Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

SisiBar Nerede Bulurum ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    17 Şubat 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    KV 250 AGUİLİA
    Arkadaşlar, aradım-taradım, yok... Bir motosiklet parçası veya aksesuvarı olarak bu aparatı sattığını bildiren tek mağaza bile bulamadım.

    Motosikletimin (Suzuki LS 650 Savage) üzerinde bulunan orijinal (koltuk kaplaması ile aynı deri olan) sisibarını malesef yolda düşürdüm, kaybettim. Son zamanlarda civataları gevşemiş olduğu için oynuyordu ama düşeceğini hiç tahmin etmemiştim. Her neyse... Demiri kaldı, yaslanma aparatı gitti.

    Orijinalini bulmam mümkün değil gibi... Zaten bulmam da gerekmez çünkü orijinal demiri sapasağlam duruyor. Yaslanmalık aparatın orijinal olması şart değil, kaplamasının seleye uygun renk ve desende olması, yani sırıtmaması yeterli. Böyle bir durumda, sisibarın sadece yaslanmalık aparatını bulmam mümkün mü? Mümkün ise İstanbul'da nerelerde bulabilirim? Yardımcı olursanız mutlu olurum!
    ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    28 Aralık 2007
    Şehir
    40° 56' 57sn N, 29° 06' 29sn E
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    her yerde bulursun ama bence kendin yap benim gibi. 130 ytl sadece arkası için istendi benden para. oha dedim kendim demirciye kestirdim 20 ytl ye mal oldu. inşaatten de sunta çaldım koltukçuya da abi atık parça var mı dedim oldu bitti benim iiş. bence sen de kendin yap parana yazık...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)