cok kotu kaza yaptim resimler burda

Tarih: 2007-04-02, 08:44:07 Mesaj konusu: cok kotu kaza yaptim (resimler burda)

--------------------------------------------------------------------------------

dun aksam 7 supari ara sokakta 2. viteste gidiyorum arkadasimi ewe birakip gelicem yani 1 km falan uzaklasmadim ewimden.

ben yolu ortalamisim cok hizli gelen kamyonet beni goruncede gaza basti motorun on tekerini altina aldi. motosiklet oldugu yerde 180 derece dondu . on aksaam tamamen kirildi .

isin kotu tarafi jandarma beni suclu buldu saatte 60 yapan yapan ve motorumu parcaliyacak kadar hizli gelen kamyonetin hic suu yok yani ara sokakta 60 bas adam ez sucsussun .

motosikleitmi yaptirip satiyorum araba alicam saniyorum motosiklete bu kadar dusman olan insanlarina rasinda motosiklet kullanmak pek akil harci degil

Arkadaşım çok geçmiş olsun...hakikaten çok üzüldüm

Ama 1-2 dengesiz sürücü yüzünden motosikletini bırakma :rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geçmiş olsun, sana birşey oldumu bu arada

BÜyÜk GeÇmİŞ Olsun Gelen Motora Gelsİn Sende BİŞey Yok Dİ Mİ? Bİde Kaza Naisl Oldu Ben Tam Anlamadim Nasil Altina Aldi Senİ Kamyon Ve Sen Nasil Kamyonun Altinda Kalmadin...

abi bun suc bende gorunuyo jandarma tanidiklariydi galiba kasko falanda yok yaptirana kadar motor yaticak assada

abi motosiklet ters duruyo orda basinin olmasi gereken yerde arkadasi war 180 derece dondurdu kamyonet bizi tekeri altina aldi donduk motosikletten kalktigim ana kadar bisey hatirlamiyorum o kaza ani kesik yani o kadar hizli olduki vucut algilayamadi durumu malesef .

adam beni gormedi ben adami gormedim daldik birbirimize ama adam baya hizliydi durmadida oyle biseyler oldu . daha tam kafami toparliyamadim agridan sizidan bi kendime geliyim anlaticam herseyi

Geçmiş olsun dostum sana bişey oldumu bi yaralanma falan yani varmı?Senin şu an ki ruh halini çok iyi anlıyorum iki tane büyük kaza geçirdim ikisindede senin gibi düşünmüştüm ama sonuçta karar senin ama bence pes etme umarım bizden ayrılmazsın.

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Sende ciddi bir problem yok yazılanlardan anladığım kadarı ile. Avunulacak kısmı bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun, Ucuz Atlatmışsın.

Çok geçmiş olsun, umarım senin birşeyin yoktur. Ne diyelim, ülkemizin durumu ortada :farao: ama diğer arkadaşların da dediği gibi motor konusunda hemen karar verme. Kendine iyi bak. Tekrar çok geçmiş olsun.

Çok GeÇmİŞ Olsun,trafİkte AraÇ Kullanmasini Bİlende Çikiyor Bİlmeyende,motorsİkletİnde Bİr AraÇ OlduĞunu Bİlmeyen SÜrÜcÜler Var...allah Daha KÖtÜsÜnden Korusun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar