[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Stoppie yapmak isterdim ve Bi custom chopperle 100.000 km yapıp dünyayı dolasmak isterdim hic atlamadan bütün devletleri dolasmak mükemmel olurdu ama üniversiteyi bi kazanıım simdilik sadece türkiye yi dolasmayı düsünüyorum seneye büyük ihtimal bi 5000 km faln yapacam
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Tam "motor üzerinde" olmasa da:
200'le giderken düşüp, çizik almadan ayağa kalkmak
Dener miyim?
Denemem
300le giden bir hayabusanın yanından skutırla geçmek,güzel ama zayıf bir fikir biraz daha mizaha yükelenelim, aklıma bişi gelmiyo amaaaaa:(( sonra artık devam edicem ama mutlaka
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
ben yaptım zaten ve yapmaya da devam edeceğim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Motosiklet kullanmak zaten başlı başına bir çılgınlık,yinede daha güzel çılgınlıklarda yapılıyor ama yazmıyım.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
300 le giderken motor üstünde ayakta durabilmek isterdim rüzgar ı birebir hissetmek çok güzel olurdu.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
kross motorumla ömrüm boyunca biriktirdiğim paranın hepsine benzın alarak son kuruşuna kadar gezmek ısterdım
bir de sevdiğim kızla uzaklara gitmeyi çok isterdim
Allah nasip eder inşallah . . .
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
sen heryeri görürsün fakat bu kadar görünmezlik biraz zarar verebilir,Allah korusun tr şartlarında bir halfiyat kamyonu seni görmezse askeriyenin kullandığı gece görüş ve yaşadığın zevk felan yalan olur
bizi yollarda sıkıştıran ve canımıza kasdeden sürücüleri caydıracak motosiklet üzerinde rahat kullana bileceğimiz bir ateşli yada ateşsiz bir tür silah ile dolaşmak fena olmazdı. madmax filmindeki'ler gibi.
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
ehuehe şu scooterla geçme mevzunu geçen yapıoduk :D
125 r'ın arkasına ufak jet motorlarından bağlayıp 120den sonrasını jet motorlarıyla gidiceksin otobanda :D
busayı geçerken adamın yüzünü görmeyi çok isterdim bu şekilde işte ahahaha
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Eminim cogumuz hemfikiriz ama, Ankara 6. Sulh idare mahkemesinin kapatma kararini gozonune aldigimizdan aciklayamiyoruz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hadi açıkladın diyelim ,bide denge unsuru var be kardeşim,tek teker arif değilizki motor ustunde oyle akrobasi yapalım...
delipoyraz arkadaşın eklediği fotoğrafın aynısından ben de yapmak istiyorum
abi bi tane yok ki. insanın içindeki çocuk bir kitap dolusu çılgınlık ister.
misal; fahrettin cüreklibatur'un (bildiğiniz cüneyt arkın) iki atla yaptığı gibi iki motorun arasında aynı anda sürmek değişik bir adrenalin olurdu. ama sağdaki motorun gazını sole elciğe geçirmek lazım.
sonra tekerler üstünde döne döne rodrigo şov yapmak çok artistçe olurdu. ön tekere kalkacaksın sonra arkayı öne attıracaksın arkanın üstüne çıkıp önü ileri atacaksın. boğa kadar kuvvetli olabilen biri olursa belki yapar.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
Ufak bir scooter'dan 4 silindirli sesleri çıkması ve sizi gözüne kestirenlerin,sıkıştıranların hayal kırıklığa uğraması hoş olurdu doğrusu. (scooter'ı baştan aşağı revize ederek böyle birşey olabilir muhtemelen)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Motosikletimle tek teker uzun gidebilmek isterdim
Kısa mesafe gidebiliyorum ama onun zevki olmuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)