baba kornasını yamaha ybr 125 e taktım....

uzun zamandann belli motoruma takmayı düşündüğüm baba kornasını bir kaç hafta önce oto pazarında uygun fiyata bulduk... aldık rolesini taktık akü yetmedi bağaja yedek 17 amperlik akü takviyesi yaptık olay çözüldü.... birde video çektik.... hem fark edilmek hemde polislerden devamlı kaçmak için bize bir bahane oldu.... buda facedeki videonun linki....
http://www.facebook.com/?filter=nf#/video/video.php?v=253016649763&ref=nf

http://www.facebook.com/?filter=nf#/video/video.php?v=253016649763&ref=nf

arkadaşım bende jawaya koymuştum bir zamanlar borazanlar karşıya bakanların içine su kaçmıştı bozuldular uçlarını aşağıya cevir ki su almasın

Güzel olmuş.. Bu korna bana göre minibüsçülerle özdeşleşmişti şimdi çok acayibime gitti :))))

ya facete üyeliğim yok gçremiyorum başka yere de koysana yada herkeze paylaşım ac.

ben beğenmedim:) ama etkili bi korna olduğu kesin güle güle kullanın:wiinkk:

süper olmuş ya helal.. :) ßöyle kornayı nerden bulcaz biraz bilgi verseniz ? :)

oto aksesuarcılarında bulunuyor genelde.. ama ben 110 liradan ucuzunu bulamamıştım..... bunu kartal oto pazraında buldum..50 liraya aldım....

gürültü kirliliği olduğu kabul... ben bunu her zaman değil üzerime dengesiz ce kıran söförlere karşı kullanıyorum....

ramço abimm bu korna kaç para:D:D ya süpermişşş bizim cbr ye gidermi:D

piyasada 120 lira civarı istiyorlar..... ben kartal oto pazarında 50 liraya buldum...... taktım ama akü yetmedi..... 17 amper yedek akü taktım..... iki tane role taktım.... cbr da yedek akü koyacak yer bulamazsın... kornayıda takması zor olur... 6 adet havalı korna.... bir adet hava motoru....

Denizli İl Temsilcisi
yha böyle şeyler takcağımıza benim gibi gitceksin merso kornası isteceksin iki tane yarı havalı kornaya bi bas adamlar durup kamyon gelio die bekliyolar bence olmamış be kardeşim o korna o motoraa abi o dolmuşcu kornası be motora gitmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar