Çin Çan Çon'a 2000 YTL Verecegine Yamaha'ya Ver...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar işte kampanya Yamaha CYGNUS Rs Ötv+Kdv=1980 YTL Plaka Hariç Fiyatıdır.Plaka dahil fiyatı 2180 YTL'dir.Kaçırılmayacak fırsattır.
http://www.sahibinden.com/sok_indir...QaXQQ3652269WQQpXQQdisplayitem?keyword=Yamaha
http://www.sahibinden.com/0_km_yama...QaXQQ4042396WQQpXQQdisplayitem?keyword=Yamaha
http://www.sahibinden.com/fiyatlari...QaXQQ4262337WQQpXQQdisplayitem?keyword=Yamaha
125 cc
8,2 HP
8,5 Nm
5,4 LT Depo

CygnusRS_Red.jpg

CygnusRS_mavi.jpg

CygnusRS_gri.jpg

IMG_0375.jpg

IMG_0376.jpg

IMG_0398.jpg

IMG_0405.jpg

IMG_0404.jpg

IMG_0402.jpg

IMG_0409.jpg

bu makineyi hondanin beat 125 ine rakip olarak çıkartmıştı yamaha.Türkiyeyede bayagı getirdi ama Satışı olmadı pek.Şİmdi Promosyon Yapmışlar.Yamaha Kalitesi Tabi ki iyi.Bence Cinlilerin Scotterları örnek;150 lik olanlar falan hepsi yolda kaldı.ama Bu sahibini Üzmez SAnıyorum tabi Kullanıştan kullanışa fark eder Yamahada Olsa Serseri Bi Motorize ile Adı Çıkabilir :mrgreen:

NEticede 2000 ytl butce ayırıpta çinli almayı düşünenlere Güzel Bİr Fırsat bu yaz Başında.. Bence Kaçırmasınlar..

Bu fiyatıyla 2300 YTL olan Suzuki An 125'e rakip oldu.

Motosikleti
Pancar Motoru
Sukuter düşünenler kaçırmasın derim. Süper.

servisi,yedek parça bollugu,sürüş güvenliği,kaliteli parçalarıyla yamaha derim.paranızı çin kuyusuna gömmeyin... :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mondialİzzet kardeş,
Senin mondial A-dan Z ye Nazilli'de mi yapılıyor?:)
şaka bir yana bu motor bu fiyata alınır

Son düzenleme:
Sanki bu Çin değil mi :silent::silent::silent:

Adı Yamaha yalnızca

savaskayan
Bende mondial'mi var acaba ?

Süper Moderatör (BBRR)
bazı örnekler verim yamaha yı daha iyi tanıyın..

yamaha chapy 1993 model ben 95 te aldım hala peder biniyo genelde valide ile birlikte iki kişi biniyolar yani 15 yaşında ısrarla gidiyor ve sanki bir 25 sene daha kullanırız gibi :)

bws yamaha: gördüğüm en iyi scoter her yerde derim taş gibi bişi 1990 lı yılların sonlarına doğru çıkan modeleri bile bugün 1000-1500 yt arasında alıcı bulmakta

xt660 ben 1.5 sene kullandım alet şirketin bir alacak verecek meselesinden arkadaşlara hibe olmuş .. onlarda viesli kullanmadıklarından al sen kullan dediler.. oda taş gibi bişidi.. her yola gelen keç misali..

Forum yönetimimiz nerde ise 1-2 kişi dışında fazer kullanıyor.

YBR 125 anlatmaya gerek varmı bilmiyorum hep dedim yine tekrar ediyim 125 cc viteslilerde tek geçtiğim alettir aldığı parayı sonuna kadar hakeder.

MT serisi şu anda gönlümde beyaz renk bi MT3 yatmakta . ee hergönülde bi aslan yatar derler..

yukarıdaki aleti hiç kulanmadım ama yamaha olması bu alete sıcak bamak için yeterli sebeptir.

yamaha kullananlar bilir.. parçaları diğer japonlara oranla çok daha ucuz ve servisi çok daha fazladır..

evet çin çen çon alınacağına aslan gibi bu otor alınır . senelerce kullanılır.

Son düzenleme:
BBRR
Katılıyorum,çin malı olsada sonuçta yamaha kalitesi.

bazı örnekler verim yamaha yı daha iyi tanıyın..

yamaha chapy 1993 model ben 95 te aldım hala peder biniyo genelde valide ile birlikte iki kişi biniyolar yani 15 yaşında ısrarla gidiyor ve sanki bir 25 sene daha kullanırız gibi :)

bws yamaha: gördüğüm en iyi scoter her yerde derim taş gibi bişi 1990 lı yılların sonlarına doğru çıkan modeleri bile bugün 1000-1500 yt arasında alıcı bulmakta

xt660 ben 1.5 sene kullandım alet şirketin bir alacak verecek meselesinden arkadaşlara hibe olmuş .. onlarda viesli kullanmadıklarından al sen kullan dediler.. oda taş gibi bişidi.. her yola gelen keç misali..

Forum yönetimimiz nerde ise 1-2 kişi dışında fazer kullanıyor.

YBR 125 anlatmaya gerek varmı bilmiyorum hep dedim yine tekrar ediyim 125 cc viteslilerde e geçtiğim alettir aldığı parayı sonuna kadar hakeder.

MT serisi şu anda gönlümde beyaz renk bi MT3 yatmakta . ee hergönülde bi aslan yatar derler..

yukarıdaki aleti hiç kulanmadım ama yamaha olması bu alete sıcak bamak için yeterli sebeptir.

yamaha kullananlar bilir.. parçaları diğer japonlara oranla çok daha ucuz ve servisi çok daha fazladır..

evet çin çen çon alınacağına aslan gibi bu otor alınır . senelerce kullanılır.
:cat: :cat: :cat:

Katılıyorum valla..:wiinkk:

savaskayan
21-04-2007 tarihinde bu siteye üye oldum,o zamanlar mondial 100 kh motorum vardı ve ben onu çok seviyordum,kayıt olunca adımıda mondial yaptım hepsi bu,Şuan 2 tane honda kullanıyorum,üyelik adımı değiştirme gibi birşey olsa hemen değiştiririm fakat yok galiba.

asm

Fiyatı fena değilmiş hakkaten.

Yanlış bilmiyorsam bundan 1.5 sene önce falan 3 bin ytl civarlarında idi fiyatı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
savaskayan
Şuan 2 tane honda kullanıyorum,üyelik adımı değiştirme gibi birşey olsa hemen değiştiririm fakat yok galiba.
dostum,Allah daha iyilerini nasip etsin.Umarım bir başka forumda"Harleyizzet" olarak da görürüz.
insanın adı çıktı mı 9 a inmez 8 e derler ya seninki o tarz olmuş,Hiç değilse mondial,ya ismi duyulmadık,daha kötü bir marka olsaydı:)

savaskayan
Başkalarına göre mondial kötü olabilir ve ben 12.000 km mondial kullanındım hiç sorunum olmadı tabii çok iyi baktım motora.Ben zaten mondial'i kötü olarak bilsem adımı yapmazdım.LÜTFEN BU KONU BURADA KAPANSIN!!

Gusel bı model yapsaydılar kasa olarak herkes bı scooter ı alırdı dıye dusunuyorum...

celıl ybr
Bu fiyatlardan sonra kimse beat'in yüzüne bakmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar