Merhaba arkadaşlar, ben ılk once motor alacam ıstıyorum dıye cok konustum ama şimdi ılk oncelık sırasını degiştirdim.
motor almaktan vazgectım. ılk ekıpmanları alacam ve daha sonra ehlıyet en sonada motor...
Merhaba arkadaşlar, ben ılk once motor alacam ıstıyorum dıye cok konustum ama şimdi ılk oncelık sırasını degiştirdim.
motor almaktan vazgectım. ılk ekıpmanları alacam ve daha sonra ehlıyet en sonada motor...
başlangıç için ii
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
ehliyet ve ekipmanları alman daha mantıklı...
ÖNCe kask mont Eldiven
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sen herşeyi kapmışsın dediğin gibi yap;)
Bende öyle yapıcam önce ehliyet sonra ekipman hemen ardından motor.
evet haklısınız önce ekipman sonra motor ben motoru aldım kask yok mont yok çırpınıp duruyom:( bu arada motoru olmayan arkadaşları soğutmayalım.. unutmayalımki kimse doğarken motorla doğmuyor
hah şole be sexy motorcu en iyisini duşunuosn.Bnce genel sıralama ehliyet>ekipman>motor genelden özele gidersekk xD kask>mont>dizlik>pantolon>eldiven>bot.
genelde bütün parayı motora yatırdıktan sonra ekipmanları almayı hep erteliyorlar
ben de önce ekipman ehliyet sonra da motor almıştım
iyi ki de öyle yapmışım
şimdi eldiveni değştirecem diyorum ama hep erteliyorummm
şimdiden kazasız belasız sürüşler
doğru yolu bulmuşsun
Sıra yanlış öncelikle bisikletle şehir içi-dışı yol tecrübesi, sonra ehliyet ,motor beğenilir, kask, mont, eldiven,dizlik hepsini aynı anda motor rengine göre seçip pazarlık yapılır, işlem tamam.
akılllı insanları seviyorum.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kask
mont
eldiven
sırasıyla al sonrada tabiki ehliyet
en sonda motür
once EHLIYET arkadasım.sonra devamı sen ıstemeden gelır
MOTOR bence bır hastalıktır.
seref abi ehliyet alırkende motora bincek, o zaman korumasızmı binsin. zaten çoğu sürücü kusunda koruma yok, adamlar emanet motorlar kurs veriyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)