Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kınama

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    13 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul salacak
    Motosikleti
    2007 Triumph Speed Triple 1050 cc & 2007 Triumph
    Konunun detayını bilmiyorum yalnız Tekayla ilgili bir anımı yazmak istedim ,

    Marushin carbon kask almıştım Tekaydan ve de teslim alması için bir elemanımı gönderdim magazaya ..

    Kutu geldi 3-4 saat sonra açmaya vakit buldum..Açtıgımda vizörün tamamen çizik ,kaskın karbonunda ise ufak tefek çizikler oldugunu gördüm.Teslim alan arkadaşı çagırdım ve düşürüp düşürmediğini vb. soruları sordum..

    Tekay a telefon bile açmadım "durum budur"şeklinde .. Aynı arkadaşı gönderıp hatasız ürünle değiştirmesini tembihledim.. 40 dakika sonra elinde yeni kaskla çıktı geldi..

    Beni ne Tekay dan aradılar ,ne de "acaba bu sizde olmuş olabilir mi ?" diye soran oldu ..İnanın o gün şaşırdım ..Ben hizmetten memnun kaldım.Sonuçta 500 eur civarında bir kask.Biraz kötü niyetli olan bir firma çamura yatıp "4 saat sonra çizik diye geri yolladınız biz hatasız mal verdik" diyebilirdi.

    Benim aldıgım hizmet budur sevgilerimle
    riderstown.com


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Temmuz 2006
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yoktur
    Ben hizmetten memnun kaldım.Sonuçta 500 eur civarında bir kask.Biraz kötü niyetli olan bir firma çamura yatıp "4 saat sonra çizik diye geri yolladınız biz hatasız mal verdik" diyebilirdi.

    Benim aldıgım hizmet budur sevgilerimle
    Ya da YERSE şeklinde bir davranışta olabilir , deyip yangına körükle gitme moduna geçiyorum , işin şakası alışverişi yapan arkadaş memnun sa bana laf dusmez ama gene de yapılan mantıksız , biz bir malı göndermeden herşeyini kontrol edip gönderiyoruz yinede gözden kaçmışsa açıp kusura bakmayın diyoruz .

    Ama halen aynı fikirdeyim , bukadar yazılanlara rağmen ortada ne şikayetçinin bir ispatı , ne de firma sahibinin bir düzgün cevabı yok konu ortada .

    Sadece şu söylenerek bu konu tatlıya bağlanabilir
    Müşteri : ben hatalıyım bana herşeyi söylediniz , kusura bakmayın ( ki söylenmemiş gibi kaynak olan yer kabakk gibi belli olur, sattığınız ürünün neyi var neyi yok bilmek lazım)

    Satıcı : Ya kardeşim boşuna birbirimizi üzmeyelim burada reklam olmayalım , ne istiyorsan gel bir şekilde hallederiz . Sorun olmaz

    Müşteri daima haklıdır , ben bunu bilir bunu soylerim .
    Saygılar .

  3. #43

    Üyelik
    20 Eylül 2007
    konuyla uzaktan yakından alakam yok ancak şunları söylemek isterim ne tekayı tanırım nede magdur müşterisini ama olayın şu şekilde tatlıya baglanmasını temnni ederdim ki ne yazıkki olmamış. eski bir çalışan maile cevap yazmış bu nasıl bir iştir ahmet alır mehmet almaz ne demek bunlar nasıl bir esnaflık anlayışı sonrada kalk ben başka bişey yazmayacagım de çık işin içinden koskoca diye tabir edilen bir firma sahibi ile müşterisi telefonla yada yüzyüze halledemedikleri sorunu binlerce insanın önünde bir internet sitesinde yazışarak çözmeye çalışıyorlar ki bu firma haklıda olsa haksızda olsa kötü bir reklam firmanın yerine olsam bu sitenin sahibini arar bu topiği uçurur arkadaşın sorununa çözüm arardım malını sattıktan sonra müşterisini tanımayan firma sahibi kim olursa olsun yanlıştadır.
    yenikapı tekay için bende pek iyi şeyler duymadım bir çok insanı günlerce oyalayıp işlerini halledemeyip sonra nereye gidersen git dedikleri motosikletçi arkadaşlar var bu konuyu okudugumdada pek şaşırmadım çünkü ilk değil olumsuz şeylerini duydugum hatta suzuki kullanıyorum bir gidip şu adamlarla bi tanışayım dedim servis için uzaklara gitmiyim dedim evim kasımpaşada yakın dedim ama şimdiye kadar kısmet olmadı iyikide olmamış şimdiden sonrada olmaz zaten.
    arkadaşda tamamen acemiliginin kurbanı olmuş yazık olmuş allah yardımcısı olsun.

    yazık koskoca tekay internette müşterisiyla tartışıyor.

    buyrun tekayla ilğili bir sorun daha
    http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/...12&hilit=TEKAY

  4. #44
    ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2007
    Şehir
    S.Cedid
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Alıntı BLACK34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazık koskoca tekay internette müşterisiyla tartışıyor.[/url]
    Büyüklük yerin büyüklüğü ile olmuyor

  5. #45

    Üyelik
    20 Eylül 2007
    Alıntı ennginn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyüklük yerin büyüklüğü ile olmuyor
    koskoca tabirini ben zaten kullanmıyorum tekay kendileri kendilerini bu şekilde ifade etmişler kesinlikle büyüklük hacimle olmuyor insanın gönlü büyük olsun.

  6. #46
    acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    İnsan içinden şöyle geçiriyor; "Burası büyük bir firma. Benim üç beş kuruş parama mı tenezzül edecekler." Bu düşünce tarzı söylenen fiyatlara kolayca ikna olmamızı, alışverişi oldukça dikkatsiz yapmamızı, sonuçta aldatılmamızı oldukça kolay bir hale getiriyor. Bazı firmalar sergiledikleri büyük görüntünün arkasına saklanarak ticaret ahlakını dip seviyelere düşürmekten hiç çekinmiyorlar. Şikayet ettiğimizde ise pişkinlikle olayı geçiştirmeye çalışıyorlar. Henüz tüketicinin yeterince koruma altında olmadığı ülkemizde, alışveriş yaptığımız firma ne kadar büyük görünümde olusa olsun güvenmemeliyiz.

  7. #47

    Üyelik
    04 Mayıs 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    kanuni racer200
    mahkemeye ver tüketici hakların var senin.
    Dört teker bedenimi iki teker ruhumu taşır...!:farao:

  8. #48
    desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul küçükyalı
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    www.tubider.com 0216 449 26 26 -449 29 29 dilfiraz hanım çıkacak olayı anlat benide söyle ogün bülent sitemizden bana yazdı de hemen seninle ilgilenecekler .
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

  9. #49
    KEMALKOMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2008
    Şehir
    İSTANBUL/ŞİŞLİ
    Motosikleti
    ZORBA (HONDA VTX 1300S)

    ikinizede;

    Asıl azmaz, bal kokmaz.
    Kokarsa yağ kokar,
    Onun da aslı ayrandır.
    www.gezginayaklar.com

  10. #50
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    05 Mart 2008
    Şehir
    tokat istanbul bingöl denizli mardin ordu van
    Motosikleti
    regalraptor 250e-9
    bu eray bey hakkında başka bi forumda başka bi aradaşın şikayetini okudum bugün.fuarda 300 liralık kaskı adama bu kask 680lira ama sana 600 vereyim demiş ve satmış.arkadaş ne yazıkki aldıktan sonra fiyatının 300 lira olduğunu öğrenmiş.bu arkadaşın ticaret anlayışı bu anladığım kadarıyla

  11. #51
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2007
    Şehir
    Güneşin doğduğu yer ( Adana )
    Motosikleti
    R1_8
    Nasıl bi tüketiciyiz,nasıl bi esnafız anlamıyorum

    14000 ytl para ile aldığı motoru hiç biryere göstermeyen bi müşteri

    500 euro'ya aldığı kask çizik çıktı diye gönderdiğinde,hemen sıfırıyla değiştirilen kaskı,firmanın lutfü sayan,halbuki firmanın bu kaskı değiştirmek zorunda olduğunu bilmeyen bi müşteri

