zzr 1100 le 320 gördüm desem !!
-
artık havalar ısındı arkadaslar 5 mart 2008 tarıhınde yanı gectıgımız gunlerde konya ankara yoluna motorumu test surusune cıkardım ve ınanılmaz bır performas sergıledı benı sasırttı motorum 320 gordum sanırım katkı ıse yarıyor arkadaslar sızde deneyın performans katkısı bıraz pahalı ama deyıyo
Reklamlar
-
320 km/h ile giderken kadrana pek bakma
YOLA BAK !!!
1000 cc her makine o sürati görür rahat ol sana özel bişe değil
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Aferim, bravvooo, tebrik ederim... yakında sizin de taziyelerinizi kabul etmeye başlarız.
-
kadrana zaten 2 kez bakabıldım oda salıselıktır belkı
-
Marifet gibi birde ne diye konu açıyorsunuzki?
Aramızda çocuk denilecek yaşta bir sürü insan var
Onlara kötü örnek oluyorsunuz
Motosiklet=Hız değildir.
Lütfen biraz daha dikkatli olalım.
-
CBF150 adlı üyeden alıntı
Motosiklet=Hız değildir.
evet aynen böyle..marifet değil burda anlatılcak bir şey hiç değil....
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
marıfet demıyorumkı bılıyorum delılık ama denedık ıste ne goruyor dıye
-
kavalye_24 adlı üyeden alıntı
5 mart 2008 tarıhınde yanı gectıgımız gunlerde
biz o günleri geçeli çok oldu. 2009 mu yoksa?
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Görürsün görürsün bi herşeyi gördük bu sitede sende görürsün..
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
katkı maddesi mi.. geçmiş olsun yakında motorun rektefe ister.. yag yakmaya başlar kitler..
katkı maddeleri 444 ve benzeri dabılup mu bor diyede var heralde motorsikletlere göre değildir.. motorun yağını kalınlaştırır ve motorun kendi ya karakter özelliğini boz sonuçları çok kötü zara hem motoruna hem cebine. araba gibi motorların yağ sekmanları daha küçüktür incedir tıkar 30 -40 TL ye alıp yararı var sanarsınız ama zarar verir.. en önemlisi motorunuzun yağını bozar şimdiden geçmiş olsun diyorum
MoTUL,mobil ve castrol bunların dışında katkı maddesi olsun dier yağlar olsun hikaye
işin diğer tarafı hız konusunda bişi demiycem video çekseydin bizde izlerdik
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
Arkadaşın üstüne fazla gidiyorsunuz.. Bir insan racing motor neden alır? Sağdan sağdan aheste aheste gitmek için mi? Nette dolaşan motosiklet videolarının çoğu hız üzerine değilmi?
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
saatte 320 km
saniyede 88,8 metre eder
bu gidiş iyi değil.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
adam racing almis hiz yapiyor.. riskide goze almis.. kime ne
-
airman adlı üyeden alıntı
saatte 320 km
saniyede 88,8 metre eder
bu gidiş iyi değil,böyle yapan birisi motorcu hiç değil,bizim aramızdada yeri yok.
yönetim lütfen böyle konuları engelleyelim.
Teşekkür ederim..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
CBF150 adlı üyeden alıntı
Motosiklet=Hız değildir.
yaw tabi marifet.
ss kullanıyosun arkadaşım.
ss motosiklet=hız.
çocuk yaştaki adam ilerde racing kullanmıcakmı?
Orgazma Dudak Büktürür
-
bu sitede bir cok racing kullanan ve hiz yapan arkadas var, racing alan birinin amacida hiz dir.. bundan zevk aliyorsa onun bilecegi is, baskalarinin tercihlerine saygili olun, uyaricaksanizda tatli dille uyarin..kimse forum polisi degil burada
hata arkadasta burada paylasmis
-
arkadaşlar o kadar siteye üyeyim 6 yıldır forum sitelerine tuning toplantılarına vb katılırım sayfaları dolasırım vs...
mt yide çok uzun zamandır takip ederim 5 senedir...ama o kadar cins insanlar varki hakarette etmek istemiyorum bana yakışmaz...
arkadasımız bı konu paylasıyor olabılır gayet normal ama herzaman boyle cıkıslar yapan uyelerımız var herseyı dogru yapacak degılız..adam hız yapmıs sızde elestırıyorsunuz kımene kardesım ? sanane ? kendını ne sanıyosunkı bu kadar agır elestırı oklarına tutuyosun bu adam sızden bısey saklamakmı zorunda her yaptıgı dogrumu olmak zorunda anasımısın babasımısn ılla yalanmı soylemek bıseylerı gızlemek zorundamı ?
alahaskına mılletın anası babası yerıne koymayın kendınızı herkes ıstedıgını yapar..! karısmaya hakkınız yok... siz sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz yeri gelmiştir sizlerinde boyle yanlıslarınız macerlarınız heycanlarınız olmustur... ha uyarılır denırkı herzamn yapma vb ama bu kadarda ınsanın ustune gıdılmez...
LÜTFEN
airman adlı üyeden alıntı
saatte 320 km
saniyede 88,8 metre eder
bu gidiş iyi değil,böyle yapan birisi motorcu hiç değil,bizim aramızdada yeri yok.
yönetim lütfen böyle konuları engelleyelim.
mt yonetımı sıze ne yapacagınızı soylemek benım gorevım degıl elbette
ama bu uyeye gerekenı yapmanızı rıca ederım(iz)
-
Motosiklet Eğitmeni
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler