Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Guncelleme

Motovento
    REKLAM ALANI
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sitemize moto show bolumu eklenmistir. Bu bolumde Tokto Otomobil ve motosiklet fuarından cekilmis toplam 200 resim bulnuyor. Moto show sayfasına sol menuden ya da anasayfadaki moto show bannerindan ulasabilirsiniz.

Ayrica sitemizin motogirls ve motogaleri bolumleri guncellendi. Onlarca yeni resim eklendi. Bunun dışında galerilerdeki resimleri E-kart olarak istediginiz kisinin e-mail adresine yollayabilirsiniz.

Admin
    info@motosiklet.net

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Yamaha TDM900

.

YAMAHA TDM900 ALMANIN MUTLULUĞU...?

Tüm Motor Tutkunlarına...

Uzun zamandır kullanmakta olduğum motorum B.M.W. F 650GS i artık değiştirmenin zamanı geldiğini düşünmeye başladığımda, teknik konular dahil, her türlü yeniliğide takip eden arkadaşlarımla yaptğımız değerlendirmeler ışığında, Yamaha TDM900 almaya karar verdim. Bu kararımı olabildiğince çabuk hayata geçirmek için Yamaha nın Ankara yetkili satıcısı Motorart a başvurdum.

Yaptığımız görüşmeler sonunda eski motorumu kendilerine bırakarak, kendime bir adet Yamaha TDM900 siparişi verdim.Hepinizin de birçok kez yaşadığını bildiğim, o duyguyu yaşıyordum. Yeni motorum olacaktı ve onu kullanabilecek olmanın hazzını yaşıyordum. Siparişi takiben, fiyatın yarısını firmanın bildirdiği banka ve hesap numarasına havelesini hemen yaptım. Ki o günlerdeki konuşmalarımızda motorum bir iki gün içerisinde, gelecek ve ben yeni bir hafta sonu planıyla, dostlarla, yeni bir macera yaşayacaktım..

Siparişi verdiğim ve havalesini yaptığımda ayın yirmisiydi. Evet 20 Ekim 2003 tü. Firma yetkilisi Salih bey, kendinden emin bir şekilde bir iki gün içinde keyifle kullanacağımdan, ne kadar doğru bir karar verdiğimden, firma olarak sundukları hizmetlerden gurula bahsediyordu. Ayın 21 inde, bir iş görüşmesi için iki günlüğüne yurt dışına giderken, döndüğümde motorumun gelmiş olacağını ve hemen bir fırsat yaratıp nasıl kullanabileceğimi, nerelere gidebileceğimin hayalini kuruyordum. Oysa geri geldiğimde aldığım cevap herşeyi kursağımda bırakmıştı. Motor gelmemişti, aslında bir sevkiyat gerçekleşmiş ama nasıl olmuşsa TDM900 lar değil, FZ ler gelmişti. Bir hatadır ki gidiyordu ve MOTOART gelecek sevkiyat konusunda yanılmıştı.

Tüm canımın sıkıntısına rağmen, böyle bir olasılığın var olabileceğine kendimi inandırmaya çalışarak(NASIL OLUYORDUDA BÖYLE BÜYÜK BİR FİRMA,SEVKİYATTAKİ MALLARININ NE OLDUĞUNU BİLMİYORDU?....) motorumun ne zaman geleceğini sordum. Aldığım yanıt ise ayın 25/26 gibi yapılacak olan sevkiyatla motorun geleceği söylendi. Tabi bu yanıt beni tatmin etmediğinden, konuyu yine bir motor tutkunu olan dostuma anlatıp neler yapabileceğimizi konuştuk. Kendisi konuyla ilgili, MOTOART sahibiyle daha önceden belli bir tanışıklığı olduğunu ve cep telefonundan arayıp durumu öğrenebileceğini söyldi. Kendisiyle yaptığı görüşmede aldığı cevap ilginçti, firma sahibinin konuyla ilgili hiçbir bilgisi yoktu. Ama yine içimizi rahatlatan bir tavırla hemen gereken araştırmayı yapıp tarafımıza bilgi vereceğini bildirdi. Ne yazıktırki beklediğimiz haber bir türlü gelmedi. Hatta ertesi gün ve onu izleyen günler boyuncada bir haber gelmedi.(Bizim tekrar aramamıza raağmen)

Firma sahibi yerine yine, yetkililerden Salih Bey le yaptığımız görüşmelerden, motorumun ayın 25 indeki sevkiyatla geleceğini, içimizi rahat tutmamız gerktğini söyledi... Yine planlar yaptık dostlarla... Biraz şüphe, biraz şansızlık korkusuyla. Ama inanmak istmiyordum bu defada yanlışlık olduğuna. Öyle ya koskocaman firma bilmezmi gelen giden mallarını yada bunun hesabını..???

Ama inanmayacaksınız, motor yine gelmedi. Yerine scooter lar geldi. Salih bey, çok üzgün olduğunu ancak firmayla bir iletişim sorunları olduğunu ve bu tür hataların arasırada olsa olacağını söyledi. Cümlelerini tamamlarken aaksilikten dolayı üzgün olduklarını, ama ayın 28 inde yeni bir sevkiyat olduğunu ve onunla geleceğini söyledi. Beklemekten başka yapacak birşey olmadığını düşünüp, sabırla ayın 28 zini bekledik.

Günler çabuk geçmemekle beraber göz açıp kapar gibi geçti, ama motor 28 indede gelmedi. Ve işte, beni ve konuyu anlattığım tüm dostlarımı hayrete düşüren cevabı aldık. Firma bilmiyordu motorun ne zaman geleceğini. Evet yanlış duymadınız BİLMİYORLARMIŞ!!! Hatta kendilerine şunuda sorduk, 2004 Haziranına doğru gelme ihtimali varsa ona göre plan program yapalım, hani bizde kendi işimize gücümüze bakalım gibisinden. Ama inanmassınız verdikleri cevap dahada ilginçti, sanmıyoruz gelir herhalde gibisinden, büyük firma olduğunu trtıştırcak türden bir cevaptı.

Bunları anlatırken, nasıl olmuşta motorunu, bizim siparişi verdiğimiz gün alabilen, motor tutkunu bir arkadaşımızın yüz ifadsini unutamıyorum. Ve kendime şunu söyleyerek telkinde bulunuyorum, herhalde bu kadar bekledikten sonra böyle oluyor, helede nezaman gelecği belli değilken aniden gelmesi dahada etkili oluyor diye.

Şimdi bu satırlarda tüm siz motor sevenlere soruyorum, dünyanın neresinde böyle şaşkın bir sistem vardırki, gelecek olanı dahi bilmeyen. Art niyet aramıyoruz. Çünkü yakıştırmıyoruz böylesine günde 50-60 tane motor satan bir firmanın büyüklüğüne. Ticari ahlaklarını sorgulamıyoruz, 3-5 ay sonra gelecek bir motoru, yarın öbürgün gelir cinsinden satmaya çalışacakları gibi. Ayrıca merak ediyoruz, diğer motor sevenler, yada daha doğrusu TDM900 kullanmak isteyenler ne yapıyor diye. Onlardamı bir başka bahara sakladılar bu arzularını diye. Yoksa hatamı yaptık, yanlış seçimmiydi diye.

Belki yanlış seçimdi TDM900 ama sadece, yanlış yerden almak adına. Şimdi hal telefonlarımın çalmasını bekliyorum. Bir haber gelir diye. Beklemekten dah kötüsü, motora binmenin keyfinden mahrum kalmak. Varsa sizlerin içinde helede zorlada olsa , sabrederken çatlamamış, sinirleri gerilmemiş, kandırılmamış herhangi bir TDM900 kullananıcısı, bizimlede paylaşın bir YAMAHA TDM900 ün tadını.

Bu yazının tamamını Türkiyedeki tüm motor tukunları, yetkii kurum ve kuruluşlara, yabancı şirketlere ve internet sitelerine bizati gönderiyorumki, herkes anlasın. 21. yüzyıl, AB, tüketici hakları gibi dilimizden düşürmediğimiz birçok içini boşalttığımız kavramların doğru kullanılması adına...Artık büyük şirket olmak, sadece para alıp, insanları oyalamak ve dahası ticari ahlaka sığmayan bir tavırla oyalamaya ve kandırmaya çalışmak değildir. İşini bilmek, uyanık davranıp, cebinii doldurmak değildir. Unutmasınlar ki elimizdeki bu internet denen sınırsız kaynak sayesinde, yaptıkları şeyin yanlarına kar kalmayacağını, ve gün gelip boğulup gideceklerini, kendi sorumsuzluklarının, aç gözlülüklerinin, para hırslarının, samimiyetsizliklerinin, hatta hatta müşteriye, tüketiciye karşı takındıkları gayri ciddiyetsiz uslup ve tavırların kendi sonlarını hazırlayacağını...

Tüm motor dostlarına tavsiyem doğru yerden doğru motoru sçip almaları. İmkanımız olursa konuyla ilgili gelişmeleri, eğer almayı başarırsam motorum ve özelliklerinid sizlerle paylaşmak istiyorum. Hepinizin yolu açık olsun...

Ahmet Rüçhan Akıncı

motor geç gelebilir, alıcıya bu durum düzgünce anlatılsa bir sorun yok.ama bu şekilde dalga geçer gibi tarih verip git gel yapmak tam rezillik olmuş.bende kınıyorum bu firmayı.

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    bence hicbir urunu gormeden siparisle almak dogru degil resimde guzel gozuken birsey eve geldiginde sizi delirte bilir. Tabii motosiklet icin gecerli degil bu ama yine de kimden alıyorsan motor vitrindeyse almak daha iyi yoksa Türkiyede yasıyoruz boyle sorunların olması cok dogal.

Bu yazından sonra Ankara Motorart dan motor alacaklar bir kere daha dusunur.

iyisallah en kısa zamanda motorunu kavusursun

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    a4granit, in basından gecenlerı okumayanlar okumalı bence motor sevdasi işte.

Sitenin derinliklerinden buda
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer

Re: Guncelleme

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Motosikleti
    Yok
    ya ben bu fuar resimlerini bi türlü bulamadım biri bana linki yazabilir mi yukarıda bahsettiğin menu seçenekleri yok ayrıca bu seneki fuardan mı bu görüntüler hiç haberim de yoktu yada bilmediğim bişi mi var
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bedbin, bilmediğin şey şu eğer farketmediysen diye söylüyorum başlığın açılma tarihi 2003-10-25, 16:55:14...

Motosikleti
    Yok
    hiç dikkak etmedim haklısın
    birden güncelleme die karsımda görünce , güncel zannettim
    yardımların için tesekkurler forrap
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler