Yunus olacak memurlar neden iki kişi motosiklete biniyorlar biri bana açıklayabilir mi ?
Yunus olacak memurlar neden iki kişi motosiklete biniyorlar biri bana açıklayabilir mi ?
Şu anda 2 farklı tür ruhsat var. Eskilerinde "istihap haddi" yazıyor ki bunun 1 olması lazım, yenilerde "koltuk sayısı" yazmakta. İşte bu 2 olmalı. Muhtemelen arkadaşınınki eski ruhsatlardan. Tüv istasyonları çok sıkı, uygulamalar adamına göre değişmez.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
kötü bişey ya tamda motor alma arifesinde iyi oldu öğrendiyim eğer alırsam ruhsatı biz gözden geçiricem
valla benım motorumda koltuk sayısı ıkı yazıyo muayneyıde daha yaptıralı bır ay bıle olmadı yanı artcıyla bınmek bana serbest
booş kooooooooooyyyy gitsin
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ruhsatta bır yazıyo sakacı seyler bakalım bızı ne zaman cevırıcekler
bende ruhsatımı yeni değiştirdim, ilk ruhsatım da yeni tip ve sürücü dahil 1 kişi yazıyordu. Yeni ruhsatımı da aynı şekilde sürücü dahil 1 kişi olarak geçen hafta teslim aldım.
Gidip itiraz etsem olur mu acaba ? Veya 45lira yaprak parasını verince bunu 2yapın demekle bitiyormu iş , başka bir evrak vs. istemiyolar mı ?
bendede koltuk sayısı bir sürücü dahil yazıyor benim bu yanlışlığı düzelttirmemmi lazım ama ruhsata en ufak bişe işlense dahi 30 lira diye biliyorum peki nasıl olacak bir bilgisi olan varmı
SS ' çiler , hadi koşun MONO kapak almaya
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
yunuslar ve şahinler kendilerine de baya ceza kesecekler o zaman
yahu birileri şu işi bilmezlere ne zaman dur diyecek ?
bende sürücü dahil 2 yazıyo. motor 2.5 aylık yeni aldım
Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:
aynen katılıyorum.motosikleti ve motorcuyu tiye almıyanlar bugün kalkmış yok şu yok bu ceza yazıyolarmış.madem AB için o zaman bütün kurallarına uy
evet yırta bilirsin
benim ruhsatda eski ve istiap 2 kişi yazıyo.(yukarda arkadaşın ruhsatında 1 yazan yerde)şimdi bu sürücü hariçse o zaman ben 3 kişi paşa paşa binebilirmiyim yani
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Demin bakTm bende Koltuk Sayısı 2 Yazıyor.. + Kullanma amacı HUSUSİ - Yolcu Nakli yazıyor o zmn bende sorun olmucak gibi gözüküyor..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Yunuslar neden iki kişi kullanıyor motosikletlerini?
Onlardaki olay nedir bilen birisi beni aydınlatsın
benim arkadasimin ruhsatinda MOTOSIKLEK yaziyor.. motosiklek nedir yaa?
ruhsatin resmini cektim ama naylonuna yapismis oldugu icin cok net cikmadi yarin adam gibi bi makinayla cekicem..
motosiklek.. bakip bakip yarildim.. ve ekledim sen kac kisi binersen bin eger polis ceza kesmeye kalkarsa
-abi bu motosiklet degil ki, motosiklek bak ruhsata der yirtarsin..
Wildgoose Rider - Transalp 650
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)