SELAM:
sayın arkadaşlar forumu biraz inceledim bu konu biraz es geçilmiş gibi geldi yada ben göremedim.
şimdi gelelim meseleye kardeşim bende servisim (elektronik) birazda anlarım motosiklet tamirinden ben müşterilerimi memnun etmek için elimden geleni yaparım leventte yim.büyükçekmeceye gitmek icap ediyorsa cihazın olması için dükkanımı bırakıp giderim işi dediğim tarihte dediğim fiyata bitiririm zarar olsa bile.
haa eline ne geçiyor derseniz toplamda 30yıllık benim yönetimimde 15 yıllık servisim var.kendimi methetmek için yazmadım bunları.benim gibi yapanlar uzun süre devam ediyor esnaflığa üçkağıtçılarda kapatıp başka yere açıyorlar olan çarpılan zavallı motorcuya oluyor.motor kullanıcılarındada hata var.fahiş fiyatlara göz yumuyorlar.
10 tane motosiklet tamircisiyle karşılatım 10 uda üçkağıtçı düzenbaz.adamın çok basit bi arızası için 100 tl aldılar gözümün önünde.
hiç bir müdahale yapmadıkları motordan 35 tl aldı başka bir motorcu aynı arıza nüksedince çıktı iş piyasaya arkadaş parasını geri aldı.
yağ ve stop lambası değiştirdikleri motordan 45 tl aldılar.
hiçmi kafan çalışmıyo yaw git yağ 10 tl en babası sentetik olanı 15 tl değiştir gitsin.
1000 tl olan çin malı motordan 500 tl tamir parası istediler benden tabi vermedim.
240 tl ye pazarlık yaptık çalıştırdılar ama aynı hata devam ediyor git gel yolda kal kamyonet tut gene tamirciye gel bizim yaptğımız yerden değil desin adamla cebelleş...yani anlamasak işten birazcık, senden kaynaklanmış diyecek.motor şu anda tamircide aynı arızadan 4 uncu kez. 20 gün oldu hergün arıyorum hergün yalan konusuyo:-)
1999 da kawasaki motosikletim vardı tamirci subapları sıktı.
haliyle motor hararet yaptı conta yaktı yağı suya karıştırdı yatakları sıkştırdı felan.sonra tamirci motoru yapamadı parada gitti biri 400 $veriyim demiş o tarihte motorcuya; sattım gitti.tamircinin yüzünden.
10 yıl sonra nasıl olduysa gene düştük kucağa:-)
GELDE DÜRÜSTÜNÜ BUL.......