    Yersen köfte bu,tarzıyla konuşan bi şirket sahibi

    Mail şifrelerinin değiştirilebildiğini bilmeyen,yada saçma sapan bi bahane üretemeyen bi şirket yetkilisi yada veliahtı

    Hakkını tüketici haklarında değilde,forumlarda arayan bi müşteri ( motoru ilgili firmadan aldığına dair kanır varsa tabii,büyük ihtimal yoktur )

    Müşteri sorununu çözmek yerine,artık ben bişey yazmıyorum diyen bi yetkili

    Esnaf olmayı bilmiyoruz,Müşteri olmayı hiç bilmiyoruz,hakkımızı nasıl arayacağımızı hiç bilmiyorduk zatenn
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

  12. #52
    kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Tekaya iki kere gittim şu ana kadar, birincisi servis içindi herhangi bir sorun yoktu yardımcı oldular sağolsunlar, ikinci sefer gittiğimdeyse topcase alacaktım param cebinde bir an önce taktırmak istiyorum ve bir kaç soru sordum doğal olarak, girişte duran sarışın hanımefendiden bir ters cevaplar, bi havalar falan neredeyse kovdu beni dükkandan. Bir dahada uğramamaya karar verdim, ki yolumun üzerinde orası, başka bir bayiye gitmek epey yolumu uzatıcak.

    İlk gittiğimde Eray Bey'i görmüştüm orda tanımam etmem kendisini ama çok efendi birine benziyordu. Kendisine burdan söylemek istediğim tekay'da genel anlamda bir sorun var ve bunu düzeltmenin yoluda müşterilerden gelen geri dönüşleri (feedback) dikkate almak diye düşünüyorum. Daha fazla yorum yapmayacağım demek işin kolayına kaçmak olur ve sana yakışmaz diye düşünüyorum.

  13. #53

    Üyelik
    29 Mayıs 2008
    Şehir
    İstanbul-Bahçelievler
    Motosikleti
    suzuki gsr-600
    motoru aldıgıma dair tabiki faturam var ben 13.250 ytl vermişken faturam 11.326,20 ytl dir bu fatura bana 1 hafta sonra kesilmiş olarak verildi..yanımda kesilmedi.Neye değinsem bir sorun çıkıyor.Başıma bunların gelicegini bilseydim zaten bir bilenle giderdim böyle bir şeyi düşünmediğim için firmaya gittim sonuçta yoldan geçenin motorunu almadım.Kaldıki atılan maili bile bu şekilde inkara giden kişiye motorda olan sorunları nasıl kabul ettirebilirim bunun yazılı bir ispatı olmaz zaten olamaz.İspat diye gösterecegim kırılan daha önceden kaynak görmüş parçayı inkar etmiyeceklermi ki zaten oda inkar edildi.

  14. #54

    Üyelik
    28 Nisan 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    HYOSUNG 650 GT
    bence arkadas cok ıyı yaptı yasadıklarını anlattı kı banada sasırtıcı gelmedı cevremızde gorebılıyoruz boyle durumları,beı ekz daha motorsıklet.net e tesekkur edıyorum ınsanlar okusun bılgılensın kı iyi kötü ortaya cıksın,bır de fırmadan ayrılan bırı maıl atmıs tam palavra gıbı geldı bana.....
    [COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde

  15. #55

    Üyelik
    16 Eylül 2004
    Şehir
    China
    arkadaslar bu insanlar nasi para kazanio iste bole sucsuz gunahsiz guzelim insanlarimizi bi sekilde kandirarak aslinda bu bir dolandiricilik bu tur seyler yaparak yani bunun babasida buda kazansinlar yesinler milleti kandirsinlar saniolarki yanlarina kar kalacak yaw kafandami calismio senin ? SENIN DININ IMANIN ALLAHIN YOK MU ? INSANMISIN SEN ? bu tekay midir nedir batin insallah

    bide alta yazmis ''Yaptığı ticarete saygısı olan ve bu isteği yapmak isteyen birinin bu tarz bir e-mail atması beklenemezki zaten ?'' bu insanlar icin gecerli...

  16. #56
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2007
    Şehir
    Ümraniye,Levent/İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bence sikayetvar.com'a da yaşadıklarını yazarsan iyi olur.Alışveriş yapan bilinçli tüketiciler öncelikle alışveriş yapacakları firma ile ilgili buralardan bilgi alıyorlar.Eğerki firmada faso varsa buralara uğramıyorlar zaten.Sana ne yaptılarsa iyisi kötüysüyle herşeyi anlat.Ayrıca tüketici mahkemesinde dava aç.Kesinlikle peşini bırakma.Umarım sorunun hallolacaktır

  17. #57
    koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Satıcı firmanın mail hesabından eski bir çalışanının mail göndermesi ( Konuyu forumda öğreniyor, telefona çıksaydı böyle bir mailden haberdar olabilirdi), vizörü çizik içinde bir kaskın müşteriye gönderilmesi, haklı veya haksız şikayeti olan bir müşterinin bu şikayetini foruma yazmaya karar vermesini gerektirici derecede kaale alınmaması bu firmanın kurumsal kimlikten uzak, müşteri memnuniyetini önemsemeyen bir yapıda olduğu izlenimi uyandırdı bende. Her ne olursa olsun bence müşteri her zaman haklıdır ve bu düşünceye sahip olmayan firmalar belli bir çizginin ötesine geçemeyeceklerdir. Bu nedenle şirkette mevcut problemleri araştırıp çözmesi firma sahibi arkadaşımızın faydasına olacaktır.
    Firma sahibi arkadaşımızın forumdaki herkesi tatmin edecek bir yaklaşımda bir orta yol bularak problemi çözmesi en doğru davranış olacaktır diye düşünüyorum.

  18. #58

    Üyelik
    29 Mayıs 2008
    Şehir
    İstanbul-Bahçelievler
    Motosikleti
    suzuki gsr-600
    yazdım tüketici haklarına geniş kapsamlı inkar olabileceginide belirterek nasıl bir yol çizmem gerektiğini sordum cevap bekliyorum.Hepinize teşekkürler.

  19. #59
    Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Arkadaşlar hepimizin şikayetleri var pek çok firmadan.Tabi arkadaş anlatmış mail adres şifreleri filan çalınmış diye.Bunu yiyen varmıdır bilmem ama ben yemem.Ama Tekay plaza için bugüne dek böyle ağır suçlamalarda duymamıştım.Kusura bakma motoru alan arkdaşım yok motor kirli karanlık maranlık yerine motorun inciğini cıncığını incelemen gerekirdi.14000 ytl yahu...Yüklü bir para valla kimse kusura bakmasın ben vidasına kadar bakar alırdım.Tekay plazayı tanımam etmem ama kimseyi internetteki suçlamalarla ekmeğinden etmemek gerek.Kızıltopraktakiler Hein Gerickenin açılmasıyla epey çeki düzen verdiler kendilerine.Umarım bu şikayet bir kulaktan giirip öbür kulaktan çıkacağına ders olurda Korlas gibi nefret edilen bir firma yerine sevilen bir firma olur.Ben şahsım adına Korlas deseki kardeş sana bedava ne alırsan...Samimi söylüyorum ordan alışveriş etmem.Memhmet(boy) anlamıyorum oda devamlı ordan alıyor.Demekki Korlas adam seçiyor arkadaş...
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

  20. #60
    desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul küçükyalı
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı akkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazdım tüketici haklarına geniş kapsamlı inkar olabileceginide belirterek nasıl bir yol çizmem gerektiğini sordum cevap bekliyorum.Hepinize teşekkürler.
    yılmaz kardeşim 14.oo 16.00 arası derneğin avukatı orada olacakmış senden evrakları bekliyorlar şu an çıktılar yer çok basitkadıköyde beşiktaş iskelesinin karşısında rıhtım cad. eski çicekciler çarşısı ihmal etme şimdi cepten konuştum merak etme olayı çözecekler
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)