Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Harley Davidson sevmeyenler, kıl olanlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #181

    Üyelik
    24 Eylül 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    her motosiklet türünün bir amacı vardır, mesela endurolar hem yolda hemde yol dışında kullanılabilirler, bu amaca göre evrimleşmişlerdir, ss ler hız yapmaları için üretilirler, touringler gezi veya uzun yol için tasarlanırlar.. harley veya bütün custom tarzı motolara baktığımızda ilk başta ne için üretildiğini anlamamız zordur, hızlı gitmek için üretilmedikleri bellidir, arazi koşullarında gidebilirler mi? evet ama bu işe de uygun olmadıklarını hemen fark edebiliriz, çoğu bu tip motor sahibi bırakın toprak yolu, asfaltta biraz su görseler bile yollarını değiştirebilirler kromları kirlenmesin diye.. hiçbir amaca tam olarak oymayan bı motosiklet tipini peki neden bazı insanlar çok seviyor? işte cevabını anlamakta zorlandığım bir soru


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #182
    GakkosAtalay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    ELAZIĞ
    Motosikleti
    2006 SUZUKİ GSX 600 F
    Alıntı tubejh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben supersport(tam adı bu muydu bilmiyorum )modelini hiç beyenmiyorm; biçimsiz... Harley diyince insanın aklına daha kalıplı motor geliyor. v rot çok hoşuma gidiyor, fatboy öyle. Sesi olmayan harley beşpara etmez. Fiyat olarak çok pahalı; bana göre olumsuz yanı bu benimde almama sebebim
    Arkadaşım SS makinaları sevmiyor ve biçimsiz buluyorum yazmışsın ama Avatar Resminde Bir SS Resmi koymuşsu. Bune turşu Bune Perhiz ?
    Elazığ Motosiklet ve Motor sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23/Moto23

  3. #183
    asklapios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Apollo
    ARKADASLAR KIM OLURSAK OLALIM,ICIMIZDEKI MOTORSIKLET SEVGISINI VE YOL ARKADASLIKLARIMIZI UNUTMAYALIM...

    TIPKI BU ALTTA RESMI OLAN ARKADASIMIZ GIBI..


    ----------------------------------------------------------------------------
    YOL DOSTLARINA SELAMLAR

  4. #184
    UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Alıntı bobber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söylediklerinize tam olarak cevap verebilmek için önce sizin cümlenizi ardından koyu harflerle kendi cümlelerimi yazıyorum:

    "Güzel arkadaşım,bir üsteki mesajımda senin açtığın konuyu ilk önce yanlış anladığımı ve senden özür dilediğimi yazmışsım.bunu oku istersen.Bu mesajımı görseydin bukadar yazıyı sende yazmamış olucaktın."O yazınızı, kendi yazımı yazmadan önce okudum, ama onu okumuş olmam "konunun aslında ne olduğunu" hatırlatmamı gerektirmiyor diye düşündürmedi bana.

    "Demekki benim yaptığım yanlışı sende yapabiliyorsun insanlık hali.Bunun dışındaki tüm yazdıklarımın aynen arkasındayım.Ne yazacağını bilemediğin satır DAHİL."O zaman hala benim HD sevmeme rağmen ciğere ulaşamayan kedi olduğumu düşünüyorsunuz. Eğer öyleyse, bu daha vahim çünkü okumuşsunuz ama anlayamamışsınız

    TÜm mesajları okudum ve bazı yorum yapan arkadaşlara cevabımdır bu yazı sizlere değil.Diğer yazdıklarına polemik olmasın diye cevap vermiyorum ama şunu söyleyeyim;Dünya şirketlerinde İsrail ve ingiliz sömürgesine akıtılmayan para yoktur."Ve HD onlardan biridir
    "Zaten bizim ülkemiz dahil hiçbir ülkede bazı yerlere kaynak akıtılmadan büyük şirket olunamaz."HD bunun en büyük örneklerinden biridir "İhale alınamaz ve başbakan dahil olunamaz.Dünyayı yönetenler devletler değil arkalarındaki gizli ve tarihi güçlerdir.Daha fazla yazıp siyaset yapmak istemem." Daha fazla yapmanıza zaten gerek kalmamış
    "Bu yüzden bir ürün ile emperyalizmi karıştırmamak lazım diye düşünüyorum."Bir ürün ile emperyalizmi karıştırmıyoruz, emperyalizme hizmet eden hem de bunu en kötü yol ile SAVAŞA DESTEK VEREREK yapan bir şirketten söz ediyoruz "Cola,Windows,taşit araçları,ilaç sanayi ve askeri sanayi bunun en büyük örneğidir."[COLOR="Silver"]E burada da aynı düşünüyoruz, nedir karşı çıktığınız nokta.


    "Bu mesajın içinde ben senden özür bekliyorum;burası kamusal bir alan bir konuyu açman bu meclisin sahibi olduğun anlamına gelmez."Kendimi bu meclisin sahibi olarak gördüğüm için böyle yazmadım, sizin de nasıl oldu da böyle düşündüğünüzü de merak ediyorum. Ben sadece konunun sahibi olarak yazdım. Benim tek söylemeye çalıştığım, buraya yorumlarını yazanlar hakkında istediklerinizi söyledikten sonra, sözlerim meclisten dışarıdır, diyerek ikileme düştüüğünüzü ve hangisinin geçerli olduğuna karar vermeniz gerektiğini söylemekti. Bu sebeple bu cümlem için özür dilemem gerektiğini düşünmüyorum.

    "Nafile tüm yazdıklarınız.Nafile tüm yazdıklarınız çünkü siz de okumadan yazdığınızı söyleyip özür dilemişsiniz teşekkür ederim, böylelikle nafile olduğunu teyit etmişsiniz. Bu sebeple bu cümlede de özür dileyecek bir gerekçe göremiyorum.

    Bu arada; sözüm meclisten dışarı diyecekseniz, ya hiç söz söylemeyeceksiniz ya da başka mecliste söz söyleyeceksiniz."

    Saygılar..
    Arkadaşım,niye her yazdığıma bir cevap vermek bir tavır takınmak zorunda hissediyorsun kendini?Daha kaçkere yazıcam senin ilk mesajını birkelimenin olumu yerine olumsuz hali olarak algıladığım için senin için yorum yaptım ve sonra düzelttim.Niye anlamak istemiyorsun bu noktadan sonra yazdıklarımın senin ile alakası uzaktan yakından yok.Yazılan mesajlarda harleycilere ağar hakaretler içeren satırları buraya tek tek yazarsam onlarlada polemik olacak ama sen anlayacaksın ozaman bu mesajları niye ve kime yazdığımı.Tekrar yazıyorum sen artık üstüne alınma yazdıklarım ilgili arkadaşlara.
    Yaşın kaç bilgin ney bilmiyorum ama bana hiçbirşey öğretecek durumda değilsin buna emin ol!Özelden falanda seninle yazışıp bu konuyu uzatmam kendime haksızlık olur bunada emin ol.
    Sen bu cevabı yazmadan önce mesajlarımı silmek istedim silemedim ve bu sitenin sahibine mesaj attım bu konudaki bütün mesajlarımı silermisiniz diye henüz silmemişler.Umarım biri siler
    Bu bağlamda geyik haline gelen ve kişiselleşen mesajlarım ile alakası olmayan arkadaşlardan özür dilerim,
    Saygılar
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

  5. #185

    Üyelik
    02 Şubat 2010
    Şehir
    İstanbul / BEYKENT
    Motosikleti
    SkyGo SG200GY - Cheeta 150 T3
    Hiç Binmişliğim yok

    Sadece diyeceğim

    NAMI YETER ARKADAŞŞ .!
    [COLOR="Red"]SkyGO SG 200 GY
    Cheeta 150 -T3[/COLOR]

  6. #186

    Üyelik
    05 Kasım 2009
    Şehir
    İstanbul


    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------

    Konudan devam..

  7. #187

    Üyelik
    14 Kasım 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Naked :)
    Harley güzel de vrsc serisi hariç titreşim durumları çok rahatsız edici. Resmen kollar bir garip oluyor. Böyle bir rahatsızlıkla nasıl motora biniliyor anlamıyorum. Gerçekten çok sevmek lazım bunu çekebilmek için. Kıl olunacaksa bu sebeple olunabilir.

    Bir kere de ben konu hortlatayım

  8. #188
    halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2010
    Şehir
    İstanbul-Bahçelievler
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    bende sevmiyorum ss de sevmiyorum benim tarzım naked commuter scoter

  9. #189
    yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2011
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Bana göre iticidir... bir sport model gibi şık bir kask siyah vizör takıpda hatta full korumalı binipde gezilecek bir motor değil. altındaki motor klasık sen ise uuv astranot gibi giyinmişsin. o yüzden pek sevimli gelmiyor bana kendileri.
    Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....

  10. #190
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    muğla bodrum
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bende kıl,tüy, saç, sakal oluyorum bu harleye. Öküz gibi böğürüyor. Sesi beni tahrik etmiyor. Honda cbx 1000 nin sesi ruhumu okşuyor. Tahrik tavan yapıyor

  11. #191
    safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mayıs 2011
    Şehir
    İstanbul
    bir commuter kullanıcısı bir scooter kullanıcısına sen motorcusun ama altındaki motor değil deyip kullandığını motosikleti adamdan saymıyorsa

    Bir harley kullanıcısınında aynı şeyi diğer motosiklet kullananlara yapmaya hakkı vardır

    Peki bu doğrumudur? Elbette değildir ama gel gör ki bu tip ayrımlar motosiklet kullanan kullanmayan 7 den 70 e yaygın bir düşünce yapısı. Yıllardır aynı evde yaşadığım ve hayatı onlardan öğrendiğim ailem bile bu şekilde düşünüyor.

