Haha. Olaya bak. Çok mu önemli ki bu senin için ? Zaten yokluğunu hissedecek birisi yoksa sitede, neden umursuyosun ki. Salla gitsin..
Haha. Olaya bak. Çok mu önemli ki bu senin için ? Zaten yokluğunu hissedecek birisi yoksa sitede, neden umursuyosun ki. Salla gitsin..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
konu açılınca mezarın mı şenleniyo.Herkes gibi bizde kaybolup gideriz olur biter bu mudur.bence budur
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ben mumyalatcam kendımı motorumu ve elbıselerımde yanıma gomdurtcem eskı mısırda olduu gıbı
Nasıl camide cemaat namazlara sürekli gelenleri tanıyorsa ve gelmeyince merak edliyorsa.Bizde ayın felsefeyle toplantılara,gezilere vs. sürekli gelenleri gelmedikleri zaman merak edicez.
pamuk meselesine gelince tecrübeli birinin yapmasını terciğ ederim
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Bence arkadaşlar evli olanlar hanımlarına sevgılısı olanlar nısanlısı olanlar sevdıgı ınsana sıfresını versın ve vasıyet etsın desınkı olursem bı konu ac benım ıcın desın bu kadar basıt bence arkadaslar sonucta hepımız bı aıleyız
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
ben motorla direkt dağlara basıp gittiğim için kimsenin haberi zaten olmayacaktır
MoToCroSS RuLeZZ
ölürsem konu açma istemeeeeemm
inim inim inle ölme ölme istemeeeem istemeeeem
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
ben birkaç buluşmaya takılıp tanışmadan kimseyle ölmemeye karar verdim, biraz kaynaşalım sonra ölürüm sorun çözülür
bu arada e-5 de uyuyup uykumda lost dan hurley tarafından uyandırılan biri olarak sanırım acele etmem lazım
adam o fizikle "dude" diyince gözümü açtım
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
ben haber veririm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)