Arkadaşlar herkese selamlar. Bu akşam Okmeydanı yolunda evime giderken yolda inanılmaz bir olayla karşılaştım.Kasımpaşadan Okmeydanı istikametine çıkarken yolda trafik vardı.Aralardan yavaş yavaş giderken ileride racing motoruyla bir arkadaşın yol ortasında durduğunu farkettim.Merak ettim yaklaşınca baktımki bide ne göreyim fıstık gibi motorunun sağı solu parçalanmış vaziyette. Kaza yaptı sandım.Hemen durdum ve geçmiş olsun diledim. Bu arada bir kurye arkadaşta durmuştu. Ama o trafikte hasar gören bir araç yoktu.Motorunun başındaki arkadaşa sorduğumda ise ŞOK bir cevapla karşılaştım. Meğer kaza yapmamış, yanından geçen 2 kişi ellerinde demirle birden motoruna vurmuşlar ve parçalamışlar ve hemen kaçmışlar.Bu arada kurye arkadaş görmüş kaçarken ve bir arabaya bindiklerini görmüş.Hemen toparlanıp o trafikte biraz ilerleyip arabaların içine bakınıverdik.Fakat ben fazla kalamadım.Çok merak ettim acaba ne oldu.Yani kısacası arkadaşlar bu inanılmaz olay beni ŞOK etti valla.Düşünün yolda gidiyordunuz ve trafik sıkışıp durduğunuzda yanınıza gelen 2 kişi ellerinde demirlerle motorunuza vurmaya başlıyorlar.İnanılır gibi değil......
Herzaman birbirimizi uyarırız dikkatli olalım diye bende tekrar söylüyorum ÇOK DİKKATLİ OLALIM VE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM