Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Uzun yol için tavsiyeleriniz

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Unutmadan .. çok ama çok sıkı giyin . uzun yolda rüzgarla en sıcak yaz aylarında bile dondurucu soğuk olur. her ne kadar ekipmanlar su geçirmez densede iğne deliği kadar bi açık bulan su rüzgarında yardımı ile seni iç çamaşırına kadar ıslatır..

    kaskın içine takacağın termal bir balaklavanın çok etkisini görürsün . Özellikle motosiklet montlarında boyun açık kalıyor kask ve montun arasında açık kalan alandan dehşet rüzgar alıyosun bu yüzden polar bi atkı ile boynunu koruman ısı kaybını ciddi derecede engelleyecektir. artçınında eldiven takması ve soğuk için önlem alması gerekiyo.

    eğer hava yağışlı olursa seni sollayan araçların yerden kaldırdığı yağ, mazot, zift karışımlı su kaskın vizörünün görüşü ciddi derecede azaltacak kadar kirlenmesine neden oluyo. bu yüzden hava yağışlı olursa daha sık mola verip vizörü silmek hatta deterjanlı su ile yıkamak gerekebiliyor.

    bide aşağıda ki linkteki yeleklerden temin et hem sen hemde artçın montun üstüne bu yelekleri giyin çk ama çok faydasnı görürsünüz.

    http://www.motosiklet.net/forum/fayd...%22-olmak.html
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    mirty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    kle 500
    hafta içinde motorumu götürcem zaten yola çıkmadan baktırıyim hertarafına iyicene, dediğiniz gereçleride bulabildiğim kadarıyla temin etmeye çalışcam, fotoğraflarıda burda paylaşıcam en kısa zamanda
    virago 250


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler