Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DL650 Suzuki V-Strom doğru seçim mi?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    29 Ekim 2006
    Yüz kiloyum. Eşim ve ben 160 kilo kadar yapıyoruz. Şehir içi ve uzun yolda acaba V-Strom doğru seçim midir?.. Boy 170 cm.. Yoksa 5-6 zorlasak Pan european veya benzeri bir şey mi alsak?.. Akla ihtiyacım var..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    silverwind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Temmuz 2008
    Şehir
    Şanlıurfa
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 600S
    Naçizane fikrim öncelikle motorsikleti hangi amaç için kullanacaksınız,hangi aralıklarla kullanacaksınız,alacağınız motosikletten beklentiniz nelerdir bunlara karar vermeniz.Motosiklet tecrübenizi bilemediğim için çok fazla bişeyler yazamıyorum ama ilk aklıma gelen şey,belki boyunuz itibariyle v-strom da biraz zorlanabilirsiniz.
    Ben hafta sonları uzun yol icin motosiklet selesine sizin gibi eşimle beraber oturan bi sürücüyüm.tercihimiz torklu,artçımın yani eşimin rahat edebileceği,
    gerektiğinde çabucak hızlanabilen bir motosikletten yana oldu.Ama mesela benim motosikleti aldığım arkadaşımızın izmir urlada ailesinin yazlığı vardı,hafta sonralrı oraya gitmek icin 10 km kadar toprak yolda gitmesi gerekiyormuş,bu sebepten v-strom aldı.Yani bu sizin hangi amacla kullanacağınıza bağlı.İnanın o kadar karakteristik özellikleri farklı ki motosikletlerin.Umarım iyice araştırır ve sizi ve eşinizi mutlu edecek bir motosiklet bulursunuz.(Bu arada benim eşim yüksek selede çok korkuyor yani endurolarda,bence eşinize sorular sorarak onunda nasıl rahat edebileceğini bulabilirsiniz.Kilo konusunu kafanıza hiç takmayın.Selesi biraz geniş bir motosiklet seçmeye özen gösterin sadece.)
    Saygılar.
    Her zaman acemi kalacak motorcu....
    .....Bandit S Rider.....

  3. #3
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ocak 2006
    Şehir
    üsküdar/istanbul
    Hoşgeldin arkadaşım.
    İlk mesajda DL650'yi sorduğun için tecrübenin ve ehliyetinin olduğunu kabul ederek cevap veriyorum:DL650 67hp V2 motora sahip olan bir makina.Şehir içinde kullanımının çok rahat olduğu yönünde görüşler var.Sadece test amaçlı bindiğim bir makina olarak sakin kullanımdada performanslı kullanımdada ihtiyacına cevap vereceğini düşünüyorum.Yakıt açısındanda seni üzmeyeceğini duymuşturm.Enduro bir motora göre uzun yol ve stabilize yol performansıda,hem seni hemde artçını gayet rahat ettirecektir.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

  4. #4

    Üyelik
    19 Mart 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mondial 150 ZC
    "Motosiklet Modelleri" başlığı altında DL650 ile ilgili konuyu okuyarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)