Sürekli Başına Bi Haller Gelen Forum Üyeleri...

Son zamanların modası bazı genc arkadaşların sıklıkla can sıkıntısıyla paralel bir şekilde açtıkları kaza bela topiklerinden gına geldi...

hani diyorum ki başınıza gelen bu elzem olayların çoğu abidik gubudik bazılarıda uyduruk...:cherry:

okuyanda bilip bilmeden ah vah ediyor...halbuki ben dikkatli bir forum takipcisi olarak bazılarının uydurmaya meyilli üyelerden acemi senaryoları olduğunu anlıyorum...herkes anlıyorda tepki vermek yerine iyice şişiriyorlar...elemanda coşup bir dahaki seferinde nasıl daha saçmalarım diye heyecan yapıyor...

ben tınlamamda forum kalitesi düşüyor...çoluk çocuk sitesi oldu diyorlar dedikodu oluyor...çanak tutmayın bu olaylara...

modlar kaliteli düzgün şeyleri polemik var diye tırsıp kilitler bu saçmalıklara ses etmezler..o yüzden üyelere hitaben yazdım...

Son zamanların modası bazı genc arkadaşların sıklıkla can sıkıntısıyla paralel bir şekilde açtıkları kaza bela topiklerinden gına geldi...

hani diyorum ki başınıza gelen bu elzem olayların çoğu abidik gubudik bazılarıda uyduruk...:cherry:

okuyanda bilip bilmeden ah vah ediyor...halbuki ben dikkatli bir forum takipcisi olarak bazılarının uydurmaya meyilli üyelerden acemi senaryoları olduğunu anlıyorum...herkes anlıyorda tepki vermek yerine iyice şişiriyorlar...elemanda coşup bir dahaki seferinde nasıl daha saçmalarım diye heyecan yapıyor...

ben tınlamamda forum kalitesi düşüyor...çoluk çocuk sitesi oldu diyorlar dedikodu oluyor...çanak tutmayın bu olaylara...

modlar kaliteli düzgün şeyleri polemik var diye tırsıp kilitler bu saçmalıklara ses etmezler..o yüzden üyelere hitaben yazdım...

sen zaten olayi bizzat gidip yerinde inceliyorsun kardesim.Hafiye gibisin hafiye Maasallah...:queen::cat::rendeer::bounce:

bu basligi okuduktan sonra bi bakiyim dedim yine ne olmus :) direk gordum, basligi da isabetli buldum :D

evet lütfen kazadan sonra hala yürüyebiliyorsanız topik açmayın :p

daha başka yokmu adam hapşırsa acaba rüzgar yedım ondanmıdır dıye konu acıyor .

...halbuki ben dikkatli bir forum takipcisi olarak Dikkatli bir forum takipçisi olduğuna şüphe yok 05 yılından bu yana maşallah "12.229" post yazmışın.

yazı için tşkler

haklısın metahan ama ne yapacaksın, yaş sınırı koyamazsın seviye sınırı koyamazsın burası karma bi grup her türlü memleketim insanı mevcut :mrgreen:
En güzeli benim yaptığım gibi hoşuna gitmeyen başlığı okumayacaksın, yada açtın okudun cevap vs. yazmadan kaçacaksın hemen topikten:p

...halbuki ben dikkatli bir forum takipcisi olarak Dikkatli bir forum takipçisi olduğuna şüphe yok 05 yılından bu yana maşallah "12.229" post yazmışın.

yazı için tşkler
o mesaj sayısını 1 sene içinde dolduranlar veya o kapasiteye sahip olan başka birileri vardır muhakkak:)valla ben çok görüyorum forumda..

gözlemci motorcu böyle olur. güzel bir irdeleme...
epeydir göremiyordum seni buralarda selam ederim metehan ...

bu başlıgın altına imzamı atarım sanki benim agzımdan yazılmış gibi...
Eline saglık Metehan abi :cat:

abi yaslar genc kanlar deli akiyo
naapsin ilgi cekicek yer ariyo..
(bende bu sitenin en yasli uyelerindenim sanki:) )

ipini koparan zaten konu açıyor.. dedigin doğru metehan abi:cat:.kuş uçsa malzeme yapıyorlar...:farao:

yaşım 16 olduğundan acaba üstüme alınmalımıyım diye düşünmeme sebebiyet veren bir yazı olmuş :D vallahi forumda 14 yaşında bi çocuk vardı sanırım ondan başkada yaşı küçük olaqn görmedim (en küçük benim galiba):silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metehan abi yine kesmişsin bi kaç kişiyi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar