Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

motosiklet çizmesi çıkmazı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    emrahcanyayli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul-kasımpaşa
    Motosikleti
    daelim history
    merhaba arkadaşlar bildiginiz gibi yakın zamanda bir kaza gecirip ayagımı incitmiştim bu kazadan oylesıne korktum ki kross çizme arayışlarına girdim kapsamlı bı arastırmadan sonra kızıl topraktakı tum mağazaları gezdim ayagıma gıydıgım full koruma kross botlarınndan sonra vaz gectım cunkü şehir içinde giyiilecek gibi değiller sonra enduro çizmesi aramaya basladım hem de su gecırmezler korumaları da idare eder diye dusundum en son bır mağazada tcx in bir modeline bayıldım ancak bır numara buyuğü gerekti ancak yok yani 43 ü var 44 u yok subatın sonuna dooru gelicekmis neyse uzatmak istemiyorum sorum su olacak motomaxın discount centerınde diadora mud diye bir çizme var hosuma gitti ancak bu diadora ne menem bişeydir kalitesi nasıldır vs vs diadorayla ilgili bi bildiginiz varsa deyiverin yaw))


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    hegemonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2007
    diadora motor için nasıl ürün üretiyor bilmiyorum ama çok ünlü italyan futbol krampon markası. kalitelidir. elle üretirlerdi bir zamanlar.
    http://www.diadora-racing.it/index2.php?lingua=2

    bu sayfadan bakabilirsin. ülkemizde çok yaygın kullanan olduğunu sanmıyorum. türkiye dist. Motomax imiş. fiyatı en son motomax den almanı tavsiye ederim.

  3. #3
    emrahcanyayli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul-kasımpaşa
    Motosikleti
    daelim history
    tesekkur ederım bunları gordum fıyatını da aldım ama hanı kısmete bı kullanıcı denk gelırse artılarıı eksılerını danısırım dıye dusunmustum bı dde bu bot atv (quad- triad) diye gecıyo yanı motosıklet tepesınde yetersız bır koruma mı saglar nıcın ozellıkle atv dıye belırtmısler anlayamadım

  4. #4
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Yalova
    Çizme konusunda tek bildiğim İtalya'dır Konu hakkında yardımcı olamasamda öneri sunabilirim.
    Çizme yerine, ağır iş kollarında kullanılmak için tasarlanan iş ayakkabıları vardır. Parmak uçları çelik, bilek kısımlarıda güçlendirilmiş deriden yapılmış olurlar. Botları da mevcut. İş yerinde kendimde giydiğim için söylüyorum, gerçekten o ayakkabıları giyip ayağına herhangi bir darbede zarar vermen çok zor. Aklınızın bir köşesinde bulunsun istedim
    Legends may sLeep.. But they never diE..!


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)