Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

tavsiye... yoksa altımdaki bir oyuncak mı???

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    03 Aralık 2006
    Şehir
    adana - ceyhan
    Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    bakkaldan ekmek alır gibi motor almak güzel bir şey de forumlarda hobarey diyerek böyle başlıklar açılması o kadar güzel değil.
    interneti bilmeyen birisi bile google ile çok da güzel öğrenirken ayda 3-5 mesajın bu şekilde gelmesi ilgi istemekten başka bir şey değil.
    benzeri pek çok başlık varken neden hala kilitlenmez onu anlamadım hala
    herşeyin bir sebebi olduğu gibi başlığın kilitlenmemesinde bir nedeni vardır. en azından umuyorum
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    02 Haziran 2007
    Walla ben 1.97 boyundayım ama tecrübe edinmek için gittim scooter aldım.Aslında bende büyük çaplı düşünmüştüm ama bi deneme sürüşünden sonra ilk önce scooter da bi pişiyim bazı olaylar başıma gelsin sonra büyütürüm dedim.Aldığım scooter sırıtmıyo bende hatta motorla ben cuk oturuyoz.ki 150 lik olmasına rağmen 1 aydan fazladır kullanmama rağmen bana hayli hayli yetio.Bence başlangıç seviyesi olarak 600cc,1000cc vs hiç tavsiye etmem uçaarr giiderrr valla kimse tutamaz. Allah korusun.

  3. #23
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    TuğrulÖzbek

    yok potansiyel var bu başlıkta ..biraz bekleyelim öle hemen kitlenme olmaz bakalım daha neler tavsiye edilecek deneyimsiz olduğunu söyleyen arkadaşa .. tavsiyelere iyi bak yukardaki .. 1200 gs le falan boşa uğraşmasın dedim ben direk hayabusa .. sora dörtkollubusa..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  4. #24
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Şubat 2006
    Şehir
    Eskişehir - Bodrum
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayabusa al madem deneyiminde yok diğerleri zorlar ..hayabusa direk amacına ulaştırır seni..zaten önemli olan senin boyuna uyması ..motorun gücünün ne önemi var ..
    barış abi yine iğneleyici fakat uyarıcı tarzda konuştu

    yukarıda bahsi geçen motosikletler eğer daha once motosiklet tecruben yoksa seni zor durumlarda bırakabilir ciddi tehlikeler yaşayabilirsin ebat'dan daha çok kontrol edebileceğin bir makinayı seçmen ilk etapda daha akıllıcası

    mesela aklıma gelen ilk model cbf150 hiç tecrubesi olmayan birisinin rahatlıkla kullanabileceği bir model bizim sitede mete_han nickli arkadaş onun üzerinde küçük kalmıyor kaldıki ebatları senden daha geniş o arkadaşın bence yazdığım gibi kontrol edebileceğin bir makinayı seçmelisin

  5. #25

    Üyelik
    02 Haziran 2007
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    olacak inşallah...
    tuğrul kardeşim, faydalı bilgiler almaktayım. google da açıp ta motorun üstüne binemiyorsun ki... benzer başlıklar/forumlar vs var ama yetersiz (belki de ben rastlamadım). yine de cevap yazanlara teşekkür ediyorum

  6. #26
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    motoru araba ile karıştırma 1200 cc araba ile 5000 cc araba kullanım bakımından aynıdır..ama gücü farklıdır ..oysa motor seçerken vicut yapısı önemli bir etkensede belirleyici bir etken değildir.
    1500 cc bir arabayı çok rahat kullanabilirsin ama 1400 cc hayabusa çok deneyimli motorcuları dahi zora sokar.

    ilk olarak ehliyetini ve ciddi bir kuruluşta motor eğitimi al ..bunları defalarca yazdık ..forumda aramalar yaparsan biraz incelersen görürsün ..

    nolacak bi daha yazın diyosunuzdur ama inan yazmayla olmuyo foruma üye olup mesajları 500-1000 lerde dolaşan arkadaşlar dahi yeterince fikir sahibi olmasa gerekki hala 1200 bmw tavsiye edebiliyolar ..

    başlık benzerleri çok olduğundan kilitlenmiştir..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)