Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

O canavarlar!!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    oumar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mart 2006
    Şehir
    İzmir , Balıkesir
    Motosikleti
    BMW - F650
    Her kavgalı olay yazısı okuduğumda diyordum ki abi keşke olay okadar büyümeseydi... Ama bugün yaşadıklarım gerçekten kaskla kafa atma seviyesine kadar geldi!!

    İzmiri bilenler göztepe sahil yolunu bilirler, 3 şeritli gidiş-geliş bir yol düşünün saatte 70km hız limiti olan ve eğer 70le giderseniz yeşil dalga sayesinde hiç durmadan konağa kadar gidebileceğiniz bir yol.. Seferihisar dönüşü bu yola girdim, benim motorum zaten max. 70km gidebildiği için genellikle orta ya da sağ şeritte gidiyorum, ancak bi ışık kırmızdan yeşile döneceği sırada sol şeritte boşluğu görünce geçtim, ve araçlar hızlanana kadar ancak arabanın arkasına gelebildim.. Öndeki aracın hızıda benmkine yakın fakat aramızda 2otomobillik fark var, arkamdaki 35 AFA 62 plakalı araç sürücüsü arkadan kornaya basarak bana nerdeyse dokunma mesafesinde peşimden geliyo.. şeriti ortalayıp asla yol vermeme kararı alıp bi yandan elimi kolumu sallıyorum derken şeritin hafif sağına girince hemen fırsat bilip yanıma geliyo ve geçiyo, ki geçerken sağ koltukta oturan kırmızı ojeli sarışın bayanda hiç hoş olmayacak hareketler yapıyo, ben sinirime yenik düşmemek ve sıkıcı bi olay olmasın diye en sağa geçip 30km hıza düşüyorum.ilerde bi yerde trafikten dolayı zaten ilerleyemediğini anlayan arkadaş orta şeritte 50km hızla giderken yanında kornama basa basa el kol yapa yapa geçiyorum ve durmaması için dua ediyorum, çünkü bir kask vakasıda ben yaşıcaktım sanırım


    Bu olay yetmez gibi 06 BS 691 plakalı BMw 3.20 sürücüsü 75cc lik bir skutırın sinyal lambasını farketmeyerek arkadan çarpıyor, şans eseri düşmüyorum ama suçlu nasılsa ben oluyorum, yanımdan herhalde 6-7bin devir yaparak (1.viteste :D ) geçiyor ve hiç birşey olmamış gibi 75cclik bir skutırı geçtiği için kendiyle gurur duyuyor:D nerdeyiz biz?????????
    ooops!
    KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
    ..:: 35 EA 5130 ::..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Geçmiş olsun.....
    Aman dikkat yeşildalga 60 km..Ama motosikletlere hız sınırı 50 km... Radara girebilirsin.... Ayrıca 60 km gidince 2 lambada durmasam 3. de kesin kırmızıya yakalanıyorsun...

    Sen biraz evde dinlen....Yaşanacak olayların hepsini birgünde yaşamak yorar....

    Tekrar geçmiş olsun.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

    N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

  3. #3
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Var
    İnsanın başına gelince daha da fazla sinirleniyor..

    Burası coğrafya ilmine göre "gelişmekte olan bir ülke". Evet, malesef öyle

    Sana geçmiş olsun demekten başka içimden egosunu tatmin etmeye çalışan o az gelişmiş beyinli organizmalara da gereken sözcükleri söylüyorum..

    Sen gene de en doğrusunu yapmışsın..

    Ben bu memlekette gözümün önünde yol vermediği için karşısındaki adama camdan sarkıp silahla ateş eden insan müsveddeleri gördüm..

  4. #4
    halitcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2009
    Şehir
    adana mersin arasın da bır yerde
    Motosikleti
    honda cg 125 2006
    ONLARI DA OYLE KABUL EDECEN BUGUN SANA YAPMISSA MUTLAKA CEZASINI CEKECEKTIR MUTLAKA BU YAPILANIN ACISI CIKAR SAYGILAR

  5. #5

    Üyelik
    17 Haziran 2008
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    Geçen gün annemle beraber alışverişten geliyoruz . Çiğli yi bilen arkadaş varsa tam organize girişine alt geçit yaptılar alt geçite dik bir rampa ile iniyorsun dik bir yokuş ile alt geçitten çıkıyorsun tam anayola çıkıyor bu yol hali ile düşünülmeden dik rampa hesaba katılmadan adamlar ışık koymuşlar ışıkta en fazla arka arkaya 2 araba durabilir diğerleri mecburen rampada asılı kalıyorlar . Motorda 2 kişiyiz ışık yandı önüm dolu arabalar ile rampada kalmamak için biraz geri planda düzlükte kaldım ki motoru fazla zorlamayım diye . Arkamda renault kangoo süren denyonun biri nasıl kornaya basıyor ilerle diye . 1 bastı 2 bastı ne var lan diye bağırdım baktım hareketleri arttı vatandaşın küfür de edince benim şalterler arttı anneme dedim aşşağı in annem yürü diyo ben zorla annemi indirdim aşşağı kafamdan kaskı çıkardım sağlam şekilde tuttum baktı adam benim niyet bozuk arabaya yöneldi aşşağı inmiş tırstı geri binecek tam kapının önünde bunu yakasından çevirip suratına bir kere vurdum kaskla fazla değil üzerindeki canım beyaz gömlek kıpkırmızı oldu sanırım kaşı açıldı . Sonra adamlar felan girdiler araya ayırdılar tabi bana hak verdiler . Sonra bastık gittik oradan . Yani böyle karektersiz adam çok ortalıkta kendimize son derece hakim olmamız lazım benim gibi yapmamak lazım .
    Saygılar ...
    [I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler