49cc ve ehliyet lütfen bakın.!!!!!!!!!!!11
-
slm internette ilanlara bakınırken ilanlarda 49cc yamaha zoom mobilet tipi motoru gördüm 49cc olduğu için ehliyet ruhsat muayene gerekmiyor yazıyor. faturası belgesi olunca ehliyet rhsat gerçekten trfaik polisi gerçekten sormuyormu bilen varsa yardım edin 4 vites yarı oto. motorumu satıp alacağım dedikleri doru ise........
Reklamlar
-
MEERTT93 adlı üyeden alıntı
slm internette ilanlara bakınırken ilanlarda 49cc yamaha zoom mobilet tipi motoru gördüm 49cc olduğu için ehliyet ruhsat muayene gerekmiyor yazıyor. faturası belgesi olunca ehliyet rhsat gerçekten trfaik polisi gerçekten sormuyormu bilen varsa yardım edin 4 vites yarı oto. motorumu satıp alacağım dedikleri doru ise........
bildigim kadari ile 100cc ye kadar olan motosikletler a1 statusunde----100cc yukarisi a2 statusunde kullanilmakda motosikletin vitesli olmasi olmamasi kayisli aktarmasi otomatikdi degismiyor tipki otomobilerdeki gibi nasilki manuel vitesli ve otomatik viteslide ehliyet degismiyor....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Yanlış bilgilendirme.. Ehliyet, ruhsat, muayne hepsi gerekiyor 100cc altı olduğundan MTV ödemezsiniz sadece.
-
honda today de 49.9 cc ehlıyet gerekmıyor dıye duymustum ama gerekıyor
-
bende 50cc altı ehliyet gerektirmiyo diye biliyorum
-
gerekiyor...bisikletmi bu...
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
-
-
motoru satıp devir parası maslaflarını da göz önünde bulundurarak neden ehliyet almıyorsun. aynı hesaba gelir.
-
ehliyet yaşım tutsa zaten oooo neler yaparım neler 1sene mobilete bineyimde sonra ehliyeti alınca cbf 150 alırım
-
Dediğiniz ehliyet gerektirmeme işlemi sanırım avrupa ülkelerinde geçerlidir.Ülkemizde 50 cc scooter çok fazla satılmamaktadır.Çünkü 50 cc scooter ve 100 cc cub aynı benzini yakar.Siz olsanız hangini tercih ederdiniz? Avrupa ülkelerinde ehliyet gerekmediği için 50 cc ve 2 zamanlı scooter hatta racing bile üretilmiştir.Ülkemizde hiçbir motorlu taşıt trafiğe ruhsatsız çıkamaz ve ehliyetsiz kullanılamaz
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
bildigim kadari ile 100cc ye kadar olan motosikletler a1 statusunde----100cc yukarisi a2 statusunde kullanilmakda motosikletin vitesli olmasi olmamasi kayisli aktarmasi otomatikdi degismiyor tipki otomobilerdeki gibi nasilki manuel vitesli ve otomatik viteslide ehliyet degismiyor....
o senin dediğin vergi için olan sınır.A1 A2 50 cc altı a1 üstü a2 olarak ayrılıyor.
Sana gelince arkadaşım o büyük bir yalan, ona bakarsan bnm 52 bionik im de 49.9 cc (bütün 52ler) ama paşalar gibi ehliyet plaka hepsi lazım ...
-
50 ccye kadar A1 50 ve yukarısı için A2 ehliyet gerekiyor 49 cc için A1 ehliyetinin olması şart ama onunla uğraşmak yerine A2 al rahat et
-
üzerinde sıvı yakıt ile çalışan motor taşıyan tüm araçlar maalesef ehliyet gerektiriyor türkiye'de isterse 10 cc olsun mecbur. trafiğe çıkıyorsun sonuçta.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
50 cc altına sadece vergi muafiyeti var başka hiç birşeyi yok yılda 2 defa vergi ödemiyorsunuz sadece o kadar
yukarda bir arkadaşın bahsettiği MTV yani motorlu taşıtlar vergisidir bu bahsettiğimde...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Mersin İl Temsilcisi
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
50 cc altına sadece vergi muafiyeti var başka hiç birşeyi yok yılda 2 defa vergi ödemiyorsunuz sadece o kadar
yukarda bir arkadaşın bahsettiği MTV yani motorlu taşıtlar vergisidir bu bahsettiğimde...
kesinlikle doğru. bir süürü mobylette yi trafik neden topluyor sanıyorsun. sadece ruhsattan mı sence?
arkadaşım, madem 49 cc diyorsun, al bir elektrikli bisiklet. ya da ehliyet almadan neden 100 lük ukh aldın ki?
elektrikli makina al bir tane. ehliyet gerektirmez...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
kesinlikle doğru. bir süürü mobylette yi trafik neden topluyor sanıyorsun. sadece ruhsattan mı sence?
arkadaşım, madem 49 cc diyorsun, al bir elektrikli bisiklet. ya da ehliyet almadan neden 100 lük ukh aldın ki?
elektrikli makina al bir tane. ehliyet gerektirmez...
neden plaka takılmıyormu ona?
plaka takılan her araç için ehliyet zorunlu
-
Mersin İl Temsilcisi
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
neden plaka takılmıyormu ona?
plaka takılan her araç için ehliyet zorunlu
elektrikli bisikletlerde ehliyet zorunluluğu yok ki kardeş...
yanlışsam dzüeltin ama ben öyle biliyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
elektrikli bisikletlerde ehliyet zorunluluğu yok ki kardeş...
yanlışsam dzüeltin ama ben öyle biliyorum
plaka çıkıp çıkmadığını bilmiyorum tam olarak araştırmadım
ama eğer elektriklibisikletlere plaka takılıyorsa trafiğe çıkma izinleri olduğundan ehliyette istiyorlar hani polise denk gelirde ehliyet gerekmiyo zaten dersen
in bakıyım 1 sn der motoru alır elinede bi kağıt verir apışıp kalırsın
-
ehliyetsiz sadece normal bisiklet ve elektrikli bisiklet kullanabilirsin diğerleri için sürücü belgesi şart
-
Eleketrikli bisikletlere ne ehliyet gerekiyor ne plaka nede vergisi var,100 cc ve altı motosikletler ise Mtv den muaf sadece ama sürücü belgesi (49cc ye kadar A1 50 cc ve yukarısı ise A2 ) şart
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler