Buyrun sakınan göze çöp batar misali bir kaza haberidebenden
-
Dün akşam saat. 01 sıralarında florya arka yolda yaklaşık 150 km den
fazla hızlı giden bir araç sürücüsü tarafından arkadan çarpılmak suretiyle
kaza yaptık.Durduğumuzda çocuğun ehliyetsiz olduu 3 kız arkadasıyla
beraber geziye çıktığı anlaşıldı polis çağırdık vede arkadasımızın babasının
milletvekili olduğunu öğrendik..Tabi galip gelen bendim ve torpil olayı bu
kez işlemedi.Savcılığada suç duyurusunda bulundum.Pişman değilim bu
ona ders olsun.Ama banada acı bir deneyim oldu Gitti gül gibi aprillam
Her yeni gün bi öncekini siler!!!
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun aprillacan sizde bişey varmı?
-
yab başlarım vekilliğine.veletler kızlara hava yapacam diye insanların hayatlarıyla oynuyolar
neyse geçmiş olsun,o hızdaki bi araçan nasıl kurtuldun,valla büyük geçmiş olsun
artık sıfırlatırsın motoruda.ama genede işin ucunu bırakma.cezasını çeksin herif.gerçi cezasıda para cezası olacak ve yakın zamanda gene trafiğe atlıycaktır p...kurusu ama olsun.
-
yapma yaa , çok geçmiş olsun. Bizim mahallede bunlar gibilere zengin p.... deniyo. Sende bişey varmı????
-
çok büyük geçmiş olsun en azından sağlınız yerinde önemli olan bu
allah beterinden korusun
-
Ufak tefek çzik ve morluklar dışında pek bişi yok.saolasın ama sinirim daha geçmiş değil.arkamda bir artçı olsaydı çok daha vahim sonuçlar olabilirdi
-
çok geçmiş olsun.
150km/h hızla araba size çarpıyor ve su anda nettesin?Allah korumuş.
-
aprillacan, Çok uzuldum geçmiş olsun:(.Kaskon yokmuydu ya?
-
Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun...
Ya 150 km ile sana mı çarptı Yoksa 150 km ile gelirken yavaşlayıp mı çarptı?Sende bişey varmı?Motor ne durumda tamamen pert mi oldu?
-
Y tabi beni görünce fren yaptı fren izlerinden anladık bende anlayınca hızımı arttırdım.Ve benim motorun arkası çok yüksek olduğu için lastikle arka selenin arasına girdi araba aslında çok komik bir sahne oldu sinirlerim bozuldu gülecem pardon... Boşyere bi ton rezillik allahtan kaskomuz var
-
Kaskon varsa iyi.Geçmiş olsun.Zaten o motora bınıp kasko olmaması hata.Zaten onlar sucluysa onlar odeyeceklerdır masrafları.Bosuna kaskonu deldırme bence.
-
Masrafları felan ödeyecekleri yok sürücü çocuğun babası olan milletvekili beyefendi arayıp ağzına geleni söyledi.Hiç birşey ödemeyeceğini dile getirdi gayet iğrenç bir üslupla.E napalım boşuna avukat olmadık bende sonuna kadar direnecem inat ettim sonunda delirttiler benide hadi hayırlısı
-
Benım basıma gelse oyle bır yedırırdıkkıo lafları + masrafları onun babası mılletvekılıyse benım dedemde paşa!Kılım boyle tıplere!Sakın davandan vazgecme hemde sakın!
-
ya adı sanı neymiş bu vekilin,hangi partiden nerenin vekiliymiş bi söylesene.rezil edelim bi.hayvan herif bide üstemi çıkmaya çalışıyo.isim ver bittirelim herifin kariyerini.
gerçi bu ülke çok millet vekili rezaleti gördü ve sindirdi,bunuda yer yutar bu ülke.
-
Saol ertürk bak mantı saran sarı surat derdine düştük neler oldu tekrar saol
-
Masrafları felan ödeyecekleri yok sürücü çocuğun babası olan milletvekili beyefendi arayıp ağzına geleni söyledi.Hiç birşey ödemeyeceğini dile getirdi gayet iğrenç bir üslupla.E napalım boşuna avukat olmadık bende sonuna kadar direnecem inat ettim sonunda delirttiler benide hadi hayırlısı
vay terbiyesiz... cahil cüheyla herifler milletvekili oluyo ülkemizde, dokunulmazlığı varya, dünyaya o yarattı ya o yüzden der ağzına geleni. Git arkadaşım sonuna kadar. Adaletsizlikler ülkesinde bi sonuca varabilirmisin bilmem ama
-
Olay yargıya intikal ettiği için şuan isim vermememiz bizim lehimize olur ..
-
çok geçmiş olsun aprillacan, çok üzüldüm.. ama sana kimseye birşey olmaması ve sadece maddi hasarla atlatılması sevindirici tabii.. Allah korumuş..
Ben de olsam işin peşini bırakmam.. Sonuna kadar git bence de para cezası da olsa bir ceza alsın.. Söz konusu vekille ilgili hakaretten şikayette bulunmayı da düşünüyor musun?
-
Düşünüyorum ama dava bittikten sonra ayri bir dava açıcam .Tazminat davası
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler