Yurtdışında en pahalı motor Avrupa yada Amerika farketmez Honda,aralarındaki fiyat farkı gerçi çok komik 100-300$ fark var burdaki gibi 5-10 milyar yok
Bu arada 'Yurtdışında en çok kullanılan motor Honda' dediğimi nerden çıkardın anlamadım ama ben öle bişi demedim,TR'yi kastettim.Yanlış anlaşılma var sanırım.
172-189 hp hikaye değil,40000 km SS tecrübesi olan her insan (Yusuf'çuğun kankası değil ya da gerçekten yeteneksiz değilse) kolayca anlar.2005 model 1000RR'dan sonra 2005 model GSXR1000'in arasında dağlar kadar fark var ama anlayana,anlamakta zor değil o kadar.
Kapışma konusunda yazdıklarımı bir daha oku,anlamazsan daha açık bir şekilde yazarım.
MOTOGP asla ve asla seri üretim makinelerin aynası olamaz.2003-2004-2005-2006 yıllarının dajjak oğlanı olan alay konusu RR'lar,MOTOGP'De efsane biçimde esiyorlardı,şu an ise RR'lar jaddede terör saçmaya başladı ancak MOTOGP'de mıçıyolar ;)
Yedek parça konusunda kısmen haklısın bir grenaj Honda'da 2,000 YTL iken,Yamaha'da 300$ olup,saç baş yoldurabiliyor
Ancak Getiren firmaları incelersen ne demek istediğimi daha rahat anlarsın.Honda JAponya'dan direk getiriyor ve adede önem veriyor.1000 tane satıp tane başından 300 ytl kazanıp,yedek parçadan sağlam geçirirken,Uyanık olan KOÇ amcamız 100 tane satıp tanesinden de 3,000 YTL kazanarak aynı rakamı elde ediyor ve yedek parça ile fazla uraşmaktan kendini alıkoyuyor
Aynı zamanda 'YAMAHA - elit kesmin motoru' gibilerinden bir imaj oturtuyor insanların kafasında.
Şahsi görüşüm senden yana tip konusunda hepsi birbirinden güzel,beyaz 600RR - beyaz R6 - Yeşil ZX6 - kırmızı beyaz GSXR 600
imkanım olsa bunların hepsinden alırım açıkçası ;)