Arkadaşlar ben 1 ay önce cbf 150 aldım.. En yakın yetkili servise 70 km uzaklıktayım. Periyodik bakımları için aksatmadan götürebiliyorum sorun olmuyor, ama sürpriz bi arıza yaparsa diye korkuyorum. Benim durumumda olan honda kullanıocıları varmı ? Ben Kocaelideyim. Burası Türkiye' nin sanayi başkenti olarak biliniyor ama en yakın yetkili servis Adapazarında. Bazen ybr 125 mi alsaydım diye ah ediyorum. Hem Karamürsel ilçesinde hemde Kocaeli merkezde y. servisi var. Hondanın satışları bu yüzden düşük aslında. Bide çin malları piyasayı sardı japonların satışları düştü diyorlar.. Adamlar.. köylere bile neredeyse servis kurdular. Elbette herkez alır değil mi.. Bi gün bu mesafenin başıma iş açmasından korkuyorum. Henüz garanti kapsamında olduğu için garantiyi bozmamak adınada başka servislere görüremiyorum. İnşallah motor bi gün çalışmamak vs gibi bana bi yamuk yapmaz. O yola kamyonet tutsam gitti en az 250 ytl Yoksa daha 1000 km de iken satıp yamaha ybr 125 falan mı alsam. Varmı benim durumumda olanlar ark..lar ?