Selam,
Bugün itibari ile çok acıklı birşekilde bu hafta sonu olan ehliyet sınavına giremiyeceğimi öğrenmiş bulunuyorum ve sinir kirizleri geçiriyorum.
Ankara Tandoğan Sürücü kursuna 18 Mart tarihinde gidip bütün evraklarımı teslim edip, ücretide peşin olarak ödeyerek kaydoldum. Bana Otuz küsür milyon da bir sınav harcı olduğu söylendi ama bunu nasıl ödeyeceğim söylenmedi, varsayımım sınav öncesi birşekilde vereceğiz şeklinde idi. Eşşek kafam.
Bugün MEB'in sayfaya girince nerde sınava girelecek diye kayıt bulunmadıyı alınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sürücü kursunu aradığımda da harcı yatırmadığım için giremiyeceğim söylendi. Aradan 1 ay geçmiş bir Allah'ın kulu da telefon açıp kardeşim harcını yatır dememiş. Neden diyorum erişilemiyordunuz diyorlar, ya Mars'a gitmedik ya 1 ayda nasıl olup hiç erilemem ? Keza şirket telefonu, kapatmam zaten mümkün değil.
Otuz küsür milyon için 2008 yazını yemiş bulunuyorum ve deliriyorum. Doğal olarak böyle geri zekalıca bir ehliyet sınav sistemi yapanı da (dandik dandik sorular için aylarca bekliyoruz sanki çalışılacak bir halt var), bunun için bu sürücü kurslarına insanı mahkum edene de, sürücü kursunun kendisine de sürekli saygılarımı sunuyorum.
yazıyımda başkalarının başına gelmesin istedim.