kangarou" veya "motocycle kangaroo" yazarsan muhtelif göreceksindir.

http://www.access-moto.com/produits/m/F/FU6792542.jpg

teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun

mrb, furygan aldım, dışarıdan sipariş etmedim, tekstilin yıkanmasından bahsetmek istemiştim, resime gelince google link koyalım ama istersen google görseller den "motocycle kangarou" veya "motocycle kangaroo" yazarsan muhtelif göreceksindir.

http://www.access-moto.com/produits/m/F/FU6792542.jpg

teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun

resmi gördüm de, kanguru derisi diyince ben önden cepli bişey bekliyodum :)
bende tekstilden hiç hazetmiyorum.
güle güle kullanın.

yanında bir de gözlük almıştım eşim sorunca gözlüğün yanına promosyon diyerek fırtınayı atlatmaya çalıştım, ama bu hafta bayağı bir lodos yapar - çoluk çocuğun rızkını elalemin kangurusuna döküyoruz diye :rendeer:

güle güle giy, güzel mont gerçekten, fuarda baktım ben de alacaktım ama beden büyük geldi bi küçüğü de ellerinde yoktu kaldı. ben de motomaxtan deri aldım. dün ilk kez 450 km kadar yol yaptım. derinin rüzgar direnci tekstile göre kat be kat fazla. bundan sonra deri mont olmadan motor olmaz benim için de. tabi ağustos ayında ne derim bu konuda bilmiyorum :)

yaw tam da deri takintisini uzerimden atiyordum ki,sezonluk urunler de piyasaya suruldu:queen:
WOLKANWOLKAN beden uyasmazligi sanirim markadan markaya farkediyor beden olcutleri

gavur yapiyor yaw demek istiyorum son olarak asagidaki arkadasta sezon icin yeni tasarlanmis olsa gerek fiyati da tahmin ediyorum ulkemiz sinirlarina yaklasinca ortalama 1000 lira olacak olsada ebay ve civar koylerde 400$

2810-1849-PRIMARY_lg.jpg

anlaşılan ucuz mont üretmek için baya bi hayvan deneyecekler :mrgreen:

kanguru derisi dainese var bendede ama artık dainese kanguru derisinden mont üretmiyormuş diye duydum, avrupada hayvan hakları bile varya ondan dolayıymış.
bu monttan türkiyeye 4 adet getirttim.:cat:

13581267_usy.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kanguru derisi dainese var bendede ama artık dainese kanguru derisinden mont üretmiyormuş diye duydum, avrupada hayvan hakları bile varya ondan dolayıymış.
bu monttan türkiyeye 4 adet getirttim.:cat:

13581267_usy.jpg

Tanıdım seni, sen bizim Ferrari Tayfur diil misin? Kayboldun diye hayatından şüphe edioduk bir ara...:rendeer:

Abi bu monttu satacak 4 tane özentiyi bulacak senin kadar yetenekli başka birini daha önce görmedimde.:queen:

o monttan halada isteyen var ama bulamıyorum artık ebaya hergün bakıyorum cıks yok..
azönce two brothers carbon egzos aldım dünde aliminyum olanını almıştım baktım bu ilan yeni girilmiş bu dahada ucuz bunuda aldım yaw bu ebay hastalık oldu bende ne bulsam alıyorum.:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

COQ

Motosiklet Eğitmeni
o monttan halada isteyen var ama bulamıyorum artık ebaya hergün bakıyorum cıks yok..
azönce two brothers carbon egzos aldım dünde aliminyum olanını almıştım baktım bu ilan yeni girilmiş bu dahada ucuz bunuda aldım yaw bu ebay hastalık oldu bende ne bulsam alıyorum.:queen:

Demek Ferrari'den Lamborghini'ye trafsfer oldun.
Hayirli olsun.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar