Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

VERSYS kullanıcılarından bilgi istemi.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Eylül 2007
    Merhabalar. ben yaklaşık 6 aydır F650 kullanıyorum. Motorumdan oldukça memnunum. Ama farklı lezzetlere de açığım. Bu yüzden benim kullanım amacıma ve zevklerime uygun bulduğum versys i bir süredir takip etmeye çalışıyorum. Ancak bu motor Türkiye'de fazla satılmadı anladığım kadarıyla. Ayrıca kullanıcılar tarafından yapılmış bir yorum yok. Son olarak da 2. el piyasası oluşmamış durumda ki bu satış rakamlarıyla oluşacağı da yok. Ancak ben yine de bu motorla ilgileniyorum. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse memnun olurum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    25 Kasım 2005
    Yerden yüksek, tubeless lastikli, gayet kaliteli bir süspansiyon showa arka shock (uzun stroke lu), full ayarlı ön çatal USD shocklar bir miktar mıcırlı ve stablize yola gelsin diye, Super Sport ayarında frenler (şu anki haliyle bile iyi), sürücüsünü aniden patlayan gücüyle tehlikeye atmayacak güçte V-Strom seviyesinde, enjeksiyonlu, denenmiş ve bilinen bir motor, LED arka ışıklı, şık analog devir göstergesi ve dijital göstergeler, kullanımı kolay 80-120 km/s arası sürüş için ideal bir motor olmuş. Ama yurt dışındaki forumlarda 180 km/s sabit sürat ile tüm gün gidebilirsiniz diyorlar.

    Yukarılardaki de aynen benim istediğim tanıma giriyor. Pilon için poposunu ısıtmayan sele çünkü tüm eksoz alta alınmış ve eksoz sıcaklığından etkilenmiyorsunuz (36 derece sıcaktı bugün ve bir rahatsızlık vermedi).

    Bu motoru çok amaçlı yapmışlar ama elbette kimse ne SS ne de Off road makina ayarında olduğunu beklemesin. Bence Suzuki (V-Strom) bu makinadan sonra kendilerinkini modifiye edecektir. Versysdeki 17 inclik ön lastik, lastik setleri için sayısız seçenek sunuyor. Üzerinde Dunlop un kaliteli lastikleriyle geliyor. Yurt dışı testlerde daha üstün çıkıyormuş ama göreceğiz. En azından kendi bir tarzı var. Bazıları DUCATI Multistrada ya benziyor diyor ama bence kendine has bir motor olmuş. Ben beğendim ve aldım. Bu tarzı benimseyen motorcularda V-Strom var ama bence en azından şu an için Versys bir ayrıcalık diyebilirim.
    Versys'i kısa bir süre kullandım.
    Aklımda titreşimsiz akıcı bir sürüşü olduğu, yüksek gidonu sayesinde rahat kullanımı olduğu ve devirlenmeye müsait bir motor olduğu kalmış. Amacına göre keyifli bir seçenek.
    Bu arada üzerindeki lastiklerle çimende ilerlemek bile zordu.
    Kaynak

  3. #3

    Üyelik
    23 Eylül 2007
    death teşekkür ederim, deneyimlerini paylaşmak isteyen başka arkadaşlarımız var mı?

  4. #4
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul Levent
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    keşke deneyimim olsaydı da yardımcı olabilseydim. ben de er6 ile bunun arasında gidip gelmiştim bir süre. sonra düşününce er6 ile aynı motoru kullanıyor ama er6 zaten 650 için yeterli bir tork sunuyordu. versys'te beygirden alıp daha da tork vermişler. onu biraz gereksiz buldum ama bu benim sorunum. yani tarzında on numara ve çok şık bir makine. çok güzel gözüküyor kısrak gibi =)


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)