cross motosiklet onerisi???
-
bugune kadar racing kullanmak istedigim icin bu motosikletlerle pek ilgilenmedim fakat bugun bi kac bisi okudum. sonra arkadasimla falan konustum boyle canimiz sikildiginda dag tepe tas toprak gezicez 2-3 gunluk kamplar yapicaz kendimizce falan die konustuk.
sorun su bizi dag tepe gezerken yolda birakmicak zorlanmicak cross motosiklet almak istiyoruz . fakat asil alicagimiz motosikletler bunlar olmadigi icin butce cok sinirli olabilidigince ucuz olmasi lazim .
2el falanda olur ama ne tarz croslar bakmak lazim bilmiyoruz .
bilen arkadaslardan tavsie ve oneri almak istiyoruz tesekurler
imzam yok parmak bassam olurmu
Reklamlar
-
bence ktm yada honda ama yeni başlayan arkadaşlar için en ideal çin oluyoo tabi bunların içindeded secimm yapmak zorundasn zeelsun olmazz arkadaşım çünkü cok titriooo mondial hiç olmazzz crosla alakası yok ama ramzeyy mükemmel yeni başlayan arkadaşlar için ..... ben zongşeen kullanıyorum ama ramzey japon nu aratmıoo
-
-
abi 2.000ytl ancak werebilirim
-
2.500 YTL'ye Yamaha XT 600 gormuştum bi kaç gun once.
-
noname_panizzi adlı üyeden alıntı
2.500 YTL'ye Yamaha XT 600 gormuştum bi kaç gun once.
kaç model? eski olmalı
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
ramzey mantıklı o paraya hem yüksek model olur
-
arkadaşın birisi sıfır zongshen 200gya satıyodu izmitten, satılıklarda bi arat istersen, ikinci el japon alman daha hayırlı olur tabi modeline bakmaksızın..
-
-
29 Aralık 2006, 23:16
'93 model, eski tabi ama bakmakta fayda var bence.
-
29 Aralık 2006, 23:16
2000ytl'ye çinin üstüne sanırım çıkamazsın çinlilerde aynı b*kun başka rengi işte...Kullanıcılarını dinle istanbulda her markanın servisini bulman mümkün..Ama ramzey şekil olarak da daha kaliteli gözüküyor.Onu düşünebilirsin...Zealsunda denildiği gibi çok vibrasyon var...Ama ramzeyde durum nasıl bilmiyorum...Ama ii baktığın sürece seni asla yarı yolda bırakmaz hiç biri merak etme...Aslında biraz daha bütçeni zorlasan honda xl200 bulabilirsin ama biraz fazla zorlaman gerekecek...2500ytl'ye de 600cc lik bir yamaha sana çok masraf çıkartır...
-
29 Aralık 2006, 23:36
bence de biraz daha bütçeni zorla ve honda xl200 al. 2000 ytl ye çin malı kros alabilirsin anca. çin mallarından başka seçeneğin kalmazsa zealsun 200gy olabilir.
fakat çok eski motorları almamaya çalış. parça durumu belli değil çünkü.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
30 Aralık 2006, 00:43
garacava adlı üyeden alıntı
Emin misin? 2500 YTL'ye XT 600 var mı piyasada?
Kros için hiç tecrüben yoksa Çin mallarına hiç bulaşmadan ikinci el bir Honda XL 200 ile işe başla derim.Az çok tecrüben varsa temiz bir NX Falcon 400 al,yok ben iyi motorcuyum dağda bayırda tam bi aygır isterim dersen ve yakıtını problem yapmayacaksan temiz ve bir
XT 600,yok kuvvetli olsun ama enjeksiyonlu da olsun,biraz daha az yaksın ve modelli olsun dersen
XT 660 al işi kökünden hallet derim...
Bak senin bütçeye göre XT 600 var deniyor.(2500 YTL).Çok haşat değilse kaçırma...
abi iki defa aynı motoru önermişsin gibi
bende diger arkadaşların dedigi gibi xl 200 diycem fakat 2.000 ytl 'ye biraz zor . 3500 ytl gibi bir fiyat istiyorlar bence çin mali alıp ugraşıcagına birazdaha bekle birikim yap xl 200 al . kullanıcıları bu motosikleten çok memnun sorunsuz motosiklet diyorlar. bakımını yaparsan senelerce başını agrıtmaz.
-
30 Aralık 2006, 01:01
abi bi tane hyosung 250r alicam zaten . garajda amcamin hayabusasi duruyo zaten . ustune bu olucak o yuzden en fazla werebilicegim 2.000ytl 3 motosikleti saklamak bile baya masrafli olucak her biriyle ayri ugrasmak lazim zaten .
bu motosiklet cok kullanilmicak saniyorum 1 yil icerisinde 2.000km den fazla yapilmicak amac azda olsa cros zewki tatmak
-
30 Aralık 2006, 01:13
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
30 Aralık 2006, 02:56
Bırak crossu falan sen 2. el 2oo5 ybr al dag bayırda gezebilirsin
-
30 Aralık 2006, 03:28
ELINT adlı üyeden alıntı
abi iki defa aynı motoru önermişsin gibi
İki defa aynı motoru önerdiğime emin misin?
XT 600'le XT 660 aynı motor mu,yoksa ben iki defa aynı motoru mu önerdim?
-
30 Aralık 2006, 05:09
XT 600; Ténére olur kendileri. XT 660'tan farklıdır
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
30 Aralık 2006, 09:06
Bence 2000ytl ye yolda bırakmıcak cross az çok az bulamazsın diye tahmin ediyorum. Ama 4500ytl verdinmi 40hp lik onlarca yarışma cross u çıkar ve seni çin mallarının çıkarabilecegi yerlerin çok ötesine taşır ancak special cross ok gibidir kontrol etmesi zor başlangıçta kullanamıyabilirsin. Benim motorum 62hp 3sn den kısa bir sürede 100kmye çıkıyor.Arazide 180-190la gitmen mümkün ama çogu kişi zaptedemiyor ve seleside 100cm yani yerden oldukça yüksek.
-
30 Aralık 2006, 09:27
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler