MONDİAL SFC SİNYALLERİ GÖRMÜYOR
Reklamlar
-
Selamün aleyküm arkadaşlar Mondial sfc 50 motorunun hep üstünü branda ile örterdim o gün acil işim vardı o yüzden motorumu örtmedim yağmur yağdı ve şimdi motorum sinyalleri verdiğimde sağ sol farketmez sinyalleri yakmıyor ekrandada gözükmüyor sağ sol ekrandada gözükmüyor sebebi ne olabilir (motorcuya götüreceğim bilgi için soruyorum?
Reklamlar
-
Sinyal flaşörü bozuktur yağmurdan olduğunu sanmıyorum denk gelmiştir yoksa benim motor 6 yıldır yağmur çamur sabah akşam yollarda böyle birşey olmadı
-
Sinyal düğmeniz bozulmuş veya oksit tutmuş olabilir, geçmişte bir arkadaşımın motosikletini toplarken sinyal yanmıyor diye şikayeti vardı sorun sinyal düğmesinin soketindeydi 2 fıs Wd-40 ve sorun çözüldü .
-
Düğmeyi bende düşündüm fakat ekrandada gözükmüyor sinyal ondan maaşını alınca motorcuya götüreceğim
-
Ömerkahya adlı üyeden alıntı
Düğmeyi bende düşündüm fakat ekrandada gözükmüyor sinyal ondan maaşını alınca motorcuya götüreceğim
Düğmenin gösterge ile bir alakası yok, eğer düğme bozulursa hiç bir türlü sinyal çalışmaz. Düğme sadece elektriği sağa veya sola yönlediren bir anahtardır, eğer yönlendiremiyorsa hiç bir türlü belirtisi olmaz.
-
Tamam anladım sizi ben düğmeye saç kurutma makinesi mi tutayım ne yapmalıyım düğmeyi mı sokeyim
-
Tamam anladım sizi ben düğmeye saç kurutma makinesi mi tutayım ne yapmalıyım düğmeyi mı sokeyim
Düğmenin içine kenarlarından kontakt sprey sıkabilirsiniz, kontakt sprey yoksa wd40 da olur ama kontakt sprey daha iyi olur.
-
Sökebiliyorsanız düğmeyi sökün ve arkasındaki soketlere kontak spreyi veya Wd-40 sıkın. Dışardan müdahale genelde yaramaz.
-
Teşekkürler bugün deneyeceğim
-
Teşekkürler bugün deneyeceğim
WD40 herşeyi çözer :D QJ motosikletinin artçı pegleri açılmadığı için artçı alamayan arkadaşıma 2 fıs WD40 sıktıktan sonra tüm dertleri çözüldü.
-
Motosever, espresso,urdmr teşekkür ederim dediğiniz gibi düğmedenmiş arkalar yandı önler yanmadı onuda söktüm yeniden bağladım düzeldi çok teşekkürler ederim hepinize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)