ne varsa japonlarda var adamlar ne yapmış be helal olsun derdim. japon olduğunu nerden biliyosun derseniz aleti yamaha üretmiş modelini de r1 koymuş
ne varsa japonlarda var adamlar ne yapmış be helal olsun derdim. japon olduğunu nerden biliyosun derseniz aleti yamaha üretmiş modelini de r1 koymuş
çogulcu demokrasi diye buna diyorlar.
Yonetici isine gelmedi mi mesaji siliyor.
çogunluk buna sesiz kaliyor, adi da çogulcu demokrasi oluyor.
Aya;
senin yazdigin seylere ben bu zamanda yasadigim halde sasiriyorum.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
demokrasiden nefret etmemin tek ve yeterli sebebi bu işte;
birey olduğumu düşündürüp kul gibi davranılmak.
ayrıca aba altından sopa göstermek nahoş bir davranış olmuş, tam da buraya ısınmaya başlayıp avatar bile eklemişken.
canım sıkıldığında öylesine durup etrafı seyrediyorum, bu seyirlerin hiçbirinde dünyanın durduğuna şahit olmadım.
Na zdorovje
can't be worried about that shit. life goes on man.
bir şey yapmadım ki.
bir yere gitmeye niyetim de yok atılana kadar.
sadece biraz votka kalmıştı ona c vitamini takviyesi yapıyordum.
can't be worried about that shit. life goes on man.
inanmassınız belki ama,ilk bayisi ben olmayı isterdim.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Valla şu mesajları görünce insan ilk defa tekere kalkan,viraja yatan iki tekerli bi araç görmüş kadar şaşırıyor Gerçi kanın sek olmamasıyla da alakalı bu..Neyse,mazur görmek lazım
walla biz türk milleti olarak daş atardık daş
Motosikletle ilgili düşündüğümüz ve hissettiğimiz her şey onun tarihsel sürecinden tutunda bizim çocukluğumuzdan bu yana gelen tüm biriklerimizle ortaya çıktı.
Bugün ilk defa görseydik şundan eminim ki şu an MT'de olanların %80'i motosiklet için gereksiz. İşe yaramaz, saçmasapan, belki de çok riskli gibi yorumlar yapardı. Zira bugün yeni çıkan ve belki 50 sene sonrasının değişilmezi olacak yeni icatlara böyle yorumlar yapılmakta.
önce işten erken gelebileyim sonra akşam haberlerini izlerim umarım televizyon izlemesini hiç sevmeyen biri olarak... (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Yürekce hayal gücüne hayranim yani
internet var ama motor yok
Hadi diyelimki dedigin oldu yinede
Len bu fake derdim kendime...
cooooook eskiden kral ve ben dizisindeki gibi seytan isi derdim sanirim..
evet, ben de bunu ya da buna düşünüyordum aslında...
yıl 2009, 21. yüzyılda bile hala tam olarak kabullenilebilmiş bir araç değil motosiklet. bir de bunu 100-200 yıl öncelerde düşünün. o zamanın insanları ne kadar da HOŞGÖRÜLÜ imiş bence.
yani bu soru, bu düşüncemden çıktı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 ----------
abicim, az önce dediğim gibi, teknolojinin dijital döneminde olmasını özellikle örnek gösterdim. 21. yüzyıl insanı kabullenmemiş henüz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------
ben de patentini alıp distribitör olmak isterdim
eh artık sana da bir bayiilik verirdik... markasını da kesinlikle ama kesinlikle KANUNİ KOYMAZDIM!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bu adam deli,manyak,şeytan icadı derdim .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Türkiye' ye ne zaman gelir acaba derdim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)