Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Dehşet Bir Olay

Motovento
    REKLAM ALANI
    eserkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    Arkadaşlar herkese selamlar. Bu akşam Okmeydanı yolunda evime giderken yolda inanılmaz bir olayla karşılaştım.Kasımpaşadan Okmeydanı istikametine çıkarken yolda trafik vardı.Aralardan yavaş yavaş giderken ileride racing motoruyla bir arkadaşın yol ortasında durduğunu farkettim.Merak ettim yaklaşınca baktımki bide ne göreyim fıstık gibi motorunun sağı solu parçalanmış vaziyette. Kaza yaptı sandım.Hemen durdum ve geçmiş olsun diledim. Bu arada bir kurye arkadaşta durmuştu. Ama o trafikte hasar gören bir araç yoktu.Motorunun başındaki arkadaşa sorduğumda ise ŞOK bir cevapla karşılaştım. Meğer kaza yapmamış, yanından geçen 2 kişi ellerinde demirle birden motoruna vurmuşlar ve parçalamışlar ve hemen kaçmışlar.Bu arada kurye arkadaş görmüş kaçarken ve bir arabaya bindiklerini görmüş.Hemen toparlanıp o trafikte biraz ilerleyip arabaların içine bakınıverdik.Fakat ben fazla kalamadım.Çok merak ettim acaba ne oldu.Yani kısacası arkadaşlar bu inanılmaz olay beni ŞOK etti valla.Düşünün yolda gidiyordunuz ve trafik sıkışıp durduğunuzda yanınıza gelen 2 kişi ellerinde demirlerle motorunuza vurmaya başlıyorlar.İnanılır gibi değil......

Herzaman birbirimizi uyarırız dikkatli olalım diye bende tekrar söylüyorum ÇOK DİKKATLİ OLALIM VE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM
    The Winner Takes It All

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Böyle giderse halkın arasından kendi adaletini sağlamak isteyen arkadaşlar çıkacak... Böyle böyle büyüyecek ve iç savaşa sürükleneceğiz.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Yuh be. Yakında üzerinden bizi atıp, alıp motoru basar giderde bunlar. Bişide yapamassın ne olduğunu anlayamadığın için. Öylece bakar kalırsın arkalarından. Yazık olmuş. Çok üzüldüm.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    hyosung rt125 karion
    eskiden adam soymak, motor çalmak için yol kestiklerinin haberini alıyorduk, şimdi tamamen zevke dökmüş işi şerefsizler n'apmak lazım bilmiyorum ki
    Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı solistalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 Zat
    ALLAH başımızdan böyle felaketleri eksik etsin. Fakat o adamlar işkence çekmeyi hak ediyorlar !

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    belkide motorcu suçludur,yargısız infaz yapmayalım

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    bu bence kalkıp iş bulacağım, zengin olacağım ümidiyle istanbula gelen ve sonrasında hüsrana uğrayan tiplerin çekememezlikler, kıskanmaları sonucu olan bir olay.
    keza daha önce de başka bir arkadaşın motorunu çalma girişiminde de aynı şeyi söylemiştim.
    "ben binemiyorum, sen nasıl binersin" sendromu
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Bu tür olayları çok sık duymaya başladık hakkımızda hayırlısı olsun
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle giderse halkın arasından kendi adaletini sağlamak isteyen arkadaşlar çıkacak... Böyle böyle büyüyecek ve iç savaşa sürükleneceğiz.
    Dogru söz fazlasina ne hacet

Aklima birden bi pc oyunu geldi GTA San andreas diye bi oyun illaki oyniyaniniz vardir o sanal ortamda özgürce eskiyalik yapion bizimkilerde onu özenmis olsa gerek

Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Bizlere neler oluyor arkadaşlar? Ya sorun ne?
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu bence kalkıp iş bulacağım, zengin olacağım ümidiyle istanbula gelen ve sonrasında hüsrana uğrayan tiplerin çekememezlikler, kıskanmaları sonucu olan bir olay.
    keza daha önce de başka bir arkadaşın motorunu çalma girişiminde de aynı şeyi söylemiştim.
    "ben binemiyorum, sen nasıl binersin" sendromu
    Eger durum böle olsaydı yanımdan f50 yada cerrera ile gecenlerin arabalarını parcalardım
    Bi başka sebebi wardır eee hep motor sevgilisi olcak degil yaa motor düşmanlarıda cıkıyor heralde böyle ,tabiiki motorun sürücüsüne hic vurmadılarsa motorla bi alıp veremedikleri wardır ,Motor belki kız arkadaşlarına laf atmıştır ya da yanından gecerken dik dik bakmıştır

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Toplum olarak depresyon geçiriyoruz bir cinnet hali var medyada bu cinnet halini teşvikliyor arkadaşın yazdığı gibi ilerisi hiçde parlak değil

kasabalı_45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yeniden Yamaha Crypton-R
    Alıntı Jazzbass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizlere neler oluyor arkadaşlar? Ya sorun ne?
    Sorun şu aslında ; Türk Ceza Kanunu'nun, Türk Af Kanunu gibi işlemesi ya da birileri tarafından öyle işletilmesi

songokhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Böyle konularda hep aynı şeyi yazarım utanılacak durum ama Sağlığını Güvenliğini Eğitimini Bu ülkenin insanına bırakmayacaksın.
    Ruhsatlı silahım gece uzanabileceğim yerde durur, silahlanmak doğru değil ama, adam girip malımı namusumu canlarımı aldıktan sonra yatacağı hapisten bana ne hiç yatmasın.

Güzelim motor parçalanıp maddi manevi yıkımdan sonra neye yarar adamların ceza alması.

Bizde polis ve jandarma önleyici kuvvet olmaktan hariç herşeyde varlar iş bittikten sonra adamı bulsan neye yarar.

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Böyle durumlarda en sağlam dayanışmayı kuryeler gösteriyor.Adamlar ne olursa olsun hem birbirlerine hemde diğer motorlulara yardım ediyorlar.Örnek alıp en azından bu olaydaki gibi yaratıkları yakalatıp güvenlik güçlerine yardımcı olabiliriz.Zaten vatandaşlık görevide bunu gerektirir.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    sık dişini az kaldı
    çok üzüldüm gerçekten insanlar çok kıskanç

yada adamla aralarında bişey vardır

ama genelde toplumda racinglere karşı bi gıcıklık var öyle birşeyde olabilir

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    artık motosiklet tutkunlarıda üzerlerinde çelik yelek belinde silah yollarda olmaya mecbur bırakıyorlar. bu kaçıncı olay unuttum

motosikletin önünü kesip almaya çalışanlar, trafikte taciz edenler,vs...

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Yuh be. Yakında üzerinden bizi atıp, alıp motoru basar giderde bunlar. Bişide yapamassın ne olduğunu anlayamadığın için. Öylece bakar kalırsın arkalarından. Yazık olmuş. Çok üzüldüm.
    Bu dediğiniz olay Adana'da oldu malesef. Adamalar "Ne lan bize motorunla havamı atıyorsun" deyip adamın motorunu gasp etmeye çalışıyorlar. Neticede çevreden esnaf bunları kovalıyor. Motorcu kurtuluyor. 1-2 kişiye daha aynısını yapıyorlar ve polis suç üstü yakalıyor. Ancak neticede bu adamlara birşey olmuyor.

Mümkün olduğunca şehir içinde kalabalık ve bilindik güzergahlarda yol alın. Ara sokaklar ve adı kötüye çıkan mahalleler risk unusuru. Polislerde malesef kendilerini zor koruyor. Ne olacak bilemiyorum. Gidişat kötü.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

rafethasal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor 250 + HT-125

motorcular birlik olmalıdır..

Arkadaşlar ;
    Adalet duygumuzun zarar görmesine izin vermeyelim. Madem polis bu işi yapamıyor, biz onlara doğru düzgün sürüş, davranış ve örnek kişiliklerimizle, hatta zaman zaman suçluları adalete teslim ederek yardımcı olmalıyız.
    Songokhu kardeşime katılmıyor değilim tedbirli olalım ama bana ve samimiyetime inanın ki doğru çözüm bu değil.
    O iti gebertiyosun toplumdan bir pislik eksiliyor ama.... Onu adam yerine sayıp, insan muamelesi yapıp ona, seni hapse tıkıyolar. Ailesi çoluğu çocuğu olanlar lütfen herşeyi 2 kere düşünsünler yaparken...
    Hepinize sevgi-selam...

Rafet Haşal

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Yuh ne biçim bi olay bu
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)