Daha fazla seçenek neden sunulmuyor.?

Arkadaşlar, biliyorsunuzki 125 cc den 250 cc ye kadar bir seçenek darlığı bulunmakta, olan seçeklerdede en az 4 yıldır hiçbir değişiklik makyaj yenileme vs yok..örneğin honda cbf 150 modeli ilk çıktığında neyse o hiçbir yenileme vs makyaj operasyonundan geçmemiş aynı şekilde satılmakta örneğin beat modeli 2005 de nasıl çıktıysa aynı boyanıp boyanıp satılıyor.. cbf 250 modeli zaten satılmıyor satılan vtr modeli ise çok aşıyor bizi13000 tl cik...yamahada durum daha kötü ybr 125 city'nin berbat tasarımı yenileme yerine eskiye dönüş..olmuş gene aynı şekilde ybr 250 modelinin fiyatı 10000tl ye dayanmış gidiyor daha bunun gibi bi kaç örnek ...Ben sadece piyasada en çok tutulan marka ve modelleri genel olarak aldım,sizce türkiyede motosiklet model seçeneği çok az değilmi?Ben şahsi olarak model bunalımı geçiriyorum :pr:
Siz hangi modelin gelmesini isterdiniz 125-250 cc arası?avrupada onlarca seçenek var.....

http://www.hondaitalia.com/

http://www.honda-eu.com/bikes.html
benim tercihim sh 150 veya 300i olurdu..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstek yapalım belki getirir Honda, İnnova 125i diye tutturan bendim,15 günde Manisa testi yapıldı.:)
Bu 3 modelin kesinlikle gelmesi gerekir,Varadero Cbr125'den pahalı ama o da lazımdır.

PCX 125

Cbf125

Yeni Cbr 125

Gökhan,zaten tek alacağım motor benzinin 3750 tl ye dayandığı şu günlerde innova 125 i dir o zaten bi efsane ben başka modellerde gelebilir diyorum..

125 - 250 cc. geçiş modelleri olmakla birlikte, sürücünün kabiliyetlerinin pekiştiği çok önemli bir klasmandır. bence bu aralıktaki modellere (300cc. scooter da dahil) özel sürekli ötv indirimi olmalı. ötv inince fiyatların 1/3ü uçup gider :mrgreen: bence maliyeye baskı yapılmalı, disbiritör firmalara değil.

125 - 250 cc. geçiş modelleri olmakla birlikte, sürücünün kabiliyetlerinin pekiştiği çok önemli bir klasmandır. bence bu aralıktaki modellere (300cc. scooter da dahil) özel sürekli ötv indirimi olmalı. ötv inince fiyatların 1/3ü uçup gider :mrgreen: bence maliyeye baskı yapılmalı, disbiritör firmalara değil.

Haklısın,ötv indirimini bayiler fırsat bildi, fiyat yükseltti bence ötv %1 dahi olsa bayiler kafasına göre fiyat düzenler Burası türkiye olayına dikey geçiş yapar malesef....

Bence eski bws daha güzeldi yenisi pek hoşuma gitmedi, iki zamanlı motosikletler içinde daha seri kalkanını bilmem gerçek efsaneydi bws...

Bence eski bws daha güzeldi yenisi pek hoşuma gitmedi, iki zamanlı motosikletler içinde daha seri kalkanını bilmem gerçek efsaneydi bws...

Teknik değerlerine baktın mı Murat:silent: Pdf1,8Mb indir bir bak:wiinkk:

Hala deli makine:cat:

evet iyide,o iki zamanlının kokusu başkaydı çalışınca mis gibi kokardı 2 t yağı eklemek bile zevkliydi...

2 zamanlı devri mi kaldı Murat,benzin zamları etkilemiyorsa nostalji yapılabilir,CRF 450R'ye bile 4 zaman-enjeksiyon koyuyor Honda.

Murat sen benim topiği öldürdün başka bişey demiyorum,insan bişeyler yazar.::150::

Zorla yazı yazdırdık ya:mrgreen:Eyvallah dostum güzel olmuş,beğendim:queen:

türkıyemizde fiyatlar karışık bu modeller sanırım gelmez ama kım el atarda bu işi profosyenel bır sekılde acıkları görüp yurutürse bence pastadan payını alır ama devletınde yardımcı olması lazım

türkıyemizde fiyatlar karışık bu modeller sanırım gelmez ama kım el atarda bu işi profosyenel bır sekılde acıkları görüp yurutürse bence pastadan payını alır ama devletınde yardımcı olması lazım

Motorcu bakanlar,motorcu başbakan gibi :)

Ben Yamaha Ybr 125K ve Cbf 125 in gelmesini çok istiyorum ama dediğin gibi aykan bu benzin fiyatı ile en mantıklı İnnova 125i alıp kullanmak

Keşke Atatürk gibi çok yönlü düşünen bir liderimiz daha olsa:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar