concept mi costum mı?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
custom concept işte
Yane custom ama henüz concept
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Çok çirkin be,valla bişeye benzettim dersem ayıp kaçar
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Akıllı adamın hali başka oluyor işte
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
cok sik bir motor cok para dokmuslerdir buna ya
imzam yok parmak bassam olurmu
Üzerinde 1920 lerin çizgileri var, zaten kullanılan motor da sanırım o yıllardan kalma. Bence güzel bir retro denemesi. (Frenler buellde olduğu gibi. hımm)
Not:Kabuto "Şık" demek istedin di mi
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
cok tıpsız bır motosiklet acaba motosiklet mıı
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
aman allahım bu ne ya çok başarılı ayrıca disk frenlerde süper olmuş... alıcam bi tane
Dorado V5
enterasan ne diim şimdi
zevk meselesi
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
ne yani başka manaya gelebilecek bir kelime mi var orda
motorun eskiliği konusunda eminmisin bana yeni bir parça gibi göründü. eski motorların şanzıman bölümü karpuza benzer genelde. bunun kapakları öyle gösteriyormuş gibi.
ayrıca ortada tarzı olan bir alet var ama zamane gençliği sadece cicili bicili sport motorlara bakıyor, bunları beğenmiyor şekil 1a da olduğu gibi.
buraya bi r6 resmi koysan herkes atlar ne güzel motor diye ama bilirlermi bu motor belkide 2 tane r6 alır belki daha fazla eder.
Güsel değil bea spariş verin 4 tane dağıtıcam hayrına bu hafta sayısal vuracak kesin hissediyorum (ama önce oynamam gerek )
artçı tekeremi oturuyor bunda hahahah
itina ile kaza yapılır
Degisik olan her sey guseldir. Ama bunu anlayacak insan lazim. Teseekurler dostum bizimle paylastigin icin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
frenlere bitdim ben ya
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
güzel motor. bayaa zaman harcamışlar anlaşılan...
acaba kaç yüzbin dolar 100.000 dolardan az ise hemen alıyom
kaputo
Ertuğrul_Özcok sik bir motor cok para dokmuslerdir buna ya
ertuğrul ne artniyetli adamsın . tabiki "şık" demek istedi. "ş" harfine basarken yanlışlıkla "s" bastı. ayrıca aynı olay "i" "ı" harfleri içinde geçerli olay tamamen klavyenin suçu. ah ah nerde o eski sahibini dinleyen klavyelerNot:Kabuto "Şık" demek istedin di mi
çok tehlikeli bi makina yaw bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)