Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motorsikletimi kullanabilmeyi çok isterdim...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    özgürruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Kasım 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    kanuni tiger 250
    İşte size kullanamadığım Keeway SS 250 ile ilgili mücadelem....

    Motomax İzmir kaşıyaka motordan aldığım Keeway SS 250 motorsikletim 2000 km yi geçincence aşırı vibrasyon ve ön buji yakma arızası yüzünden önce eksoz da nikelaj kararttı; buna sebep motorda eksantrik zincirinin uzaması nedeni ile ateşleme zamanı yanlışlığı olduğu, karen motor Ahmet Kazak bey tarafından tespit edildi. Hem eksoz, hem de diğer arıza için arıza formu dolduruldu. Ama bir buçuk aydır arayan soran yok. Yazdığım maillere ''böyle bir şikayet bize bildirilmedi'' deniliyor. Veya çok sıkışınca saçma sapan oyalama taktikleri icat ediyorlar. Anladığım kadarı ile çok yetersiz bir personel sayısı ve yetersiz alt yapı, eksik hatta hiç olmayan müşteri hizmetleri ile bedavadan para kazanmaya bakıyorlar,hatta onu da yapamıyorlar; Çünkü motorumun arızası nedeniyle istenilen parçalar bir yana, sisy bar çantası siparişim dahi bir aydır gelmedi.Bende almıyorum artık... Şimdi yeni bir yıldırma taktiği olarak arızalı parçanın gönderilmeden yenisinin verilmeyeceği söylenmiş. Yarın motorumu servise teslim ediyorum, bu sorumsuz firma ile mücadelem devam edecek Tüketici haklarım ihlal ediliyor.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Sorunu halletmek için üyeden PM yolu ile iletişim bilgileri istenmişir. Yaklaşık 24 saat geçmesine rağmen üye iletişim bilgilerini tarafımıza vermemiştir.
    Başlığın aspaagas olma ihtimali yüksektir.

    Sayın forum üyeleri konuyu bu bağlamda dikkate alsınlar
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  3. #3
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Başlığı açan üye hiçbir şekilde bize geri dönüp iletişim bilgilerini vermemiştir.. Bu yüzden bu başlık üyeler tarafından dikkate alınmamalıdır.. sorunu olan çözümü konusunda adım atar .. oysa burada üye hiç bir adım atmamıştır..

    Forum sakinlerinin bir çoğu karşı tarafın cevabını beklemeden firmaya yönelik terbiye sınırlarını aşan yazılar yazmışlardır. Bir olayda haksızı haklıyı ayırmak için her zaman her iki tarafında dikkatle dinlenilmesi gerektiği unutulmamalıdır. MT sanal bir portal olmaktan öte reelde de üyelerinin sorunlarını takip eden bir oluşumdur. Açık kalple karalamaya yönelik olmayan her türlü sorununuzu bizlerle paylaşın elimizden geleni yapalım.. Müşterisini satıştan sonra mağdur edeni ifşa edelim. Bu yüzden yorum yaparken lütfen her iki tarafada mesafeli olalım.

    MT Hiç bir şekilde çamur at izi kalsın politikalarına alet olmaz

    Not: Firma maille bilgilendirilmediği halde forumu takip edip tarafımıza dönmüş ve alaka göstermiştir.. Sorumlu satış sonrası hizmetlerinden dolayı firmaya teşekkür ederiz.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)