    Oysa ben tam aksini savunuyor ve hepsinin aynı olduğunu vurgulamaya çalışıyorum ama ne çare... Bunun nedenini de bir türlü çözebilmiş değilim. Belki taaa orta çağlardaki atalarımızın kast sisteminin yeni versiyonunu yaşıyoruzdur...

    Harley severim chopper cruiser daha da çok severim. Hele o pata pata pata gidişi ayakları rahat rahat uzatması ayrı bir zevk verir bana inşallah ilerde bana da nasip olur bu tip bir motora sahip olmak.

  12. #192
    Muhendis45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2012
    Şehir
    Manisa / Erzurum
    Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Bir aralar fena kıl oluyor idim, tabi o zamanlar lise çağlarıydı. Özellikle şu ellerin havada sele neredeyse yere değen tiplerine ayar oluyordum. Şimdiki modelleri o kadar da kötü değil.
    Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik

  13. #193
    EaréndiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Magna VF750c
    Özellik ve fiyat olarak bakınca aynı değerdeki bir japon cruiserı harleyden daha mantıklı geliyor.Ülkemizde harleylerin fiyatlarının isminden dolayı gereksiz yere yüksek olduğunu düşündüğüm için harley markasını sevmiyorum.Japon iyidir candır.

  14. #194
    oralet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2011
    Harley taşıttan çok marka üretiyor. İnsanlar markayı satın alıyorlar.
    Bunun dışında taşıt almak isteyen kimse harley almaz.
    Ağırlığı Performansı Yakıt Tüketimi Çevreciliği Konforu Pratikliği karşısında fiyatından da anlaşılıyor zaten.

  15. #195

    Üyelik
    14 Kasım 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Naked :)
    Motordan anlamayan bir arkadaşıma bir sportster ve 600rr sundum resim olarak Adamın sportster a yorumu şu oldu "aa bundan ben de alabilirim mondial diye var bizim orda satıcısı, gayet de ucuz " Motorla alakalı olmayanın gözünde harley marley pek farketmiyor aslında. Motor işte denilip geçiliyor. 600rr türevi motorlara da "hepsi aynı gibi" yorumları yapılıyor. Ne kötü di mi

  16. #196
    beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2012
    Şehir
    Tokat / Merkez
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Alıntı yesewi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana göre iticidir... bir sport model gibi şık bir kask siyah vizör takıpda hatta full korumalı binipde gezilecek bir motor değil. altındaki motor klasık sen ise uuv astranot gibi giyinmişsin. o yüzden pek sevimli gelmiyor bana kendileri.
    Sevdim bu yorum katılıyorum sana

  17. #197

    Üyelik
    14 Kasım 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Naked :)
    Hocam harleyinde kendine göre giyim tarzı var. O şekilde giyinilirse abes durmaz emin olun ;)

  18. #198
    serotizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Harley Davidson Softail FXSTBI
    Alıntı yesewi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana göre iticidir... bir sport model gibi şık bir kask siyah vizör takıpda hatta full korumalı binipde gezilecek bir motor değil. altındaki motor klasık sen ise uuv astranot gibi giyinmişsin. o yüzden pek sevimli gelmiyor bana kendileri.
    Korumasız motora binilmez, binmemek gerekir.
    Örneğini daha bu sabah yaşadım. Eğer korumalı pantolonum olmasa muhtemelen dizimi kırmış olacaktım.
    Ama Luthier76 haklı, kendine göre bir tarzı var. Onu da göz önünde bulundurmak lazım.
    Sevimlilikten çok güvenlik önemli.

  19. #199
    scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Şubat 2011
    Şehir
    istanbul(İzmirli)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Benim kıl olma sebebim motora değil üstündeki şahıslaradır. İlk motor kullanmaya başladığım zamanlar selam verdiğim hiç bir harleyli kaale almayınca selamı filan bıraktım. Benim için trafikte pahalı 4x4 kullanıcıları neyi ifade ediyorsa HD kullanıcıları da aynı şeyi ifade ediyor.
    Gerçi iki yakın arkadaşım Harleyci onları ayrı tutarak ve ön yargılı olabileceğimi kabul ederek yazıyorum bunları o ayrı.
    Motora gelince Yarattığı mit ve yaşam kültürü şimdilerde özentiliğe bulaşsada insanı cezbedebiliyor.
    Mekanik olarak japon motorlarından üstün olduğunu düşünmüyorum.

  20. #200
    KAYA28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2011
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    QM250
    bu ülkede harley kullananlara kıl olan sayısı racer kullananlara kıl olan sayının % 1 i kadardır.


    REKLAM ALANI
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler