Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yeni Başlayanlara Tavsiyeler

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    KurtBeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2010
    Motosikleti
    KANUNİ CUP 100 X
    Herkese merhabalar. 2 tekerlekli aracları sevmezdim taki komşumun aldığı motoru görene kadar. Öyle sizin bahsettiğiniz gibi namlı şanlı birşey değil ama sabah sabah motoru alıştırma için o rolentide çalışma sesine hasta oldum aracın. Nazlı nazlı çalışıyordu yahu "TAB TAB TAB TAB ..." diye. Kanuni Seyhan 125'miş. Ben fazla bilmem iyimidir kötümüdür. Arkadaş ozaman bu iki tekerin başka birşey olduğunu anladım. Hasta oldum arkadaş yahu o motorun nazlı nazlı çalışması mükemmel birşeymişki birde onunla yol yaparken kim bilir nasıl olur. Hemen alacam karar verdim. Arama yaptım biraz Kanuniler iyi gibi ama ben CRUISER tarzı almak isterim. Ancak yeni başlayanlara ağır kaçar 100'lükle başlamak lazım falan diyorlar. Mesela yeni başlamak için KANUNİ BS 100 iyimidir öğrenince KANUNİ TIGER S 250' ye çeviririz. Bu konuda tecrübe edinmiş arkadaşlarıdan tavsiye beklerim. Herkese şimdiden teşekkürler..
    .: MezaR KabuL :.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2010
    Şehir
    Altınoluk
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    öncelikle aramızas hoş geldin send emotor sevdasına kapıldın galiba bu işler böyle bi motor gorursun ihtişamına bi motor gorursun sesine hadi hayırlısı bakalım ufak cc li motorla başlaman cok daha mantıklı ve saglıklı örn.125 likle başlayabilirsin eger hiç bilmiyorsan 100 luk cup tercihin olmalı ve ucuz bişi olmalıkı alışıp yuksek cc lere geçebilesin
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

  3. #3
    KurtBeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2010
    Motosikleti
    KANUNİ CUP 100 X
    Hoşbulduk hocam valla bildiğin gibi değil mükemmel birşeymiş yahu rölentide çalışma sesi yetti yahu. İşin ilginci ömrümde hiç motor sürmedim bilmem yani nasıl bir şey olduğunu zaten hiçte hazetmezdim yolda falan arabanın önüne çıkarlar sinir olurdum. İşe önce ehliyetle başlamak en hayırlısı olacak ama bende bir tane 100'lük Kanuni alayım diyorum.. Tavsiyen için teşekkürler birader sağolasın..
    .: MezaR KabuL :.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler