Anket: hangi klasik?
- Katılımcı sayısı
- 290. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
bmw
-
bsu
-
harley
-
hercules
-
diğer
klasik motor tutkunları!!!
-
dragy ankarada bir ustadan bahsetmişlerdi.. telefonuda var sanırım bende.. hertürlü eski bmw parçası varmış ve topluyorlarmış.. istersen bi görüş onlarla.. bu aletlerin sesi başka keyfi başka.. bizde çok uğraştık bu eylülde bununla ama olduktan sonra çok keyifliydi.. ben bununla öğrendim vitesli motoru.. ankarada ÜNAL USTA :03123540213 ben hiç aramadım ama araştırmalarımın sonucunda bu kişiyi işin ehli dediler..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Reklamlar
-
emekkoray adlı üyeden alıntı
dragy ankarada bir ustadan bahsetmişlerdi.. telefonuda var sanırım bende.. hertürlü eski bmw parçası varmış ve topluyorlarmış.. istersen bi görüş onlarla.. bu aletlerin sesi başka keyfi başka.. bizde çok uğraştık bu eylülde bununla ama olduktan sonra çok keyifliydi.. ben bununla öğrendim vitesli motoru..
ankarada ÜNAL USTA :03123540213 ben hiç aramadım ama araştırmalarımın sonucunda bu kişiyi işin ehli dediler..
Hepsini aradık, ayrıca motoru bile götürdük ama çıkardıkları masraf 8-9 bin tl civarı idi 2-3 sene önce, ben komik bir fiyata almıştım. Toplanması baya masraflı olacağı için vazgeçtik, kromajlatıp salona kaldıracağım ben de...
Motorda ki sorunlar : paslı şasi, elektrik tesisatı sıfırlanması gerekiyor, motor bloğu ve silindirler aşırı hasarlı rektefiye yemez diyorlar, piston kapakları yok, krank içinde yok ( gümrükteyken iç ettiler herhalde ), şasi no yok -ki gümrükten almama rağmen ruhsat için çok zorlanırsın dediler, hortumlar, bağlantılar onarılamayacak durumda yensisi takılmalı, yani kısaca komple revizyon gerekli...
-
anladım yenisi alınsa daha ucuz olacak yani.. ama salondada çok güzel durur eğer yerde müsaitse..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
Yenisinden vazgeçtik artık
-
02 Mayıs 2009, 15:20
-
02 Mayıs 2009, 18:46
arkadasim klavyen mi bozuk yoksa Turkceyi yeni mi ogreniyorsun?
Yapma etme eyleme bu kadar katletme kelimeleri.
-
26 Mayıs 2009, 18:35
---- güncelleme ----
1951 BSA A10 Golden Flash
S A T I L I K T I R
-
14 Haziran 2009, 17:55
merhabalar arkadaşlar, ünal ustadan edindiğim yeni bir bmw r25/2 im var. acaba bu klasiklerle uzun yola çıkan varmı? ankaradan balıkesir edremite ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum, trenle taşıma kalkmış, ya otobüse vericem ya kargoya ama ben kendim çıkıp gitmeyi, gerekirse bir gece konaklamayı düşünüyorum. tecrübelilerden teklifleri bekliyorum.
-
sen sürerek git kardesim bir kere git hep gidersin ,
bu arada klasik motor parcasi arayan arkadaslara yardimci olurum elimden geldigi kadar,
liste var, fiyat var hepsi Almanya fiyatlari, gümrük, nakliye ,vergi haric.
Avrupa birligine girsekte kalksin artik,ama biz bir yolunu buluruz arkadaslar.???!!! hehehehe
-
07 Mayıs 2010, 16:14
1951 model triumph thunderbird için elinde hangi parçalar var
-
08 Mayıs 2010, 19:10
Bence ankaradaki ünal ustada da eskiler çoktur türkiyede 2 kişi var zaten bir adandaki enver bi de ankaradaki ünal duylmuş olanlar tabi diğerlerini bilemem
dedem de 2.dünya savaşı motorlarından bsa varmış onun için bsa hep ilgi duyarım fotografların da ne kadar kaliteli olduğunu açıklıyor..babamda olan bmw r 57 ona zaten söleyecek laf yok....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 ----------
emekkoray adlı üyeden alıntı
dragy ankarada bir ustadan bahsetmişlerdi.. Telefonuda var sanırım bende.. Hertürlü eski bmw parçası varmış ve topluyorlarmış.. Istersen bi görüş onlarla.. Bu aletlerin sesi başka keyfi başka.. Bizde çok uğraştık bu eylülde bununla ama olduktan sonra çok keyifliydi.. Ben bununla öğrendim vitesli motoru..
ankarada ünal usta :03123540213 ben hiç aramadım ama araştırmalarımın sonucunda bu kişiyi işin ehli dediler..
evet işin ehli ama eğer klasik motorun parçası felan bozulduysa çok pahalıya yapıyor
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
08 Mayıs 2010, 20:48
bu arada ızh ve jawalarıda unutmayalım
-
08 Mayıs 2010, 22:24
berksenturk adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaşlar, ünal ustadan edindiğim yeni bir bmw r25/2 im var. acaba bu klasiklerle uzun yola çıkan varmı? ankaradan balıkesir edremite ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum, trenle taşıma kalkmış, ya otobüse vericem ya kargoya ama ben kendim çıkıp gitmeyi, gerekirse bir gece konaklamayı düşünüyorum. tecrübelilerden teklifleri bekliyorum.
kardeş babam eskiden o zaman kaç metre kar varken erzincandan kelkite(gümüşhane) gidiyomuş..tık demiyomuş b
-
29 Mayıs 2010, 00:21
1954 bmw r25 mi yoksa 1957 bmw r26 hangisi daha iyi yada siz olsanız hangisini seçersiniz neden?????
-
30 Mayıs 2010, 19:04
triumph_1942
SATILIK 51 BSA NE KADARA VERİYON ORJİNAL Mİ
HADİ İYİ GÜNLER
-
01 Haziran 2010, 00:25
1957 r26 daha iyi ama şöle bişi var r27 çift silindirli r26 tek silindirli
-
31 Temmuz 2010, 14:43
r 27 çift silindir hiç duyamadım ilk sizden duydum
-
31 Temmuz 2010, 19:29
R25, R26 ve R27 üçüde 250 cc tek silindirli motosikletlerdir.
Temel olarak aynı motor yapısı üzerinde çeşitli iyileştirmeler yapılmıştır.
karbüratör ve ateşleme sistemleriyle süspansiyonda değişiklikler vardır.
-
28 Eylül 2010, 20:54
Acil horex 350 cc 1953 model regülatör ateşleme kelebeği, avans kelebeği lazım
-
23 Kasım 2010, 18:30
arkadaşlar merhaba adım levent bu sitede yeniyim ama eski bir klasik bmw kullanıcısıyım, her türlü çift yada tek silindir bmw için tüm yedek parça ve aksesuar ihtiyacı olanlar benimle irtibata geçebilir, artık kimse ankarada ünal yada adanada enver ustaya muhtaç olmayacak söz veriyorum. Klasik bmw bir sevgi işidir, bu adı ustaya çıkmış adamlar Türkiyede bmw kullanıcısı bırakmadılar insanları küstürdüler, üç kuruş fazla para kazanabilmek için bu memleketteki bmw ları üç kuruşa alıp yüksek fiyatlara yurtdışına sattılar, Türkiyede bu motora kimsenin binmesini istemedikleri için yedek parçayı inanılmaz fiyatlara sattılar, bu fiyata parça alamayanlar gidip onlara motorlarını üç paraya sattılar. ama artık böyle olmayacak, klasikletin tüm parçaları ucuza bulunabilir duruma geldi....
ihtiyacı olanlar, paylaşmak isteyenler irtibata geçsin... levent 0505 7472823
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler