Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motoran Hyundai ile motorsiklet üretecek

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2006
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Türkiye’nin öncü motosiklet kuruluşlarından Motoran, Hyundai’nin Tayvan’daki üreticisi ve dünyaca ünlü motosiklet markası Sym ile ortak üretime başladı.Yapılan yazılı açıklamaya göre, Motoran’ın Atatürk Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında düzenlenen tanıtım toplantısına Sym Yönetim Kurulu Başkanı Chou Ken Yuan ve şirketin Avrupa Direktörü Andy Huang, Motoran Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Ünsal katıldı.
    Yılda 1 milyon adetlik motor üretim kapasitesi ve bugüne dek 12 milyon motor üretimi gerçekleştiren Sym’nin ilk kez kendi fabrikaları dışında bir tesiste üretim yapmaya başladığını belirten Motoran Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Ünsal, bu işbirliği sayesinde Türkiye’de ilk defa üst segmentte motosiklet üretimine başlanacağını vurguladı.

    Sym’nin yıllık cirosunun 1,2 milyar dolar düzeyinde gerçekleştiğine dikkati çeken Ünsal, ürün yelpazelerine 2010 yılında, en az 2 yeni model daha ekleyeceklerini kaydetti.
    Motoran’a ait 20 bin metre karelik alanda, yıllık üretim kapasitesi 40 bin adet olan fabrikanın üretim ölçeğinin büyütülmesi, kriz ortamında yeni istihdam olanakları yaratması bakımından da sevindirici bir gelişme olduğuna işaret eden Serhan Ünsal, şöyle devam etti:
    “Dünya üzerinde defalarca çeşitli kalite ve performans ödülleri alan SYM’nin Motoran ile yaptığı işbirliği, kuşkusuz motosiklet meraklılarını da heyecanlandırıyor.

    Bu üretim kararı, tüketicinin artık üst segment motosikletlere de, uygun fiyatlarla sahip olabileceği anlamına geliyor.

    Özellikle SYM scooterlarının çok yaygın olduğu, İtalya, İspanya, Fransa, Yunanistan gibi ülkeler ile Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika ülkelerine de İzmir’de üretilmiş motosikletlerin satılması önemli bir gelişme olarak göze çarpıyor.”
    Sym Yönetim Kurulu Başkanı Chou Ken Yuan da, müşteri gereksinimlerini öncü ürünler üreterek karşılamayı planladıklarını belirterek şunları kaydetti:
    “Türkiye’de motosiklet sektörüne lokomotif olabileceği düşünülen Motoran AŞ ile bu amaç doğrultusunda el sıkıştık. SYM ailesinin fertleri olarak, başarının temelinde sağlıklı ve dürüst ticari ilişkilerin yattığına inanıyoruz.

    Bayi ve servis ağımızı bu gerçeklerden yola çıkarak titizlikle oluşturduk. Bizler kurumsal yapımızda, entegrasyon, verimlilik, yenilikçilik ve müşteri tatmini gibi değer yargılarına odaklı yapılanırken, bayi ve servislerimize sağlayacağımız zamanında ve kaliteli ürün hizmetinin, aynı şekilde tüketicilere de yansıyacağına inanıyoruz.”

    alıntıdır


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Temmuz 2008
    Şehir
    İstanbul -MALTEPE
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Güzel bir haber. inş. kaliteli ve uygun fiyata güzel motorlar üretiler.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

  3. #3
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Türkiyenin ılık yerleri neresi olursa
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    motoran bir işe el atarsa boşa atmaz.hayırlı olsun
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

  4. #4
    retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2006
    Şehir
    KOŞUYOLU-İSTANBUL
    her bakımdan avantajlı,uzak doğu firmaları için Türkiye zaten güzel bir seçenek.Hem fiyatlar düşer,hemde Avrupaya sevkiyat Çinden 3Ay Türkiyeden 10-15 gün sürer.SYM kaliteli bir marka.buradaki üretimi bence montajdan ileri geçmez buda mevzuatlarda üretim tanımlamasına giriyor zaten.ama montaj için tecrübe gerekiyor.uzun zaman montaj hatlarının başında çinli elemanlar çalışır büyük ihtimalle.Son krizde Motoran operasyonlarını bayağı kısıtlamıştı,bu hassaslık ilerisi için biraz tedirginlik ve hedeflerde muğlaklık yaratabilir. hayırlı olsun.
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler