merhaba arkadaşlar.ilk motorumu nisanda alacak olmama rağmen uykularım kaçıyor.motosikletin heyecanı yüzünden.uykuya dalacağım anda motosikletler aklıma geliveriyor.ve hayaller kuruyorum.neyse lafı fazla uzatmıycam.meseleye gelelim:
Efenim başlangıç motoru olarak(bütçeye göre)125 veya 150 lik motor almayı düşünüyorum.şimdi honda cbr kullanıcılarının hepsi memnun görünüyor.honda kalitesine laf yok.ben hız yapmayı KESİNLİKLE seven birisiyim.hondaya gözüm kayıverdi.gerçekten çok güzel bir motor.ama 5.150 ytl lik fiyatı görünce hayallerim yıkıldı.fiyatı gerçekten çok fazla.şimdilerde honda cbf 150 ler çıktı.fakat hoşuma gitmedi.tvs apacheleri düşünüyorum.fakat o cbr gibi performans verir mi diye düşünüyorum.bi çıksın da görelim.
alacağım motor özelliklerine gelince.bizim bulunduğumuz yer kırsal bir kesim.toz topraklı yollar da yok değil.buralarda dağılmayacak bir motor olacak.yeri geldiğinde 160 kiloluk yüke bana mısın demeyecek.2. el değeri önemli değil.5 yıl falan kullanmayı düşünüyorum.(cbr,apache,ybr hepsini karşılıyor)
yani demek istediğim illa hız yapmak için 0 km hayallerimden vazgeçip honda cbr mi almalıyım?yoksa apache falan benim işimi görür mü?cevaplarınızı -merakla- bekliyorum.