Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

yeter ya sıkıştırmayın artık.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    01 Kasım 2008
    Şehir
    İzmir
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyetiniz, ruhsatınız var, vergileri de tıkır tıkır ödüyorsunuz, en başta da bu ülkenin vatandaşısınız. O şeridi tüm araç sürücüleri gibi kullanmaya sonuna kadar hakkınız var. Şeridi trafik kurallarına uygun olarak kullanın, orası o anda size ait.

    Tüm motosiklet kitaplarında geçen bir kural: Şeridinizi koruyun, tüm şeridin size ait olduğunu çevrenizdekilere belli edin, ancak bunu yaparken trafiğin genel akışına engel olacak veya öndekileri sıkıştıracak hızlarda olmayın.
    Gerçekten önemli bir nokta. Önünüzdeki arabayla aynı hızdaysanız, trafik akışını bozmuyorsanız şeridinize sahip çıkın. Bazı motorcu arkadaşlarda görüyorum; aralardan arabaları geçme niyetleri olmadığı ve genel trafik akışıyla aynı hızda seyrettikleri halde belki biraz ürktüklerinden dolayı şeridin en sağından gidiyorlar ve bu da arkadaki arabanın yanlarına gelip onları sıkıştırmasına yol açıyor. Önerim, önünüzdeki arabayı geçme niyetiniz yoksa şeridinizde yanınıza araba sığacak kadar boşluk bırakarak gitmeyin, bu şekilde kendinizi çok daha güvende ve rahat hissedeceksiniz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2007
    Şehir
    ίϨтάήϐυL-κdκγ-ќzLтρяκ
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    erdem abi geçmiş olsun inşallah bi daha gelmez başına
    pek iyi bi çözüm değil ama bana bu tarz bi sataşmada bulunan kişilerin aynalarını kırmayı ya da kapatmayı tercih ediyorum pek iyi bi davranış değil biliyorum ama o an yaşadığım sinir ve korkuyla yapıyorum her seferinde..
    bi keresinde de abimle gidiyorduk 2 motor olarak abimi sıkıştırdılar hemde art arda 2 3 kere abimde sinirlenip kaskını çıkardı camdan içeri fırlattı şoförün kafasına olay bittikten sonra çok gülmüştük
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)